_Mufinka_ 0 Napisano Grudzień 1, 2011 Chcę schudnąć, muszę! :( ale nie wiem jak... Lubię jeść.. :( Ważę 53 przy wzroście 158... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak, ale dbaj o to Napisano Grudzień 1, 2011 wejdz na topik o żywieniu optymalnym. Jeżeli akurat ta dieta Cie nie przekona, spróbuj jakiejs innej nisko węglowodanowej- one są najlepsze na utratę tłuszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Grudzień 1, 2011 lo matko,ale sie spaslas!no nic tylko w zywieniu optymalnym twoje zbawienie,ale tak nawiasem mowiac ,ktora szkole wybierzesz,bo kazda dieta chce sie zwac optymalna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Mufinka_ 0 Napisano Grudzień 1, 2011 A moglby mi ktos podac link do topiku o tym zywieniu optymalnym? Bo nie moge znalezc. Dzieki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuch 0 Napisano Grudzień 1, 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Dieta_optymalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiadanusia 0 Napisano Grudzień 1, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4953157 "z potraw które się zjada powstają wszystkie choroby ludzkie"HERODOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ayuna 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Że co proszę? Masz 53 kg przy 158 wzrostu i uważasz, że gruba jesteś? Ja ważę przy Twoim wzroście 48-49 kg, czyli niewiele mniej i jakoś nie wyglądam źle. Wystają mi żebra i kości biodrowe. Nie pakuj się w odchudzanie jeśli nie jest Ci potrzebne. Nie będziesz od tego szczęśliwsza. Jeżeli Ci coś bardzo nie pasuje w Twoim wyglądzie to poćwicz różne partie ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miska mnie sciska Napisano Grudzień 2, 2011 ale dlaczego narzekasz autorko ? przeciez meza juz znalazlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warany z Tirany Napisano Grudzień 2, 2011 dziewczyno, przecież masz idealne BMI. Odchudzanie jest Ci niepotrzebne, żeby nie powiedzieć niewskazane. Jeżeli coś Ci nie pasuje to zacznij ćwiczyć i modelować sylwetkę. Waga to nie wszystko. Moim zdaniem o wiele apetyczniej wygląda kobieta o normalnej wadze i jędrnym ciele niż wieszak na ubrania, które na siłę lansuje się w mediach. To się podoba samym kobietom, ale facetom już niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach