Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do ciebie pytanie

dżenifer chono

Polecane posty

Gość moze ja zgadne
a sorki to nie do mnie bylo

Gość ukryty czarny nick
i tak mnie nie znasz tyle w temacie

Gość malutka-mala-mi
Dżenka, Ciebie już tu zdemaskowano - ale powiem Ci jedno - książkę napisz, to się dorobisz, dom wykończysz może, rodzicom pomożesz....

Gość kjhgsbn
Jenny a tyle się tu okrzyczałaś o swoim mieszkaniu że za gotówkę. Dlaczego tak kłamiesz? Wstydzisz się że nie urodziłaś się jako dziedziczka fortuny? Dla mnie fajna sprawa zaradny mąż (z niego można być dumnym) Ale to co ty sobą reprezentujesz to przechwalanie się bogactwem do którego Ty się nic a nic nie przyczyniłaś? No i po co to wszystko? Czy w ten sposób leczysz kompleksy?

mieszkanie było na kredyt który został spłacony w jeden miesiąc jak maż zaczął dobrze zarabiać;)zresztą nie ważne komu ja się mam tłumaczyć;) przecież i tak zawsze będę biedna dla was;) ale wisi mi to

Gość kjhgsbn
Jenny to bardzo zakompleksiona dziewczyna. Żal mi jej bo ją rozumiem. Brak jej koleżanek i kogoś przed kim będzie mogła się wygadać, a kafe to jej sposób leczenia dawnych kompleksów.

a wyciągajcie i 1000 topików jak lubicie ,na mnie nie robi to żadnego wrażenia bo tylko tyle możecie z tej waszje nawiści zrobić;;) pozdrawiam i miłego spędzania dnia na kafeterii;)

Gość kjhgsbn
A nie lepiej od razu było o sobie pisać prawdę. Było źle, a teraz jest dobrze. Udało mi się dziecko, udał mi się mąż, nie narzekam na brak pieniędzy i jest ok. A Ty Jenny od razu musiałaś wyskoczyć z czymś takim; patrzcie co ja mam a co wy nigdy nie będziecie mieć, i na pewno mi tego zazdrościcie!

Gość jenny jak masz tyle kasy
to dołożyłabyś mi 300zł do prawka? tzn do kursu. O 300zl chyba nie zbiedniejesz a mi to uratuje tylek

Gość moze ja zgadne
bo to byl jej ,, projekt ,, jak mam byc szczera to tez czasami mialam zlosliwe mysli zeby wam dopiec i pochwalic sie bajkowym zyciem,dlatego Jenni mnie zawsze bawila,bo moze ma troche kasy ale zawsze mozna miec wiecej

Gość kjhgsbn
moze ja zgadne Czasem chciałaś nam dopiec i pochwalić się bajkowym życiem? Dobrze zrozumiałam? Noż cholera od razu czuję się gorsza bo wiem że ktoś na świecie ma bajkowe życie. Oj dzieci dzieci

Gość moze ja zgadne
bo na kafe wiekszosc to nieudaczniki,uzalajace sie nad soba

Gość moze ja zgadne
w lyzce wody by utopili,jak ktos ma lepiej

Śmieszne to Twoje podejście. Forum jest dla ludzi z problemem którzy szukają tutaj rady. Ale widzę że powoli zamienia się to w miejsce do przechwałek... No tak nie zapominajmy że bogaci ludzi są lepsi, na pewno są wrażliwsi, mądrzejsi itd.

Gość moze ja zgadne
jestem obserwatorem,nie mowie z wlasnego doswiadczenia.Ja sie ciesze ze , Jenni buduje dom i zdjecia beda w lepszej scenerii bez starych kaloryferow w tle :) Ale jakby sie czepiac to materialy ma nie najlepszej jakosci,kolory wybiera z poprzednich sezonow wiec daleko jej jeszcze do elyty :)

Gość bo jennifer
gustu nie ma i całą bierząca kasę odkładają na ten dom ,ale jak im się skończy ten wydatek ...to na co oni będą wydawać te 40tys miesięcznie?

Proponuję żeby wspomogła jakieś akcje charytatywne albo schroniska dla zwierząt.

Gość moze ja zgadne
nie starczy im,na pewno wezmie jakis kredyt gotowkowy i bedzie musiala splacic a potem? Dom to skarbonka na sam ogrod mozna wydac ogromne pieniadze , na wyposazenie w srodku tez. Potem moze jakas lepsza fura i moze w koncu wakacje za granica ;)

jak nie starczy?;) kredytu nie zamierzam brac w żadnym wypadku:)a w sierpniu mamy zamiar już na wakacje lecieć.Auto nam narazie starczy takie jakie mamy;)