Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do ciebie pytanie

dżenifer chono

Polecane posty

kurcze ale ci dobrze, ja to musze planowac kazdy najmniejszy remont w domu z rocznym wyprzedzeniem i sie zastanawiac czy nam starczy.... jakby mnie zawisc cisla to bym po tobie jechala jak wiekszosc ludzi z kafe, ale ogolnie czemu mam byc wredna tylko dlatego ze mi nie powodzi sie tak dobrze jak jenni?

ja dzisiaj i jutro mam wolne. siedze w domu sama , maly w przedszkolu. zaraz wybieram sie na poczte, musze wyslac wazny list. mamy mala batalie. caly rzad prawnikow i trybunalow jest w to wmieszany, normalnie wysiadam :(

możesz napisać ,chętnie wysłucham ,nie wiem czy będę umiała doradzić ,bo na wiele sprawach się nie znam...zwłaszcza związanych z jakiiś prawnikami.Masz mój mail pisz teraz jak możesz :)czekam:*

oki ,jakby mnie nie było już na kafe to odpisze ci na maila dzisiaj:):* buźka i głowa do góry ,eaz jest gorzej raz lepiej jak wszędzie.

Gość moze ja zgadne
starczy ci zdecydowanie jezeli masz takie kwoty jak napisalas,ale nie rob bledu i nie urzadzaj domu sama,zainwestuj w architekta wnetrz,przy takich srodkach ci starczy.Zostaw to fachowcom.

Mój mąż właśnie nie chce nikogo ,tylko do ogrodu będzie ktoś zatrudniony. Nie wydaje na ciuchy majątek to fakt co prawda w lumpeksie się nie ubieram ,ale normalne sklepu h&m i te sprawy ,nie mogę byc rozrzutna jak dom buduję;) to fakt póki co trzeba oszczędzać;).Milionów na koncie nie ma ,tylko dość wysoki stały miesięczny dochód.

to fakt na razie mieszkam w malutkim bo 48m2 mieszkanku:) ze starymi grzejnikami ;) ale jeszcze 7 miesięcy;)dam radę?jak dałam radę przez ponad 4 lata to dam radę i te 7 miesięcy;)

Stomatoloszka z powołania A wiesz że są jeszcze ludzie którzy nie cenią innych za to kim są i co mają tylko jacy są? No tak łatwiej myśleć stereotypowo.

stomatoloszka mnieteż to trochę śmieszy .Ja sie troche dziwię bo ja jak widze jakąś willę albo bardoz drogi samochód na ulicy to nie zazdroszczę ,lubię popodziwiać ,jak ktoś ma to ma ,ja nikomu nie mam zamiaru nic zabrac albo źle życzyć. Mam lekarza w rodzinie żyje 100razy lepiej od nas bo szybciej się dorobił ,szwagierka wydaje na siebie miesięcznie 7 tys a ja tylko 2 tys i co mam jej głowę za to urwać? nie rozumiem,niech ma . mi starczy to co ja mam i doceniam to ,po prostu cieszę się :)

Stomatoloszka wykształciłaś się w dobrym kierunku to masz ,ja ci nie zazdroszczę dobrze ,że masz .Pewnie i nawet więcej odemnie ,nie przeszkadza mi to ,fajnie.Ja doceniam to co mam i nie mam zamiaru się z kimś porównywać.

i żeby nie było ,że uważam się za najgotszą w Polsce ,wiele ludzi zarabia ,posiada dużo dużo więcej odemnie .Inni dostają domy od bogatych rodziców,albo mogą dom kupić w jeden miesiąc a ja muszę na niego odkładać a jeszcze inni muszą kredyt brać

Gość jennifer 40 tys miesięcznie i
musisz odkładać? smieszna jesteś :D:D. Ludzie co mają 5 tyds odkładają a nie ty. Idź już nie pogrążaj się :D