Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiatryczkaxd

BŁAGAM POMOCY CHODZI O MOJE ŻYCIE!

Polecane posty

Gość psychiatryczkaxd

nie chce rozkwiniać ,ale biore od paru dni bardzo silny lek na schizofrenie której nie mam ,a stwierdził to jakis gówniany lekarz ;/ teraz mam niesamowite skutki uboczne i musze nie brać tego leku! może mi się coś stać jeśli od tak sobie rzuce ten lek?? jego nazwa to ,, Abilify ,, ;< jak myslicie co może mi się stać jak go nie wezme juz jutro??

Jeśli nie możesz iść do lekarza który przepisał Ci ten lek to może zadzwoń do przychodni i poproś o rozmowę z tym lekarzem i powiedz ,że nie tolerujesz tego leku i nie będziesz go brała ,zobaczysz co on Ci powie.Czasem lek zamiast pomóc to jeszcze zaszkodzi ,masz rację trzeba uważać i czytać ulotkę oraz pytać lekarza.

Jeśli nie możesz iść do lekarza który przepisał Ci ten lek to może zadzwoń do przychodni i poproś o rozmowę z tym lekarzem i powiedz ,że nie tolerujesz tego leku i nie będziesz go brała ,zobaczysz co on Ci powie.Czasem lek zamiast pomóc to jeszcze zaszkodzi ,masz rację trzeba uważać i czytać ulotkę oraz pytać lekarza.

Gość ptasiek nastroszony
moze pomylilas lekarza

Gość nmn ,mnm,knkm,jnjkhnjkh
abilify jest spoko 15 słabiutka brałam nie ma skutków ubocznych są o wiele gorsze psychotropy typu rispolept z psychotropów nie wychodzi się samemu nie wolno lekarz stopniowo zniża dawkę