Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umierająca ze strachu

Facet zaraził mnie HIVem

Polecane posty

Mój facet zaraził mnie HIVem, a teraz jeszcze próbuje mi wmówić, że to ja zaraziłam jego! Zanim go poznałam byłam w paru związkach, ale moi ex byli i wciąż są zdrowi! Natomiast mój obecny facet (30lat) utrzymywał, że jest prawiczkiem i że byłam jego pierwszą. On na pewno kłamał!!!! Czy to możliwe, że któreś z nas zakaziło się w inny sposób niż kontakty płciowe? Jak teraz żyć?

Gość a jak mu na imię?
ahmed czy jamal?

Tomasz

Gość sadaqwa
ciekawe że mając 30 lat był prawiczkiem.. chlopcy którzy są do 19stki prawiczkami to wyjątki a do 23 lat to okazy Nawet jezeli był, skoro jest z toba to mogl cie zdradzic, po rozprawiczeniu :P Ostatni czas postaraj się użyć życia, zrób sobie długą podróż przez świat.. przynajmniej koniec będzie szczęśliwy. Albo jak masz dużo pieniędzy to wyjedź do stanów i tam dzięki drogim leczeniom przedłużysz sobie trochę życie.

O! Świetnie się składa! Możesz po krótce opisać procedurę wykonywania testów na nosicielstwo?

Nie wiem co o tym myśleć. Pierwsza moja reakcja to był gniew i żal i chciałabym aby on zmarł rażony boskim piorunem za to co mi zrobił. Teraz jednak kiedy myślę już bardziej racjonalnie zaczynam rozumieć, że nie ma sensu odchodzić od tego faceta. Nowego i tak nie znajdę z moją chorobą, a nawet jeśli to po co mi zdrowy facet skoro ja i tak już jestem chora? Podobno z HIV można żyć ponad 40lat ..... Teraz przechodzi mi przez myśl, że on mógł mnie zarazić specjalnie, abym była na niego skazana. Niestety nie wiem jak to udowodnić, a nawet gdybym mogła to nie wiem czy jest sens .....

Nie robiłam testów stricte na nosicielstwo. Byłam przez pewien czas w szpitalu na gastrologii, tam zrobili mi też pełną morfologię (do badań pobrali prawie 10 fiolek) wraz z badaniami na wykrycie różnych wirusów. Miałam problemy z trawieniem .. Tak się dowiedziałam .. Dostałam skierowanie na dalsze leczenie :/ Mój facet robił test to go zapytam

Gość Doktore
Jak nie zrobisz testu tylko na hiv to w innych badaniach nie wyjdzie

Gość eleonora_pic
Znam jednego takiego. Powiedz kochana, czy on nie jest z Krakowa?

Gość szkoda, że tak temat
no i sprawa się rypła, bo autorka to ściemniara

A miałaś może transfuzje krwi ? Albo jakieś skaleczenia ktore ktoś ci opatrywał ? to samo tyczy się twojego partnera to nie tylko seks

Gość Bez sciemy.....
Ja miałam transfuzje, ale nigdy nie uwiezre ze w tych czasach szpital zaraza HIV.

wyjątki, okazy? mój mąż po raz pierwszy współżył w wieku 23 lat skończonych właśnie :p nie ze mną

Gość pommmpek
heh ja mam 32 i jeszcze nie wspolzylem :(

Gość herst
a p0omyslcie ilu niewinnych facetow zarazilo kilkadziesiat bialych suczy zarazonych uprzednio przez Simona Mola

A pómyśl ile niewinnych kobiet zarazili panowie uprawiający turystykę seksualna do jakichś Tajlandii i innych :P

Gość niewinny jak lelija
a ja mam 29 lat i jeszcze nie zamoczyłem :(

Gość pommmpek
heheh nie masz sie czym chwalic :P

Gość pommmpek
nei_nei a ty kiedy stracilas dziewictwo ??

Ja nigdy nie "straciłam" dziewictwa :P Ja tylko zyskalam doświadczenie kochanki :classic_cool:

Gość pommmpek
nie dokonca rozumiem :>

Gość "_"
nei_nei- uwielbiam Cię czytać ❤️:):):) szkoda, że nie masz maila w profilu, bo już dawno zostałabyś zasypana mailami ode mnie😘

Gość boematy
nei nei raczej odwrotnie,fachowe badania w USA dowiodly ze czesciej zarazaja faceci,ale i kobiety czesto