Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Barran

Barany - jacy jesteście? Znaki zodiaku

Polecane posty

Gość Panixa30
dramaqueen - w to wierny, to ja bym nie przesadzała.. :O Bo ten który mnie obskakiwał, to nie znowu taki do końca sam.

Gość Panixa30
A przypomniało mi się coś. Ja w pewnym miejscu mam kartę, to coś chciał na moje konto załatwić, ale tak aby sam nie musiał konta zakładać. :O To mógł być objaw tego skąpstwa.:O

Gość Panixa30
Dodam, że karta do wykupienia ale za małe pieniądze. Pytał mnie, czy może na moje konto.. :O

Gość spokojnie babeczki
jak ci pisalam, bedzie zawsze kombinowal jak cos przyoszedzci twoim kosztem

Gość Panixa30
Myślałam, że tak kombinuje aby mieć kolejny powód do spotkań. Ale teraz jak tak piszecie, to może faktycznie ze skąpstwa? :O

Gość spokojnie babeczki
sobie to co innego, pisalam, ze sadza, iz sa pepkiem swiata, skape sa tylko dla kogos

Gość Panixa30
On z pewnością też sobie nie żałuje. Teraz też kojarzę, że bardzo był zainteresowany moim domem. :O Pewnie chciał obejrzeć, ile jestem warta? :O

Gość spokojnie babeczki
i uwazaj, bo to ukryci alkholicy, ze zwichnieta psychika, 3/4 kobie baranice bierze prochy, a faceci pija i maja sklonnosci do hazardu, slaba psychika i tyle

Gość spokojnie babeczki
sa ogromnymi materialistami, szkoda zdrowia i czasu na nich

Gość Panixa30
On akurat nic nie pije, bo jest sportowcem także. Czego on właściwie nie robi.. może być uzależniony od sportu może.. Biega, pływa, wspina się itd.

Gość spokojnie babeczki
nalogu bedzei skrzetnei ukrywal, a jesli cos odkryjesz to zobaczysz jacy oni sa agresywni i obrazalscy

Gość Panixa30
Teraz sobie wyraźnie przypominam, że ciągle pytał gdzie dokładnie ten mój dom stoi. (w którym dopiero póżniej zamieszkam) :O

Czy sa wredne? Nie wiem , ja sobie nie pozwole po glowie chodzic i ranic moich uczuc ale to nie jest wredota. Nigdy nie bylam skapa i jesli kogos lubie dostanie ode mnie Wszystko. JA tez nie czytam Horoskopow...

Gość spokojnie babeczki
brr az ci wspolczuje :/ nakrecil sie na ciebei i tak latwo nie da spokoju, bo dobra ofiare wypatrzyl tak sie jemu zdaje .. brr...

Gość Panixa30
No właśnie nie, bo już mu skrzydła opadły. A nawet pilnował od rana jak do pracy przyjeźdzałam, a teraz cisza. Znudził się..

Gość spokojnie babeczki
szuka kolejnej, ale jak nic nie znajdzie wroci do ciebie, sama sie przekonasz

Gość Panixa30
Już niby robił drugie podejście, ale teraz byłam jeszcze bardziej sceptyczna i uważna, więc znikł po raz drugi. :D

Gość Panixa30
Pojawia i znika jakby nigdy nic. Po raz pierwszy zniknął tak po prostu - ucichnął i tyle. A niedawno napisal, czy może wpaść. Powiedziałam, że akurat nie mam czasu i znowu ucichł.. Nawet pomyślałam, że może byłam jakaś taka za bardzo wredna.. Więc coś tam po przyjacielsku napisałam, a on nawet nie odpisał...