Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fakitol

Nowy topikele dla NIE- Staraczek, NIEchciacych miec dzieci !

Polecane posty

Gość Fakitol
Czy to JA napisalam ze kermienie piersia jest upokarzajace ??? czytaj pozadnie ja po slubie jestem prawie 10 lat i dlaje moje podjescie sie nie zmienilo, ja nie chce tutaj dyskutowac z osobami, ktore cha amnie przekonac, tylko z takimi, ktore maja podobne podejscie

Mało tego - ja dalej nie znoszę dzieci:PKocham tylko swojego Jak widzę rozwrzeszczane bachory w galeriach to mnie nosi:P

Fakitol Nie Ty pisałaś owszem ale mój koment nie był do ciebie Nie będe Cię przekonywać bo i po co?Dorosła jesteś nie?:) Weszłam na topik zobaczyc o czym piszecie;P

Gość Fakitol
no i fajnie

Gość Fakitol
no chyba ze tak :-)

Gość selin dijon
haha i to jest właśnie taki urok matek-polek i staraczek. Jak zakładają własne tematy o jakichś fasolkach (swoją drogą po co pisac o roślinach bo przecież tym jest fasola?) i cudzie czegośtam to wara wszystkim od nich ale jak ktoś zakłada temat o czymś przeciwnym to uważają za swoje święte prawo wpyerdalanie się tam, gdzie ich nie proszą

Nie posiadaj dzieci a na starosc szklanki wody nie bedzie mial Ci kto podac wyladujesz w najlepszym wypadku sama w osrodku lub hospicjum samotna stara i niekochana ! a wiec powodzenia ;))

Dziewczyny No sorki Weszłam z ciekawości Nie jestem Matka Polka Tak jak pisałam nie lubię dzieci Kocham tylko swojego Ale nie wychowuje go tak jak wiekszosc matek ktore widze Weszłam z ciekawosci I zbulwersował mnie jeden komentarz wiec napisałam TYLE

Gość selin dijon
ammarie jak po to człowiek ma robić sobie dzieci to ma papke z mózgu. Mogę mnożyć przykłady starszych ludzi, których własne dzieci odwiedzają dwa razy w roku - na święta i to jeszcze przy okazji po to, żeby matka dała jakieś dobre ciasto.

Gość Fakitol
ammarie to jest zawsze super argument, zrob se dziacieka bo na starosc nie bedzie kto mial Ci tylka podetrzec :-) Gratuluje malego rozumku 🖐️

Hehe Nie pozwoliłabym żeby mi dzieci dupę podcierali:P I nie po to mam syna No ale co kto lubi:P

Gość Fakitol
po prostu rece opoadaja :-)

a nie miejcie sobie dzieci, wasza sprawa. Ale zalosne jest to, ze przy kazdym tego typu temacie probujecie przekonac te, co dzieci maja, ze posiadanie dzieci robi z kobiety rozlazla matke Polke, ktora nie ma nic wiecej w glowie anizeli papki, kupki i pieluchy. Naprawde innych argumentow nie macie na nie? To slabo

Fakitol lepszy taki tok myślenia niż Twój że nienawidzisz dzieci.Zajdziesz w ciąże i co? Aborcja? Aadopcja? a moze bedziesz chodowac kaleke emocjonalna niz dać dziecku miłość.Zadna metoda antykoncepcji w 100 proc nie chroni prze ciaza.Wiec polecam abstynencje bo nie daj Boże dzieciaka sobie zrobisz. Adalis86 widac lubisz lizad dupe innym ehh bez komentarza. Z takimi jak wy nie ma co polemizowac bo dyskusja i tak nie przyniesie plonu wiec nara ps.nie rozmnazajcie sie bo krzywde zrobicie sobie i dzieciaczkowi idiotki zero sexu

Gość Fakitol
hmmmm ja tamnikogo do niczego nie przekonuje

Gość Fakitol
ammarie wroc moze do odrabiania lekcji ? gdzie JA napisalam ze NIENAWIDZE dzieci?? masz problemy z czytaniem czy nadinterpretacja ? jak sie ma glowe na karku i uzywa mozgownicy, to wyobraz sobie ze mozna nie zajsc w ciaze

Wchodząc na tematy na kafe nieodmiennie odnoszę wrażenie, że poszanowanie dla cudzych poglądów to jakieś nieosiągalne umiejętności... Nie każdy lubi dzieci, nie każdy chce je mieć. To, czy masz dziecko, jedno czy dziesięcioro nie daje żadnej gwarancji, że ktoś tą przysłowiową szklankę wody na starość poda. Ile słyszy się i widzi starszych ludzi, których dzieci porozjeżdżały się po świecie, i tak czy inaczej są samotni. Tym samym bezdzietni mogą mieć przyjaciół bądź dalszą rodzinę, która się nimi zaopiekuje w chwilach kryzysu czy choroby. Na to nie ma ani reguły, ani dobrego przepisu. Zmuszanie do posiadania dzieci osoby które ich nie chcą, to krzywda dla tych dzieci. Może okazać się, że matka pokocha je do szaleństwa, a może traktować jak życiowe nieszczęście i balast. Jednocześnie absolutnie nie popieram aborcji - gotowość do uprawiania sexu powinna wiązać się z dojrzałością i odpowiedzialnym podejściem do tematu, w końcu sex to jakby nie patrzeć, "robienie dzieci" mówiąc kolokwialnie. Także jak to ładnie mówią, żyj i daj żyć innym. To że Tobie na widok małych nóżek i piąstek miękną kolana, nie oznacza że inna osoba nie będzie reagowała na ten widok co najwyżej obojętnością. Różnimy się między sobą, na szczęście... A nawiasem mówiąc, ja lubię dzieci i chcę je mieć :) ale nic na siłę, bo można więcej szkody niż pożytku wyrządzić..

Gość Fakitol
dlatego ja nie wchodze na topiki dla STARACZEK i CHCACYCH miec dzieci, i nie propaguje swoich pogladow. Wiec bardzo prosze sfrustrowane kobity o waskich horyzopntach o nie pieprzenie tutaj

Gość Fakitol
Spoko, lece na jakas kolacje i do domu na razie

Gość Fakitol
Spoko, lece na jakas kolacje i do domu na razie

Gość Fakitol
lece na kolacje i do domu na razie

Gość podpisuję sie obiema ręcamy
pod temate autorki :classic_cool:

Gość Fakitol
belle Tobienic pokazywac ani tlumaczyc nie musze, wiec przestac sie wysilac do pozniej

Wypraszam sobie - ja mam syna i kocham go nad zycie Co nie znaczy ze będe zaraz nawracac kobiety które ich miec nie chcą!!!Co z tego ze nie chca?Wolno im prawda? I to nie jest lizanie dupy tylko moja prywatna opinia Mnie rodzice kultury nauczyli i nie obrazam tych co inna opinie maja od mojej Jeśli rozmowa przebiega na poziomie

Gość selin dijon
belle de jour 1982 masz dzieci? chcesz mieć?

nie rozumiem takich topików, odwieczna walka, jak nie o kolor wlosów, które ladniejsze blondynki czy brunetki, poprzez tysiace topików, gdzie klócicie sie o imie dla syna czy córki az do wali mamuski kontra przeciwniczki. Niech kazdy ma swoje zdanie i robi jak chce. Po co prowadzic taka dyskusje do nikad prowadzaca???