Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona Baran...

Kto nie lubi pustych, zawziętych, zawistnych, kłótliwych SKORPIONÓW?

Polecane posty

Gość Notoryczna narzeczona
Jestem skorpionem i moja najlepsza przyjaciółka to byk. Przyjaźnimy się 18 lat :D Zła sława skorpionów bierze się stąd, że jak go otoczysz ogniem to sam się zabije żądłem, i stąd mit, że prędzej same się zabiją niż dadzą pokonać innym. Ja za ludzi w moim "stadzie" walczyłabym do końca z każdym. Dla Skorpiona najważniejsza jest lojalność, nie lubimy obłudy i nią gardzimy, wyrażamy to dosyć głośno, nie potrafimy tego przemilczeć, dlatego właśnie wydajemy się konfliktowi :)

Gość Notoryczna narzeczona
mój narzeczony to zodiakalny Baran :)

Gość Ja_Malutka_26
Ja Panna, mój mąż Skorpipn, małżeństwo 3 lata, zamy się ponad 9 lat.. Nie zamieniła bym go na nikogo innego, jest opiekuńczy, cudowny, czuję się przy nim bezpieczna. Czasami mi wstyd mi przynosi:) głośmymi komentarzami... atakuje to fakt. Ale jest lojalny i przyjaciel na całe życie...

Gość nieznajoma***
Co myslicie o związku koziorożca ze skorpiionem? :)

Gość ona Baran...
Notoryczna narzeczona - oj, jak chłopak Baran, to dobrze nie wróżę... Baran prędzej czy później chce się od Skorpiona odsunąc... ma go dosyć... uważam, że skorpiony powinny wiązać się ze skorpionami i siebie zadręczać nawzajem :)

Ja znam kilka skorpionów i oprócz wad wymienionych w temacie są jeszcze skąpe - nie mylić z oszczędne :o i zapatrzone w siebie, nie znam większych samolubów, a do tego mają sie za Bóg wie co.

Gość ona Baran...
Pappa dotter - ojj tak, są chytre ... ile razy skorpionka udawała, że zapomniała o oddaniu "drobnych" kwot ... a ponoć mają taką dobra pamieć :D Buahaha ;)

Gość DUśka:.
Oj, są chytre, są:O a co do pożyczania - mówi, że odda za 3 dni a oddaje za 2 miesiące :O i nie rozumie, jak jej mówię, że nie chcę jej pożyczać, bo nie oddaje w terminie i mi potem brakuje, mówi "przecież cię nie oszukałam nigdy" i takie to właśnie tępe głupie stworzenia.

Gość ona Baran...
taak, żałosne są te ich tłumaczenia.

Gość Justynkaaa........19
Achtung, stężenie kretynizmu w tym temacie siega zenitu :D🖐️. Udajcie sie lepiej na jakies przymusowe leczenie, bo jest z wami naprawde kiepsko 🖐️

Gość ona Baran...
skorpionisko wyżej - dzięki za rady, ale może ty najpierw zajmij się swym zjebanym charakterm 🖐️ skorpiony wszędzie widzą problemy, tylko nie w sobie :D

Wlasnie ty widzisz wszedzie problemy, a sa nimi skorpiony. Wygarnelam ci twoja glupote, a ty z tego powodu uwazasz mnie za skorpiona :D? Masz jakas obsesje maniakalna i to jest twoj problem ze soba. Nie znasz mnie, wiec skad mozesz wiedziec jaki mam charakter ? Smieszna jestes i tyle

A tak poza tym, wszystkie cechy, ktore wypisalas w nazwie tematu idealnie pasuja do ciebie. PS: bez odbioru 🖐️

Gość ja jestem skoropionem
ale nie jestem taka :)

Gość ona Baran...
Jeśli tak faktycznie jest - to chwała Ci za to ;) Niektóre Skorpiony zdają sobie sprawę ze swoich wad i próbują z nimi walczyć . Ale to rzadkie przyp0adki 🖐️

Gość ona Baran...
up🖐️

Gość Piekna_Pani_Pewnego_Pana
Tez nie cierpie skorpionow. Obojga plci. Najbardziej zjebani ludzie jakich znam to skorpiony. Jak sie dowiaduje ze ktos nowo poznany jest spod skorpiona uwazam na ta osobe. Nie dopuszczam blizej.

Gość ona baran...
Piekna_Pani_Pewnego_Pana - ja robię tak samo. Nie dam si ę już zamęczyć i dawać wykorzystywać żadnemu tępemu, egoistycznemu skorpionowi.

Gość pani GINEKOLOG
ja jestem skorpionem i szczerze mowiec nie wiem o czym mowisz , ale typowy z ciebie baran taki agresywny, a barany sa z agresji znane:)

Gość pani GINEKOLOG
a skorpionki napewno nie sa puste.....co trafila kosa na kamien...czyli baran na skorpiona

Gość ona baran...
jaka kosa na kamień... kobieto... ja się nie mogę uwolnić, tak są nachalni, nie chcę mieć z nimi NIC wspólnego... kosa na kamień to może jak baran lwa spotka, a nie durnowate, przygłupie, nie chcące się odczepić skorpionisko.

Gość pani GINEKOLOG
tak ale to nie lew cibie wykancza nerwowo, tylko skorpion, wiec kamien :) musialas niezle im zajsc za skore ze ciebie tak nachodza

Gość ona baran...
bo to u[psledzony znak... co im zrobiłam>? z chłopakiem zerwałam po prostu, a z koleżanką chcę zerwać znajomość =- ale są tak nachalni, że się nie da. Jaki kamień... to tępy znak, nie rozumie, że ktoś ma go w dupie

Gość pani GINEKOLOG
a co chlopak chce do ciebie wrocic, czy tylko sie msci??? a co ci koleznaka na odcisk nadepla ,ze nie chcesz z nia kontaktu??

Gość em a es zet i en
oj tak oj tam :classic_cool: ja jestem skorpionicą i nie mogę zgodzić się z poniektórymi opisami i nie można szufladkować, jeżeli jedna osoba spod jakieś znaku jest taka i owaka, to nie znaczy że każdy jest, może po części to ma jakiś wpływ, może jakieś cechy są wspólne i u niektórych się bardziej objawiają u innych mniej, ale nie przesadzajmy

Gość ona baran...
Chciał wrócić do mnie wcześniej, teraz niby nie chce, ale bez przerwy coś chce ode mnie , takie preteksty... A wcześniej mi mówił, że go już mogę więcej nie zobaczyć itp... Przychodzi po to, po tamto, pisze do mnie, obraża się, jak nie odpisuje... A koleżnka ze szkołe - nigdy nic nie miała, nie wiedziała, bez przerwy jej pomagaj na sprawdzianach, rób zadania domowe, drukuj, przed sprawdzianem dręczenie "powiedz to, powqiedz tamto", obrażanie się, jak mi się nie chciało gadać z nią, strasznie napastliwy, upierdliwy człowiek, zamęcza smsami, powtarza się, jest prymitywna, nawet mama mnie się pytała z kim ja się zadaję, jak ją widziała, bo jest wymalowana, cielsko jej wystaje itp. i myśli, że jest taka sexi.

Gość Killeruss
Wy tak na poważnie z tymi znakami?:( bo sądząc po tym jak oceniacie ludzi tylko po tym to chyba jakaś obsesja i najwyższy czas się leczyć co?? Nieładnie tak po zachowaniu kilku osobników wrzucać wszystkich spod tego znaku do jednego worka.

Gość Killeruss
I o co chodzi z tym kosa na kamień z lewem i baranem? To już tak z ciekawości bo mój znak to lew no i to tyle na temat mojej wiedzy zodiaku. Aha jeszcze rak to czerwiec-lipiec Ryby luty marzec i strzelec listopad ale już nie wiem z jakim miesiącem

Gość ona Baran...
jakbyś nie wypisywała jakichś bzdur że się mam leczyć, to bym Ci powiedziała, o co chodzi z Lwem - ale przecież nie wierzysz w to? Więc po co mam ci tłumaczyć obsesję? Życzę ci, żeby jakiś skorpion się przyczepił do ciebie.

Gość Wadiskorpion
Jestem skorpionem i mam do was pytanie skorpiony. W necie znalazłem taki fragment na temat skorpionów: "Jego psychika to bardzo niestabilny obszar. Skorpion na zewnątrz zdaje się być spokojny i opanowany, natomiast w środku przechodzić może straszliwe burze. Posiada skłonność do maksymalizowania swoich przeżyć psychicznych. Dlatego niejednokrotnie dąży do najgłębszych emocji i uczuć. Często tworzy w swoim umyśle istne piekło, by poczuć, że żyje. W skrajnych przypadkach niestabilna psychika Skorpiona może go zaprowadzić do szpitala psychiatrycznego, gdyż przejawia skłonności do psychoz i paranoi."