Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina855

pewna dziewczyna "POLUJE" na mojego chłopaka i się z tym nie kryje

Polecane posty

Moim zdaniem olać ją , bo agresja potęguje agresję i zawziętość,poza tym gdy ona widzi , że tym wszystkim sprawia Ci przykrośc to ja jeszcze bardziej nakręca , nawet jesli chwilami bedziesz miała ochote pokazac po sobie , ze sprawia Ci przykrosc udawaj , ze wszystko jest w najlepszym porzadku , zgasisz ją tym samym , wierz mi 🖐️ w tym przypadku , brak reakcji to najlepsza reakcja;)

Gość olej ją ....
Marcelina niesmiałosc to taka dobra fajna cecha charakteru to zaleta a nie wada .Uwierz w to.

Gość marcelina855
a mój chłopak... hmmm:) taki normalny, 183 cm, ani gruby ani chudy;) blondyn, zawsze chodzi w garniturze do pracy i ma dobry (SŁUŻBOWY) samochód- myślę, że takim głupim dziewczynom to imponuje w jakiś sposób:)

Gość marcelina855
wiecie co...to się zaczęło od wesela na poczatku sierpnia... teraz już mamy grudzień...a im się nie znudziło:( dlatego założyłam ten topik...i wiecie co?? pomysł z rodzicami jest super... jej mama pracuje u nas w sklepie mięsym...zastanawiam się czy nie pójść do tej mamy- oczywiście grzecznie i kulturalnie...

Gość mireczkaa
ja bym się jej rozesmiała w twarz, naprawdę. Jak zobaczy, że Was to smieszy to jej sie znudzi.

Gość Szalony Psychopata Juzefff
Pomysł z rodzicami jest dobry, jak masz dojście to idź... Ha i po tym widać, że nie jesteś nieśmiała. Jakbyś była, to byś się nie zgodziła z tym pomysłem :p Cóż Marcelinko... są ludzie, krzesła i taborety. Pozdrawiam Cię, powodzenia i 3maj się ❤️

Moim zdaniem,powinnas wychodzic z domu i nie przejmowac sie ta dziewczyną a gdy ja spotkasz obejmij czule swojego chłopaka i pocałuj to ja wyprowadzi z równowagi.Poza tym jestes od niej mądrzejsza bo jestes kobieta a ona zachowuje się jak nastolatka. Znając życie bardzo długo sobie ona nie odpuści a Ty ją olej.Im bardziej bedzie chciala Cie zdenerwowac tym szerzej śmiej się jej w twarz ;) A narzeczonemu powiedz co czujesz,powinien dość dosadnie jej odmówić jakich kolwiek relacji,a jeśli to nie pomoże to trzeba będzie ją ośmieszyć

Gość oleholemole
uwazaj bo zaraz to sie zmieni w ''stalking'' i nie da wam zyc ...

Gość Dziewczyno....
Weź idź do matki i na policję... Gówniary są najgorsze i delikatnością lub ignorowaniem tego nic nie zdziałasz. Ostro laska! 3 mam kciuki żebyś w końcu konkretnie zareagowała