Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna?.......?

ratunku...trafilam na internetowego prawiczka.....

Polecane posty

taka sprawa...spotykam sie od miesiaca z mezczyzna (oboje mamy po 40 lat)...po miesiacu picia kawki i jedzenia kolacyjek postanowilismy nasza znajomosc ze tak powiem poglebic zgodzilam sie zebysmy razem spedzali weekendy u mnie w domu..czyli razem rowniez sypiac...i tu wielka niespodzianka... opisane sytuacje wydarzyly sie w odstepach tygodniowych... ..pierwsza noc...ostrozne przytulansko i buziaczek na dobranoc... o.k. ...druga noc...odwazniejsze przytulansko..petting bardzo delikatny...i kiedy mi z rozkoszy juz tchu zaczelo brakowac...buziaczek na dobranoc... :-/ ...trzecie podejscie....pettingowe przytulansko jak w punkcie numer dwa...i buziaczek na dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewytrzymalam i zapytalam wprost kiedy zamierza dokonczyc to co zaczal? facet zaczal sie wykrecac..ze nie wie bo moze JA nie chce?????? ..no on nie wie nastepnym razem jak przyjedzie bedzie spac na kanapie.... dostalam ataku smiechu i rano popedzilam goscia gdzie pieprz rosnie. a tak na powaznie wydaje mi sie ze cos z nim nie tak...skoro jest zakochany i trzeciego wieczoru przywiozl mi ogromny bukiet roz i zloty lancuszek to jakim cudem nie czuje pozadania do ukochanej kobiety? prosze o wypowiedzi...mial tez ktos tak? co o tym myslec? dodam ze nie jestem nimfomanka..tylko poprostu zakocham sie w nim i po miesiacu trzymania sie za raczki i trzech nocach w jednym lozku oczekiwalam spelnienia...a on mowi ze o problemach trzeba dyskutowac i je rozwiazywac...moim zdaniem..,jesli fizyczne skonsumowanie uczucia urasta do problemu ktory trzeba rozwiazac to cos z tym Panem nie tak...(nie jest prawiczkiem..ma dwoje dzieci i dwa dluzsze zwiazki za soba)..zarzuca mi ze ja chce wszystko na raz...on myslal ze mi zalezalo na powaznym zwiazku... :-/

Gość janusz z bydgoszczy___
połknęłas jego nasienie ?

nie o takie odpowiedzi mi chodzilo.....bo chyba sie jasno wypowiedzialam ze nie mialam szansy na cos takiego.... prosze o powazne wypowiedzi

i zostawiłas go z pełną torbą ?

....postawil mnie przed faktem dokonanym....on nie chcial dalej...wiec co ? mialam zgwalcic faceta????? wlasnie z tym mam problem....moim zdaniem cos z nim nie tak.....

zabko....no nie wiem czy impotent....flecik stal na bacznosc jak sie patrzy... :-/

wychodzi na to ze dziewczyny nie mozna przytulic , bo od razu bedzie chciała coś wiecej .

ach janusz....po miesiacu przytulania....jasne ze chcialam cos wiecej....

nie prowo..... naprawde...mialam nadzieje ze tu z kims o tym bede mogla podyskutowac...

no to co z nim nie tak? a moze ze mna?

Gość SweetGirl^^
Heh po co piszesz w tytule że trafiłaś na prawiczka skoro potem piszesz że ma dwójkę dzieci?? Może poszukaj problemu w sobie a nie w nim...