Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani GINEKOLOG

POMOCY....ZNAK ZODIAKU SKORPION

Polecane posty

Gość pani GINEKOLOG

cze _____ jestem spod znaku skorpiona , i ostatnio uslyszalam jak taka babka sie cieszyla ze jej dziecko urodzilo sie 23.11 a nie 22.11 bo to skorpion taki okropny znak zodiaku...smutno mi sie zrobilo co wy na to ,tez tak uwazacie???

Gość tez tak uwazam, znam
taką szmatę spod tego znaku, co mi krwi napsuła ale dalam z nią rade ;)

Gość kjkjkjkjkjk
moja mama to skorpion i ciezko sie z nia dogadac:(

Gość tez tak uwazam, znam
ale z drugiej strony sie nie martw. pewnie znak zodiaku nic nie oznacza, tak sie złozylo i juz. bo tak samo są osoby wredne spod znaku barana wagi itd

Gość ona6987
No ja jestem spod znaku skorpiona no i musze przyznać że chrakter mam cieżki

Gość lajla90
Ja lubie ten znak, chociaż osoby spod niego miewaja troszke trudny charakter, ale ja Bliźniakeim i tez mam :P

Skorpiony które ja znam to bardzo lubiane osoby. Lubią rządzić i postawić na swoim, są obrażalskie i nie potrafią docenić tego co mają :) Ale i tak się z nimi zadaję............

Gość jajko niespodzianka
Mój facet to skorpion, jest cierpliwy, ma ogromne poczucie humoru, jest opiekuńczy, ciężko raczej go zdenerwować . Dlatego to co piszecie to bzdura, tylko idioci wierzą w związek znaku zodiaku z charakterem.

Gość ler3453453
jest też horoskop chiński. Skorpion + Tygrys.

Gość pani GINEKOLOG
nie wiem mi sie wydaje ,ze ja mam normalny charakter ,ok moze jak mam zly dzien to marudze i jestem czasami wredny,ale inni tez pewnie tak maja. O co mi chodzi: Dlaczego to skorpiony maja taka niby zla reputacje ,skoro niby znaki zodiaku nie maja nic wspolnego z charakterem???

Gość pani GINEKOLOG
piszcie ,czy macie podobne doswiadczenia z tym znakiem zodiaku??

Gość madzialena86m
Oj znam jednego skorpiona...jest to jedyny człowiek z którym nie umiem się porozumieć w każdym aspekcie.. niestety osobiście uważam, że ciężko żyć ze skorpionem

Ja jestem spod znaku skopiona, przyznam że mam ciężki charakter, jestem uparta, zawistna i ciężko się ze mną dogadać. Ale jestem stała w uczuciach, wierna. Lepiej mieć we mnie przyjaciela niż wroga :classic_cool:

Gość mikolonka
Byłam w związke ze skorpionem i był to najgorszy związek jaki miałam. Koles był stuknięty i tyle Ci powiem, wole więcej sie nie pakowac w cos takiego ...

Gość wodka
moj facet to skorpion i jest kochany, nie obraza sie w ogole, w ciagu dwoch lat moze dwa razy sie obrazil :) dużo słyszałam, ze skorpiony są obrażalskie, wredne, natomiast w moim przypadku jest zupełnie inaczej. Skorpiony są pamiętliwe, zranisz dogłebnie i po ptokach ;)

Gość pani GINEKOLOG
ja tez jestem pamietliwa, ale to tylko dlatego ze jestem osoba wrazliwa i boje ze ludzie mnie zrania, weic dlatego pamietam kazda krzywde. Mi sie wydaje ,ze skorpionki sa tak naprawde bardzo wrazliwym znakiem zodiaku ...czesto udaja takich cool ,zeby pokryc wrazliwosc

Gość nat33
nie rozumiem tego psioczenia na skorpiony Jestem jedna z nich i faktem jest ze nasz charakter jest trudny , pelen temperamentu ale nie zmienia to faktu ze pozostali maja lepsze charaktery? Dodam ze wiekszosc z nas ludzi bez znaczenia jakiego znaku... sa pelni zawisci i podlosci , cieszacy sie z czyjegos nieszczescia to dzisiejszy swiat nas uksztaltowal na takich ludzi bez grama zyczliwosci

Gość typowy skorpion

cytat:

"Zodiakalne Skorpiony to osoby odważne i skryte. Dzięki cierpliwości i wielkiej sile psychicznej z łatwością osiągają swoje cele.

Patronem Skorpiona jest planeta Pluton, żywioł to woda.

Olbrzymie zasoby cierpliwości pozwalają Skorpionom czekać nawet latami na realizację pragnień. Marzenia ich nigdy nie są przeciętne. Cenią Skorpiony luksus, znają wartość pieniądza. Pociągają je tajemnice i ukryte sprawy. Szybko się uczą, a czasem bez skrupułów wykorzystują słabości innych.

Zła sława, jaką cieszą się Skorpiony wynika z faktu, że z trudem zapominają o doznanych krzywdach. Cecha ta nie pozwala im łatwo zaufać i sprawia, że niechętnie zwierzają się ze swych sekretów. Życie nie szczędzi im trudnych sytuacji i ciężkich przeżyć, nie mają więc Skorpiony złudzeń. Potencjalnych wrogów atakują pierwsze, także po to aby zapewnić sobie bezpieczeństwo. Chcą znać prawdę o ludzkiej naturze i ujawniać prawdziwe motywy poczynań. Ciemna strona duszy niebezpiecznie je fascynuje. Poczucie humoru Skorpionów jest ostre, a czasami nieco makabryczne. Tkliwe historie prowokują je do żartów.

Idealne dla Skorpionów zawody związane być powinny z dużymi emocjami. Policjanci, tajni agenci, psychiatry powinni wykazywać cechy tego Znaku. Skorpiony są też wspaniałymi lekarzami, spotkać je można w biurach maklerskich i wszędzie tam, gdzie wzmagane są nerwy ze stali i cierpliwość. Ich organizmy mają zdolność bardzo szybkiej regeneracji, czym zadziwiają innych.

W miłości Skorpiony pragną zatracić się bez reszty i dotrzeć do granic odczuwania. Są niezwykle namiętne i uwodzicielskie. Znają swoje możliwości i potrafią praktycznie korzystać ze swego wdzięku. Często angażują się w wiele związków zanim spotkają miłość totalną, o jakiej marzą. Zakochane Skorpiony gotowe są poświęcić wszystko dla ukochanej osoby i bronić jej zawsze i wszędzie, choćby przed całym światem. Są też bardzo zazdrosne, a czasem urządzają sceny aby poznać gamę odczuć partnera. Domagają się pełni uwagi i zaangażowania, romanse na pół gwizdka nie interesują rasowych przedstawicieli tego znaku."

a teraz po kolei co tu się zgadza a co jest kłamstwem - biorąc pod uwagę moje życie i doświadczenia rozbierzmy to na czynniki pierwsze i sprawdźmy na ile to prawda:

- " Olbrzymie zasoby cierpliwości pozwalają Skorpionom czekać nawet latami na realizację pragnień. Marzenia ich nigdy nie są przeciętne. " - w wieku 9 lat zacząłem się uczyć grać na instrumentach klawiszowych ( rodzice prawie całe swoje wypłaty oddawały na nowy instrument  bym mógł dalej się uczyć - to drogie hobby ) w 15 lat zagrałem swoją pierwszą zabawę i pierwszy raz w życiu tyle kasy miałem w kieszeni.....

-"Cenią Skorpiony luksus, znają wartość pieniądza" - prawda. auto które sobie kupiłem było tanie a jednocześnie wygodne jak by człowiek na kanapie w domu siedział ( tylko amerykańskie auta mają taki komfort )- CHRYSLER VOYAGER

- "Zła sława, jaką cieszą się Skorpiony wynika z faktu, że z trudem zapominają o doznanych krzywdach. Cecha ta nie pozwala im łatwo zaufać i sprawia, że niechętnie zwierzają się ze swych sekretów. " - Czasem gdy ktoś mi  konkretnie dochrzani to potrzebuję nawet miesiąca by o to zignorować.

-" Potencjalnych wrogów atakują pierwsze, także po to aby zapewnić sobie bezpieczeństwo. " nie raz w sytuacji zagrożenia mojego zdrowia lub życia atakowałem pierwszy

- " Idealne dla Skorpionów zawody związane być powinny z dużymi emocjami. Policjanci, tajni agenci, psychiatry powinni wykazywać cechy tego Znaku. Skorpiony są też wspaniałymi lekarzami, spotkać je można w biurach maklerskich i wszędzie tam, gdzie wzmagane są nerwy ze stali i cierpliwość. Ich organizmy mają zdolność bardzo szybkiej regeneracji, czym zadziwiają innych. " - jestem muzykiem i jednocześnie budowlańcem ( jedno drugiego nie wyklucza )

data urodzenia 10 listopad

pozdrawiam

Gość typowy skorpion

a z seksem to moja prywatna sprawa, ale jest dobrze - tyle mogę powiedzieć

Gość typowy skorpion
Dnia 2.12.2011 o 10:25, Gość wodka napisał:

moj facet to skorpion i jest kochany, nie obraza sie w ogole, w ciagu dwoch lat moze dwa razy sie obrazil 🙂 dużo słyszałam, ze skorpiony są obrażalskie, wredne, natomiast w moim przypadku jest zupełnie inaczej. Skorpiony są pamiętliwe, zranisz dogłebnie i po ptokach 😉

żeby typowego skorpiona wkurzyła kochana kobieta to na prawdę musi o to się postarać i czasem ( też tak miałem, by z nerwów nikomu krzywdy nie robić to wolałem drzwiczkami od szafki trzasnąć w nerwach - co prawda nerwy były duże i zwykle drzwiczki odpadały bo to nerwy, ale się uspokoiłem i płaciłem za uszkodzenia rzeczy martwych. A z kolei mój brat RAK od razu atakuje ( odczułem to na własnej skórze, a po fakcie się zastanawia co on narobił i przeprasza ) - Skorpin jest oryginalny ale też honorowy

Gość Gość

Skorpion to najgorszy znak zodiaku. Po 1 to najwięksi klamcy, po 2 zawistni, po 3 zadufani w sobie. 

To cały mój partner, z którym żyje wiele lat. Jak z nim wytrzymałam, sama nie wiem... Ale teraz to z nim koniec, rozwodze się Lepiej być samotna, niż żyć w związku na niby.