Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona Baran...

Kto nie lubi pustych, zawziętych, zawistnych, kłótliwych SKORPIONÓW?

Polecane posty

phi moj mąż jest Skorpionem ja Wodnikiem :) i sory ale takie pierdoly piszesz autorko ze głowa mala... skorpion to znak spokojny, ulozony i zrownowazony ... to ze ty nie lubisz kogos spod tego znaku nie oznacza ze takie sa skorpiony - no chyba ze tak sobie wolisz to glupio tlumaczyc że trafilas na glupiego kolesia i tyle !

Gość zgadzam sie z toba
Skorpiony to najbardziej zawziety i msciwy ze znakow zodiaku,mialam ta przyjemnosc miec faceta spod tego znaku,a raczej nieprzyjemnosc,gnoil mnie i traktowal jak swoja wlasnosc,mialam spedzac czas tylko z nim,zero przyjaciol o wszystkich i o wszystko byl zazdrosny.Po zwiazku z nim bylam sama jak palec bo stracilam wszystkich znajomych.

Gość skorpiony baby sa wredne i
zawistne ,a i falszywe !

Gość ona Baran...
zgadzam sie z toba - to miato samo co ja ... na szczęście znajomi mnie nie zostawili, przeczekali i wrócili :) Bo też mnie chciał odseparować o wszystkich... to była masakra...do tej pory mi nie daje spokoju wynaduje różne preteksty by się spotka c albo coś chce ode mnie

Gość Aśka38
u nas w związku ja- byk, mąż- skorpion. To ja jestem kłótliwa, mąż zawsze łagodzi spory. Pamiętliwy jest to prawda, ale nie mści się na nikim, po prostu sam urywa kontakty, jeśli ktoś go zawiedzie. Przyjaciół ma dużo. A Ty autorko, ile masz lat? Z Twoich wypowiedzi wynika, że tylko skorpiony źle traktują zwierzęta i niepełnosprawnych :) Czyli jak napiszę, że sąsiad spod znaku ryb zabił żonę, tzn. że wszystkie "ryby" to mordercy?

Gość zgadzam sie z toba
Zona swojego meza ,moze trafil ci sie skorpion bez wad he he.

Gość zgadzam sie z toba
Jezeli wiekszosc ludzi ma awersje do tego znaku,i pisze o nim tak a nie inaczej,to musi cos w tym byc.Napisalam prawde ,nie zmyslam, zeby komus dokopac ,poprostu bylam z takim facetem ,ktory mial wszystkie cechy zodiakalnego skorpiona,czyli,zazdrosc,msciwosc i egocentryzm,a to ze wasi mezowie sa inni,mnie nie interesuje,bo pisze tylko i wylacznie z wlasnego doswiadczenia z tym czlowiekiem.

Gość ona Baran...
mam 21 lat.. powiem tak.... nie będę dyskutować z osobami, które nie mają najmniejszego pojęcia o astrologii, sorry :) ja się tą dziedziną interesuję i nikt mi nie wmówi, że znaki zodiaku nie mają znaczenia, oczywiście nie tylko znaki, liczy się jeszcze ascdendent i wiele innych czynników... Często umiem odgadnąć, kto jest z jakiego znaku lub trygonu. I jak ktoś się na tym nie zna, to go nie będę przekonywać.

Gość Niby nie wierzę...
w takie rzeczy ale jak poznam kobietę z którą za cholerę nie mogę się dogadać (fałszywą, kłótliwą, wredną czego nie cierpię u kobiet) mogę zgadywać, że jest spod skorpiona. Sama jestem strzelcem.

Gość Kcor Akse
Facet Skorpion nadaje się na kochanka, bo w łóżku najlepszy, na faceta już nie bardzo.

Gość Krzysiek Peja
"astrologia nie ma nic wspolnego z astrologia" :classic_cool:🖐️

Gość Krzysiek Peja
mylisz sie, to ty jestes prymitywna oceniajac wszystkich ludzi po znakach zodiaku 🖐️. Spotkaly cie dwa niemile incydenty ze strony skorpionow, a ty automatycznie stwierdzasz ze WSZYSTKIE skorpiony takie sa 🖐️. Wybacz, ale po prostu jestes ograniczona 🖐️

Gość zgadzam sie z toba
Jak sie ma przed soba taka sztuke ,to trudno zachowac kulture.

Gość zgadzam sie z toba
Wez sie napij meliski,bo zaraz na zawal, padnieszi nie nadymaj sie tak bo pekniesz,to jest forum i tu kazdy moze wyrazic swoje zdanie ,jakie by ono nie bylo a ze to sie tobie nie podoba ,to tu nie wlaz i nie czytaj,mam w dupie co sobie o mnie myslisz,jakbym miala przejmowac sie kazdym takim maniakiem to bym spac w nocy nie mogla,nie chce mi sie juz czytac twoch wypocin,bo zieje od nich normalnie nienawiscia,proponuje jakies ziolka na uspokojenie.

Gość ona Baran...
zgadzam sie z toba - hehe, to jest własnie pieniactwo Skorpiona :D:D:D i czepianie się drobnnych pomyłek, przejęzyczenie urasta w oczach skorpiona do mega tragedii :D Ignoranci zawsze mają najwięcej do powiedzenia :classic_cool:

Gość Kinia10A
Autorko masz 10000% racji!!!!!!!! Moja znajoma to Skorpion i nie da się odczepić od niej!!!!!!!! Pożycza wszystko, co się da, nie oddaje, jest kłótliwa, głupio zadziorna, ogólnie to się śmieją wszyscy z niej... Ona nie rozumie, że nie jest mile widziana w moim domu.

Gość ona Baran...
Nie widzi, albo udaje, że nie widzi, bo nie posiada innych znajomych ;) Skorpiony to zazwyczaj odludki, zresztą każdy prędzej czy później kopie takiego skorpiona w dupę i nara :D

Gość O&la,.
dziewczyny mam to samo! szok. chyba faktycznie jest cos w tych znakach zodiaku. moja siostra skorpion uwaza się za pępek świata. wdszystko zrob dla niej ona jest najwazniejsza. Maz ja zostawił, rodzina sie odwrocila - wiecie, taka czarna owca w rodzinie. Kazdy jej unika, to jest toksyczny czlowiek, po spotkaniu z nia normalnie zyc sie odechciewa

Gość ona Baran...
to od skorpiona da siię uwolnić ? :D:D:D i j ona zniosła to, że mąż ją w dupę kopnął? Nie latała natrętnie za nim? To samo z rodzina? Jak się udało odczepić od niej ?

Gość zgadzam sie z toba
Uwonic sie od takiego oszoloma nie jest latwo,tak bylo przynajmniej w moim przypadku,wieczne nachodzenie mnie w domu,pracy wystawanie pod oknami,wydzieranie sie w nocy na klatce schodowej ,koszmar.Po pol roku takiego szarpania magralam skurwiela jak mi grozil ze skreci mi kark,poszlam na policje ,pokazalam im to,i skonczyla sie moja meka.

Gość ona Baran...
zgadza ę z tobą - o kurde, to miałaś gorzej niż ja. Boże, jak najdalej od takich ludzi. Mój ex mnie psychicznie dręczy np SMSy "pamiętasz równo rok temu mówiłaś, że będziesz ze mną do końca zycia" i takie tam, nachodzenie, żebym mu pożyczyła płytę, 5zł, to tamto, ale do groźb to sie nie posunął, było tylko typu "być może widziałaś mnie dziś po raz ostatni, moje serce się wykrwawi" i takie tam dyrdymały.

Gość Ola,.
Od naszej rodziny to ona w sumie sama sie odwróciła, jak ją wszyscy rypali i pytali co wyprawia - mając świetnego męża zapraszała do domu pijaka , kasę brała od rodziny, nie oddawała, męża oczerniała, potem w sądzie walczyła, że on ją zaniedbywał!!!!!! Hahahaha, teraz jest syn 16letni woli siedzieć u nas w domu niż z nią, bo naet jej dziecko nie może wytrzymac z nią.

Gość zgadzam sie z toba
Albo ciecie powierzchwne po rekach i straszenie ze podetnie sobie zyly,oczywiscie pokazowka,bo on byl za cwany i glupi zeby cos sobie naprawde zrobic,albo teksty ,tak cie kocham,ze wolalbym zebys wogole nie zyla,zeby nikt cie nie ogladal i dotykal,mam traume do dzis.Do tej pory,jak ide to ogladam sie za siebie,czy nie wyskoczy gdzies za rogu i nie zacznie szarpac mnie za wlosy.

Gość moja przyjaciólka jest
skorpionem i nigdy nie poznałam bardziej zawistnej i fałszywej osoby :O

Gość ona Baran...
zgadzam sie z toba Szarpał za włosy? O boże, jaki psychol :O:O:O Dobrze, że to się już skończyło, Twój koszmar. A jeste ś może ze znaku Strzelca lub Barana? moja przyjaciółka jest - radzę Ci uwolnić się od niej jak najszybciej...

Gość zgadzam sie z toba
zodiakalny baran

Gość ona Baran...
o, to trafłam. Niech Skorpiony odczepią się od znaków ognistych;)

Gość mała lwica
chyba rzeczywiście jest coś w znakach zodiaku. Co prawda nie jestem ze skorpionem, ale z zimnym koziorożcem. Kocham go ale uparty jest jak osioł i głupi jak koza :)