Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Barran

Barany - jacy jesteście? Znaki zodiaku

Polecane posty

Gość Panna Barran

Ja jestem szczera, zawsze walę prosto z mostu, ale jak ktoś mnie zrani to tłumię to w sobie, nie dzielę się z tym nikim, nawet z przyjaciółmi, rodziną itp. Nie lubię owijania w bawełnę :D chcę wiedzieć na czym stoję, prawdy też się nie boję, lubię ją słyszeć... Mam słomiany zapał, udziela mi się nastrój innych A Wy? :D Ciekawa jestem

O to z miła chęcią bym Cię poznał mimo ze jestem Lwem :P Uważaj bo Cię zjem :D Ale serio z opisu bije duże podobieństwo do mojej osoby.

Gość barankowa-baranica
Hehe to tak jak ja nalezy tylko dodac ,ze uparta

Gość ona6987
Naprawde wieżysz w te durne horoskopy znaki to bujda jest

ejjj nie bo lwy chcą rządzić, są dominujące, a barany też ja znałam leniwego barana

ja nie wierzę w horoskopy dlatego mówię prawdę o tych baranach które znam poza tym mój kuzyn baran jest kłamcą i idiotą więc wiesz diametralnie inny o znajomego

Gość Panna Barran
Właśnie dlatego nie chciałam przeczytać horoskopy, tylko dowiedzieć się czegoś o baranach od baranów :D kinky reggae - mnie dużo ludzi poznaje z miłą chęcią, ale niektórzy późnij uciekają... :D nie mam pojęcia dlaczego A co o związkach powicie? Jesteście wierni, romantyczni, dzicy, uczuciowi? Ja jak się zakochuję, to już na zabój, więc ciężko mnie rozkochać, zazwyczaj na głównym miejscu niestety stawiam na pociąg seksualny :O

ja tez baran, i tak jakbym czytala o sobie :D tyle ze ja sie bardzo latwo zakochuje, tak mi sie przynajmniej wydaje, ze to milosc, a nie mocne zauroczenie na przyklad :D

ja jestem baranem :classic_cool: podobno zbyt szczera i przez to chamska :( szybko się denerwuje i takie tam

Gość kalinkakoralek
z tą wrednością to macie racje, mam siostrę BARANA i widzę jak traktuje innych ludzi, potrafi prosto z mostu ubliżyć, jest zimna jak głaz, nie ma znajomych przez to, jest skąpa, do tego stopnia ze jak jej ktoś zagada o weselu to mówi że odprawi ale bedzie to wyglądało tak że kawa paluszki i do domu spierd....., pytanie na temat ślubu sa czeste bo ona ma 30 lat a jest ze swoim już 11. Dla mnie to człowiek lód, z kamienną twarzą, wiecznie nic się jej nie podoba. wszystko krytykuje.

Gość Panna Barran
Hmm, nasza "chamskość i wredność" objawia się tą przesadną szczerością :D

fakt. ja też wszystko krytykuję. Znajomych mam tylko takich o mocnych nerwach, bo reszta ma mnie za suke. Ciężko, oj ciężko... I jeszcze jestem leniwa :D:D Nie wiem jak am reszta baranów

Gość Panna Barran
ooj też leniwa jestem :) ja znajomych mam wielu, ale też czasem ciężko ze mną mają :D mam też skłonność do robienia problemu z niczego :D

Gość kalinkakoralek
nawet nie żartuj, i tez nie masz żadnych znajomych? a jak już masz to Cię nie lubią? i za Twoimi plecami obgadują?

Gość Panixa30
A do mnie nie pasuje ani lew, ani baran. Próbowałam i za diabła... :P

Gość kalinkakoralek
aha no zapomniałam dodac że nie pracuje, gdzie do pracy nie pójdzie tam kabluje, a wiecie że z takim człowiekiem to inni długo nie wytrzymują. z dzieciństwa to zawsze pamietam ze wszystko zagrabiała dla siebie, niczym sie nie dzieliła, tak jest do teraz, nic od siebie nie dawała nie pomagała, raczej mnie i brata traktowała jak pachołków, tak jest do dzisiaj :) dziś jest taka sytuacja że ona mi i mojemu bratu mówi ze w domu nie mamy czego szukac bo ona jest najstarsza i to jej się wszystko nalezy, cały spadek, potrafi nam powiedziec że byliśmy nie planowani nas miało nie być.

Gość kalinkakoralek
a cos poztywnego na temat tych znaków to to że jak zagrabiają wszystko dla siebie to i dużo mają :) ale pamietajcie że oni się nie dzielą :)

Gość Panixa30
Zgadzam się te barany, to takie jakieś chamskie chyba niechcąco, ale dla mnie to już za dużo. A Lwy są cudowne, ale z daleka. Gdy się zbliżę, to mnie parzy. nic z tego nie wychodzi, nawet jak obie strony chcą.

kalinkakoralek Bardzo jestem do twojej siostry podobna. :D Znajomych mam ale dużo jest takich z którymi się sympatia nie darzę. :D Jak byłam mała to wszyscy myśleli że jestem rozpieszczona ze tak sie zachowuje a zostało mi do teraz :D

Gość Panixa30
Lwy są jeszcze bardziej dominujące niż barany. Mój lew uwaga: postanowił, że będzie miał dziecko ze mną. Tak po prostu.. :O No przecież tak się nie da!

Gość Panixa30
Zawsze mnie informował, jakie ma plany i już. Np. poinformował mnie, że kupił dla nas bilety na koncert nie pytając, czy w tym dniu mam czas. A potem obrażony, że parę stów wydał i siedział sam.. :O