Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka101

chcę dzidziusia mimo wszystko.

Polecane posty

Gość malinka101

hej mam 19 lat i może to dziwnie wygląda ale mam kochającego chłopaka i chcemy mieć dziecko, staramy się od 6 miesięcy i nie wychodzi nam to, proszę o poważne porady :(((

Gość hahhahahahaaaaaaaaaaa
hahahahahhaahhahahaha:O a masz prace skonczone studia chlopak pracuje ? macie gdzie mieszkac? 6 miesiecy? oj biedna strasznie duzo:O

Gość tereferedudki
Niektórzy starają się latami :) a poważnie to myślę, że tak do roku. Ps- co znaczy, że się starasz? Bo samo uprawianie seksu bez antykoncepcji nie jest staraniem. Staranie to analizowanie swojego cyklu itd

Gość ksennaaaa
za bardzo chcesz, dlatego nie wychodzi

Gość znam pary ktore
byly zdrowe a spłodzenie dziecka zajelo im az 1,5 roku pól roku to jest malo

Gość malinka101
tak robiłam wykresy i wg, a jak bym poszła do ginekologa i mu powiedziała to poradził by coś?

Gość znam pary ktore
nie nic ci nie poradzi powie ci ze masz sie dalej starac nie odpowiedzilas na zadane pytanie???masz prace studia mieszkanie?

Gość tereferedudki
tak, powiedziałby że to za krótko i ewentualnie zaproponował za jakiś czas monitoring cyklu :) Ps ja sie staram z mężem od 10 miesiecy i jakoś żyję.... Grunt to nie tracić nadzieji :D Są pomocniki typu olej z wiesiołka, castagnus, mnie do tej pory nie pomogły ale wiem, że oinnym pomogły

Gość znam pary ktore
pól roku to jest pikus wiec sie tak nie podniecaj ze nie zachodzisz to nie piekarnia małolata która che dzidzie bo to jest widze misie:O:D

Gość tereferedudki
"znam pary ktore" dla osoby ktora wczesniej uwazala ze zajscie w ciaze to bulka z maslem, jest to jednak nielada szok, ze sie nie udaje! wiec nie ma co tu nikogo atakowac :)

autorko ty lepiej powiedz dlaczego chcesz mieć dziecko w tak młodym wieku?

Gość mi sie udalo zajsc w ciaze
dopiero po dwóch latach a ze mna i mezem bylo ok starac sie staralismy intenstywnie ale jakos nie panikowalismy i udalo sie w koncu po dwóch latach a badania wszystko ok

Gość malinka101
od zawsze chciałam mieć dzieci dużo dzieci i nie jest ważne kiedy po prostu nie widzę nic w tym złego...

Gość a masz je za co utrzymac????
:O:O:O

a masz pieniądze na to dziecko? I w sumie ślub tez by się przydał..no ale ok...ile jesteście razem? Po prostu jak dla mnie jesteś małolatą, która chce mieć dzidziusia bo dzidziuś jest fajny i robi "a gugu"...sorry za szczerośc.

Gość tereferedudki
malinka ale jaka przyszlosc zapewnisz sobie i dziecku? jakie masz wyksztalcenie? gdzie zamieszkasz? czy masz prace? to jest wazne bo nie sztuka narobic dzieci- sztuka jest je pozniej wychowac....

Gość doooooooooooooooooo
otereferedudki jednak sztuka miec dziecko bo nie kazdy moze szybko zajsc w ciaze czasem stara sie wiele lat i poddaje sie leczeniu

ale miłość miłością ale zacznij najpierw być samodzielna mieszanie zarobki jesteś zbyt młoda na dziecko

Gość tereferedudki
kochana wiem cos o tym bo sama sie staram od 10 miesiecy :)

Gość doooooooooooooooooo
10 miesiecy??? to nie duzo

Gość cukiereczek kasztanka
ja juz staram sie od 3 lat:(( obecnie leczenie w klinice więc maleństwo jest moim najwiekszym marzeniem

Gość tereferedudki
Niby nie ale wydaja sie wieki ;) szczegolnie jak sie slucha ze komus sie udalo za pierwszym, razem itd. z kazdym okresem...

Gość tereferedudki
kochane zycze Wam wszystkim spelnienia marzenia i wreszcie dzieciatka :) mam nadzieje ze pewnego dnia DOWIECIE SIE "gratuluje, jest Pani w ciazy" :) pozdrawiam

Gość NieGrzecznaAga26
A JA SIĘ STARAŁAM PRZEZ 2 LATA (MAM 27 LAT), BRAŁAM HORMONY : CLO, DUPHASTON I PREGNYL... I OD TYCH HORMONÓW przeszłam udar niedokrwienny mózgu- porażenie prawostronne z afazją motoryczną. TERAZ NIE MAM ZDROWIA ANI DZIECKA... TO JEST SMUTNE... TY MASZ JESZCZE CZAS...

tereferedudki nio niestety ja juz tak mam 3 lata i wiele juz przeszlam my szans na ciaze naturalna raczej nie mamy jestesmy bez szans i lata leca juz 30 na karku

NieGrzecznaAga26 a jaka przyczyna znacie? leczysz sie dalej?

Gość NieGrzecznaAga26
HORMONY SĄ GŁOWNA PRZYCZYNA... A JA JESTEM NIEPEŁNOSPRAWNA I NIGDY W ŻYCIU NIE BĘDĘ MOGŁA BRAĆ ŻADNYCH HORMONÓW...

Gość NieGrzecznaAga26
cukiereczek kasztanka maleństwo było też moim marzeniem... ale co nagle to po diable...

Gość Verdis
też mam 19 lat i też chcemy mieć dziecko :) i może to wyda się dziwne.. ale mój chłopak zarabia, mamy gdzie mieszkać i w ogóle co do warunków to nie ma obawy. Dziecko chocby się pojawiło to powiedział że będzie mi pomagać ile może żebym studia skończyła, no i nasi rodzice też pomogą. Tylko wiecie czego się boję, że nie będę mogła zajść w ciąże ;/ chce iść do gina aby spr czy wszystko ze mną ok ale trochę się boję że coś będzie nie tak ;/ a moj chłopak myśli że od 1 razu się w ciąże zachodzi ;p bardzo w siebie wierzy chłopak ;) a ty byłaś u ginekologa albo robiłaś jakieś badania?

NieGrzecznaAga26 przykro mi ale mam nadzieje ze sie uda w koncu musimy byc dobrej mysli mimo ze sil juz brak