Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CDN---

Czy mogę iść na dyżur ginekol do szpitala późnym

Polecane posty

Gość CDN---

wieczorem z pewnym nieprzyjemnym zakażeniem dróg rodnych? Dzisiaj mój gin jest do 18, nie wiem czy zdążę z pracy żeby mnie przyjął a przyznam szczerze, że dyskomfort tej przypadłości jest juz niedowytrzymania wrrrrrrrrrrrrr wścieknę się!! Pójdę i powiem, że w przychodni mnie już nie przyjęli a ja poprostu nie wytrzymam tego swędzenia i proszę o pomoc. Co sądzicie?

Gość damyradeeee
wiesz nie wiem, nigdy nie byłam, ale chyba nie masz wyjścia, spróbuj, powinni cie przyjąć...

Gość CDN---
chodzi o to czy mogę to podciągnąć pod tzw nagły przypadek? no bo niby umierająca nie jestem, ale swędzi mnie tak, że jestem bliska śmierci.....

Gość CDN---
pomoże ktoś?

Gość no ro to
ale skąd mamy to wiedzieć? pójdziesz to się przekonasz. Pewnie ci pomogą. Czego sie boisz? Najwyżej cię obśmieją potem. ;)

Gość CDN---
no skąd macie to wiedziec? a skąd znają odpowiedzi na pytania wszyscy wypowiadający się na forum? Z DOŚWIADCZENIA może ktoś coś wie?

idz powiedz ze to ci sie dzisiaj stalo i nie wiesz co to i nie mozesz wytrzymac ja to samo zrobilam z oczami mialam zapalenie spojowek, myslalam ze wyleczylam, ale byl nawrot, mialam leki ale pojechalam na pogotowie i powiedzialam ze nagle wrocilo, mimo ze wiedzialam co to jest to nic mi nie powiedzieli przepisali antybiotyk w plynie i dopiero pomoglo nie "boj" sie tylko smialo jedz, sama nie raz mialam zapalenie, albo grzybice wiec wiem o czym mowisz jak sie drapiesz to przynosi ulge na moment, a pozniej boli jeszcze bardziej

Gość CDN---
o dzięki :) tak weekend to rzeczywiście dodatkowy argument, ale tak jak mówiłam lekarz w przychodni jest tylko jeden dzień do 18 - ale nie wiem czy zdążę. Do następnego czwartku nie wytrzymam, a nie mogę wziąść wolnego. Jak przyjade do szpitala ok 20 to i tak już jest jasne, że do przychodni o tej godzinie iśc nie mogłam

Powiedz że tak swędzi ze zaraz padniesz i tyle. Z reszta po18 mało która przychodnia na nfz jest czynna, wiec wydaje mi sie, ze luz.

Gość CDN---
oj Agnieszka, wiesz o czym pisze :) dokładnie - ulga na chwilę, a potem jeszcze gorzej - tak jak pisałam wcześniej - to niby zyciu nie zagraża problem błahy, ale okrutnie dokuczliwy - to chyba wystarczy, żeby mi pomogi. najpierw pójdę do przychodni jak mnie już nie przyjmą to zaczekam jeszcze godzinę - dwie i pojadę na oddział. Bo już miałam plan że jak lekarz mnie już nie przyjmie to się położe Rejtanem i powiem, że nie wyjdę jak mnie wypisze recepty na to gówno

ja sama mialam problem przez dluzszy czas to powracalo i powracalo miesiac spokoj i znowu lekarze przpeisywali jakies tabletki na zapalenie a pozniej to sie okazalo grzybica ja nie moglam nawet siedziec, bo ciagle musialam sie wiercic, bo tak szczypalo :o pozniej pol roku leczenia i spokoj

Gość CDN---
pól roku?? o wow! super :(

tzn. tabletki mialam przepisane na pol roku ale szczerze Ci powiem ze poprawe widzialam juz po 2 dniach, a po tygodniu juz czulam ze tego nie ma :) ale bralam 6miesiecy leki w 1dzien okresu rano i wieczorem po 2 tabletki orungal i przez 20dni w miesiacu provag przez 6miesiecy i podzialalo

Gość CDN---
dzięki za pomoc i sugestie. Przede wszystkim teraz myślę, żeby to swędzenie się skończyyyyyłoooooooo

Gość no ro to
chodziło mi o to że zależy na jakiego gina trafisz w tym szpitalu. Ludzie są różni niestety. Ale cóż ci szkodzi pójść? W końcu oni tam już nie takie przypadki mieli. A jeśli to grzybica to faktycznie współczuję jej skutków. :)