Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Barran

Barany - jacy jesteście? Znaki zodiaku

Polecane posty

Gość kalinkakoralek
i dobrze wam barany z tą chamskością ? i tym że was nikt nie lubi? mnie czasami zastanawiam jak ona tak może, np. sąsiadowi ubliży w jakiejś sprawie co w ogóle nie powinna sie wtrącać bo jej to nie dotyczy. Boję się że jak kiedys bedzie miała dzieci to dalej bedzie taka zapatrzona w siebie i te dzieci na tym ucierpią .

Gość Panixa30
Nigdy nie powiedział, że mnie kocha czy cokolwiek podobnego, ale o dziecku mnie poinformował. :O Albo tworzył piękne scenerie, ale bezuczuciowo jakoś.. a ja nie chciałam przyjmować jego darów, bo miałam wrażenie, ze mnie kupuje, a nie wydaje tą kasę od serca.

Mnie to nie przeszkadza. Barany są jak gorzka czekolada - albo kochasz, albo nienawidzisz. Barany moim zdaniem są też dosyć inteligentne, więc jakoś te negatywne cechy się wyrównują.

Mi jest dobrze z chamskością. Kto mnie lubi ten lubi a kto nie niech spada. Kiedy wiem że musze to jestem miła np do sąsiadów czy w pracy. Rodzeństwo tz brata traktuje bez szacunku całkowicie.

Gość Panixa30
A wracając do baranów. Mój ostatni nabytek prawie... Taki w gorącej wodzie kąpany, aż nagle nie odpisał... Potem kolejny raz zaczął mnie obskakiwać i znowu cisza. A zaloty chwilami końskie. :O

Gość Panixa30
wredna blondyna - czy to nie dość chamskie wpierać innym swą inteligencję? :P

Gość Panixa30
A jak taki baran na tobie zawiesi oko, to normalnie strach bierze, bo sunie do przodu jak czołg. A potem równie szybko stygnie.

Gość miedzynarodowka 325
zimne pyskate leniwe zazdrosne, ale szczere kochajace jak juz to mocno, kolezenskie.. egoistyki ukryte,czesto alkokolicy

Gość Panixa30
wredna blondyna - to jak trzeba z wami postępować. Bo jak on tak zaczął napierać intenstywnie, to ja spanikowałam, bo tempo porażające. Więc zaczęłam go studzić ... i po wszystkiemu..

Gość kalinkakoralek
przez tą chamskość moja siostra nie jest szanowana przez innych. i przez to że tak palnie jakims chamstwem w prawo lub lewo to też nie jest uznawana za jakąs inteligentną, wręcz przeciwnie, bo głupią niewychowaną osobę, są w życiu sytuacje gdzie należy umieć się zachować bez względu na to co myślimy, a takie paplanie ozorem jakoś oznaką inteligencji nie jest.

Gość kalinkakoralek
no własnie nikt nie dodał że zawistne, po trupach do celu, a kłamstwo to ich drugie imię, niestety z braciszkiem przekonaliśmy się o tym nie raz :(

Gość spokojnie babeczki
baranice to ukryte kur** ny, a maja sie za swiete, klamczuchy i hipokrytyki :P do tego sa zawistne i skape

Gość spokojnie babeczki
a facet baran to tak samo porazka - skapy i tylko liczy kase, ile to jemu udalo sie zaoszczedzic na kims, czyms.. dziadek baran nawet wnuczki nie odwiedzi, bo czekolady musial by kupic, az zal.. dupe mu sciska, ze mamy na wszystko markowe, bo on by smeirdzace szmaty ubieral dzieciom i zabawki spod smietnikow zbieral, a sam mercedesem jezdzil.. czysty dziad..

Gość Panixa30
Po tych trupach do celu, to miałam takie wrażenie, że jak on zaczął napierać na spotkania, to myślałam że w tym wszystkim zginę. Przychodził nawet do pracy mojej. I wiecznie tylko o której kończysz itd.

Gość kolejnybraanek
ja z kolei jestem strasznie ziezdecydowana, co mnie wkurza. moj zapał szybko rośnie ale szybko mi spada.. cos zaczynam i nie koncze.. zmieniam chłpaków jak rękawiczki, szybko mi sie nudzą.. co doprowadziło do tego ze mają 26 jestem sama... nie lubie swojego charakteru, chcialbym byc inna.. ale przeciez tego sie nie zmieni. poza tym jestem uwielbiam kokietować chłopaków i flirtować..)

Gość spokojnie babeczki
jak zaczynaj gadac, to nie ma konca, nakrecaja sie na maxa i godzinami ciagneli by wywody o wyzszosci d+++ maryny nad szarym mydlem, zwariowac mozna,

Panixa30 nie potrafię ci na to pytanie odpowiedzieć. Ale to też zależy. Ja nie rzucam chamstwa na prawo i lewo. Jestem chamska jak mam ochotę a jak nie mam to jestem miła. Jak coś potrzebuję to tez miło mówie a nie rozkazem bo wiem ze nic nie wskóram innym sposobem.

Gość Panixa30
Ten którego znam, to chyba też strasznie na kasę cięty. Pracuje w szpitalu i w przychodni i jeszcze tam coś ciągnie... Wszystkiego się chwyta. A jak zapytał, czy ja to na wyjeździe (jestem kierownikiem filii), to druga praca, a ja że nie. Tylko w niektóre dni tam jestem, to jakby był zawiedziony. :O

Gość spokojnie babeczki
uwazaj, bo taki by g+++ spod siebie zjadl i bedzie patrzal jak cos twoim kosztem zrobic

Gość marcowybaran
nieśmiała, zamknięta w sobie, wrażliwa, bałaganiara ale nie jestem leniwa, romantyczna i uparta mój facet to "panna"

Gość dramaqueen
Moj chlopak jest baranem jestesmy dlugo juz i powiem ze mozna na niego zawsze liczyc, pomocny, wybuchowy, bywa nerwowy, kocha pieniadze i chcialby ich miec duzo, pracowity, szczery ponad wszystko, domator, sklonny do uzywek, wierny

Gość spokojnie babeczki
panny to kur++e , badz ostrozna

Gość Panixa30
spokojnie babeczki - chyba dam sobie z nim spokój. I tak ma taki temperament, że bałabym się z nim zostać sam na sam, bo mogłabym tego nie przeżyć.

Gość spokojnie babeczki
za tym co gadaja kryje sie prawda, sama ja odkryjesz pdo czasie, bo to tylko oslonka dla nich, a charaktery maja paskudne - msciwe wredne i przekonani sa o swojej wyzszosci, masakra..