Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest jaas szansa

mam szanse na dostanie kredytu ??

Polecane posty

Gość jest jaas szansa

rodzina 4 osobowa, ja 30 lat, zona 28, dwie córki wiek przedszkolny. zona zarejestrowana jako bezrobotna. ja platnik krus udokumentowany dochód zerowy oszczednosci 40 tys. mieszkanie własnościowe spółdzielcze 60m2. wartosc niewiem około 220tys. jedno uato w rodzinie. zadnych zadłuzen czy pozyczek. chcemy pozyczyc około 100tys.

Gość no ro to
no nie wiem jaki bank ci da kredyt bez dochodu?? Z czego potem to spłacisz?

Gość cffdvfd
wątpie. bardzo marne szanse, jezeli nie macie stalego dochodu to na prawde wątpie..moj brat jest sam, ma mieszkanie po rodzicach, zarabia 2000 netto, i nie ma zadłużen i nie dostał malego kredytu..

w tej sytuacji daj sobie spokoj z domem, ida ciezsze czasy wiec nie zadluzajcie sie w bankach po to zeby chate do stanu surowego postawic... a czekajac jeszcze dwa/ trzy lata bedzie coraz wiecej licytacji majatku bankrutów ktore kupisz za smieszna kase

Gość ehhhh to znowu ja
co wy z tym domem, słuchacie jakiejs leniwej kobyły dzenifer ,ignorujcie tego pajaca. nie wazne na co, pytam czy dostane. mam dochodzik miesieczny około 10 tys na reke na czarno, wiadomo ze bankiera huj to bedzie obchodzilo.

Gość ehhhh to znowu ja
ale np. pod zastaw mieszkania ktore mam teraz ?? nie da sie tak ??

Gość raczej nie masz szans
Pod zastaw to inna sprawa, ale bez dochodu nie da ci żaden bank kredytu :D A zastaw mieszkania i tak mogą chcieć, żeby mieć dodatkowe zabezpieczenie na wypadek utraty dochodów. Ale skoro nie ma żadnych stałych i legalnych dochodów, to raczej zapomnij o kredycie. Nawet do banku nie idź, bo Cię obśmieją.