Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona Baran...

Kto nie lubi pustych, zawziętych, zawistnych, kłótliwych SKORPIONÓW?

Polecane posty

Gość ona Baran...

Niech się wpisuje. Może podacie rady, jak się uwolnić od Skorpiona? Mam 2 problemy - koleżanka i mój ex - Skorpiony, ale wdepnęłam:( Nie dają mi żyć. Wszczynają SMS-owe kłótnie, nie rozumieją słowa NIE . JAK SIĘ ICH POZBYĆ!!!!! Tych, którzy mieli to szczęście nie mieć do czynienia z żadnym Skorpionem - ostrzegam. NIE WDEPTUJCIE W TO GÓWNO. BO TE OSOBY TO JEDNO WIELKIE GÓWNO. Jak się przyczepią to koniec, będą W as nachodzić do śmierci!!!!!!!!!!! Pożyczać ciuchy, kasę itd!!

Gość Ja uwielbiam skorpiony
Moja ciotka, przyjaciel, ex i obecny facet to skorpiony i to fajni ludzie. Odczep sie :)

Gość a ja.....
co Ty wypisujesz? Mój mąż to skorpion, Twój opis wcale się nie zgadza. Nie znak zodiaku ma znaczenia

Gość ona Baran...
ja uwielbiam skorpiony - bo sama jesteś Skorpionem :) A to ma być temat dla tych, którzy Was nie lubią :) Heheh, dzięki za link :) Ale to chyba nie pomoże.

Gość z tym glaskaniem brzucha
baranice sa trudne w pozyciu

Nie wiem czy to prawda czy nie, ale ja tez nie mam dobrych wspomnień o skorpionach. Za cholere się dogadać nie mogę z tymi ludźmi...

Gość Ja uwielbiam skorpiony
Jestem Panna ;-) ale skorpion to moj ulubiony znak zodiaku, stanowczo

baranice maja wielkie ego i postawe rozczeniowa wobec swiata, a skorpiony sa b krytyczne, stad wasze konflikty..

Gość ona Baran...
owszem, barany są trudne, ale ja się tego nie wypieram, a żadne skorpionisko nie przyzna, że np. wszczyna kłótnie. Luuśka a Ty jaki znak jesteś?

dlaczego sie niby mialby nie przyznac? ja jestem skorpionica i nie jedna mine podkladam, bo ciekawska jestem jak ludzeiezareaguja i czym ich mozna wyprowadzic z rownowagi, jesli mi na ogona nadepna, tak to lagodna istota ze mnie :)

oo Strzelce sa fantastyczne :)

Gość ona Baran...
Luśka, ooo, to Strzelce ż nienawidz Skorpionów. Moja koleżanka Strzelec też nie daje rady się odczepić od tej nachalnej Skorpiponicy

Gość ona Baran...
Skorpionica - to akurat chyba każdy jak się mu nadepnie na odcisk, chce "podłożyc mine" ale ja mówie o takim natręctwie, nierozumieniu słowa NIE i wszczynaniu kłótni....:O:O:O to jest najbardziej żałosne

Gość Cheryll
Skorpiony są bardzo ciekawskie i fałszywe

moze zrobilas jej jakies swinstwo? badz cie wini za cos? ja mysle, ze spokojna rozmowa wiele by wyjasnila, ale to wydaje mi sie trudne, jesli juz wiele kwestii sie u was " spietrzylo"..

Gość buahahahahahhahahakakak
to jak sie dogadujemy ze skorpionami zalezy tez od naszego znaku zodiaku. np. skorpion - byk sie nie dogadają .. ale moja kuzynka (bliźnięta ) znajdzie wspolny jezyk z osobami spod tego znaku ;)

Skorpion to najlepszy przyjaciel i najpaskudniejszy wrog, nauczcie sie tego na cale zycie :D

Gość buahahahahahhahahakakak
a tak ogolnie to znam jednego skorpionka i nigdy nie wiedziałam o co mu na prawdę chodzi :P chciałam go zrozumieć, ale nigdy nie umiałam... jak dla mnie to oni zyją w trochę innym swiecie :P

Bykiem jest moja najlepsza przyjaciolka i tu sie akurat nie zgodze tak samo z facetami Bykami dogaduje sie swietnie,

Gość ona Baran...
haha najlepszy przyjaciel,dobre :D:D:D moja koleżanka była moją niby przyjaciółką, nie dawała nic w zamian tylko brała. A z wrogiem to może się zgodzę, bo to takie natrętne, że żyć nie daje, choć nie musi być Twoim wrogiem... A co do połączenia Skorpion - Byk to myślę, że te znaki się lubia. Ciocia to Skorpion a jej mąż to Byk... a co do mojej cioci to też za nią nie przepadam :O ona trzyma w domu psa na smyczy i raz mnie z 10min ochrzaniała że psu smycz odpięłam, bo ona się smyczy mu boi zapiąć :O a piesek to łagodny schitzu... I mój wujek to Skorpion... Ma syna niepełnosprawnego i w ogóle się nim nie interesuje :O Bo ma laskę 20lat młodszą i z nią dziecko, wstyd!!!!!

A strzelce jakie są?? z Waszych doświadczeń? Wiecie co, a najlepsze jest, że na święta jade do mojej mamy, która mieszka za granicą. Rok się nie widziałyśmy a ona przez ten czas zwiazała się z człowiekiem z którym teraz mieszka. No i właśnie mam ich poznać-jego, córkę i zięcia. I zgadnijcie co - TRZY SKORPIONY! :D

Gość ona Baran...
wredna blondyna- to sobie nie lub, ale czy ktoś pytał? To temat dla osób, które majja jakieś pojećie na temat , a nie temat pt" Kto nie lubi ludzi, którzy znają się na znakach zodiaku" ech brak czytania ze zrozumieniem :O

Gość ona Baran...
Luśka o to współczuj :D:D:D a Twoja mama to jaki znak? Strzelce są zajebiste - wesołe, super poczucie humoru, zawsze pomogą bezinteresownie, fajnie się z nimi imprezuje :)

Gość pod koniec sierpnia
towarzyskie lekkoduchy

Gość ona Baran...
o, znam parę on Skorpion - ona Wodnik :) A to, że kochają podróże to zgadza się :)