Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyhujkmjhgfds

Przeklinacie lekarzy, a jak dopada was choroba to szukacie przerażliwie pomocy

Polecane posty

Gość ][p;lkmnjhfdfg
och wiecznie narzekają , cholera jasna , ludzie

Gość NieGrzecznaAga26
ja miałam udar mózgu i lekarka która przyjechała karetką powiedziała że jestem naćpana albo napita... i przez jej złą diagnozę jestem teraz inwalidką... dodam, że cud że przeżyłam... i to miało miejsce 12.04.2010. Cały czas jeżdżę na rehabilitację i już mam dość . Agnieszka ... 27 lat :(

Gość Freedom sens
a no sladowe ilosci potasu i magnezu w organizmie jak zacząłem brac te suplementy to jak ręka odjął po 15 dniach wszystkie dolegliwosci bólowe ustapiły teraz czuje sie lajtowo teraz to ja juz taki głupi nie bede dalej biore te suplementy bo produkty które kupujemy i jemy maja bardzo mało magnezu i potasu a organizm bez tego wariuje

Gość hhjkolkhjkl.,mnhjkl
mnie lekarz uzdrowił i w dodatku zakochał się jest lajtowo :)

Gość Freedom sens
a jednak tak było a pisze jak było wiesz ludzie faszeruja sie jakimis drogimi lekami które nie wiele pomagaja a trzeba nieraz zrobic badanie na zawartosc magnezu i potasu i wtedy bedziesz wiedział(a) a tak zmarnowałem dwa lata na latanie po lekarzach i na łykaniu drogich leków które nie wiele mi pomagały a tylko cierpiałem na tym

Gość kiedyś w lecie w czasie
ogromnych wręcz upałów nadmiernie oddawałem mocz,lekarka pierwszego kontaktu nie wpadła,że to nerki moga trochę szwankować od upau,o czym sam się dowiedziałem oglądając wiadomości o żołnierzach w Iraku,których odesłano do Polski z powodu takiego schorzenia.Na co to ona mnie nie przepadała nawet wysłała mnie na badanie prostaty z wsadzaniem palca do dupy.

Gość wertyuiop;lkijuhytr
dlaczego polscy lekarze sa wychwalani przez pacjentów w Anglii Stanach ,Francji , Norwegi i sa na wysokich światowych rankingach uważani za najlepszych , a we własnym kraju najgorszym szambem wśród pacjentów? To bardzo przykre

Gość kjhgsbn
wertyuiop;lkijuhytr bo tu dostają mniej pieniędzy więc zapewne mają to w dupie...

Gość kjhgsbn
Stomatoloszka z powołania w jakim kraju żyjesz? Jeżeli w Polsce to co Cię tu trzyma skoro polscy lekarze są tak wychwalani? (To że są wychwalani pisałam bez sarkazmu)

Gość Lidiaaaa
miałam okropne bóle mięśni ud stwierdzono że są to bóle spowodowane zniekształceniem kręgosłupa odcinka lędzwiowego odkąd uzupełniam dietę magnez+potas+witamina b6 czuję się jak nowo narodzona

Gość wertyuiop;lkijuhytr
nie zrozumiałeś co maja w dupie?Przecież nie mja wpływu na zdanie pacjenta.doceniaja ich pacjenci z zachodu' , nie dziwie sie że wyjeżdza cała elita , wiem co mowię :) Tam ' sa doceniani i szanowani od razu są wilekimi fachowcami o których nagle przypomina sobie szpital czy placówka

Gość Janusz055.
kawa herbata i nadmiarze pita oraz rożne soki wypłukują z organizmu magnez i potas kiedyś rolnicy nawozili ziemie wapnem magnezu a teraz maja to w dupie po co maja nawozić jak bez tego jest taniej

Gość kjhgsbn
Stomatoloszka z powołania nie wiem w jakim ty mieście żyjesz ale u nas lekarz jest zaraz po księdzu proboszczu. I jeszcze w życiu nie słyszałam żeby ktoś dentystę (która może sprawić niezły ból) źle traktował. Nie logiczne. Może jesteś przewrażliwiona?

Patrz stomatoloszka , a jak ktos ma niedowlad polowiczy ,to robia mu TK glowy, zupelnie wbrew Twojej teorii. Przypomina mi sie Kac Vegas : "Jestes Dentysta, nie lekarzem". No dyskutuj dalej, dyskutuj. Gdybys miala to powolanie, to nie bylabys jadowitą żmiją. Jestes tylko lek medem ktory wklada jakies dziwne papki w dziurawe, smierdzace zeby;)

Gość natura jesy tokrpona
lekarz po ks ? to co to za lekarz bez wykszatałcenia hahaha ksieża są handlarzami ziem i łapówkarzami

Gość kjhgsbn
Jakoś nie mogę uwierzyć że ktoś może być nie miły dla osoby która może mu pogrzebać w nerwach. Miej też na uwadze że czasem przychodzą ludzie z bólem i mają prawo pomarudzić. A tak w ogóle jak ktoś mnie traktuje z wyższością i bez szacunku to odwdzięczam się tym samym i na odwrót. Może to Ty jesteś nie miła dla pacjentów?

Gość sdfghgfds
zapamietajcie soku na pusty żołądek nie pić!

Gość kjhgsbn
natura jesy tokrpona nie wiem o co Ci chodzi. Nie będę się tu w te tematy wgłębiała bo nie o tym jest dyskusja. Ale dobrze wiesz jakie armie stoją za księżmi.

Gość wertyuytrertyu
mały test dla stomatoloszki! z ilu % jest wykonany materiał' na plompę i jaką nosi nazwę? Prosze o skład w 15 sek

A co do LEKARZY to sa czesto bezpodstawnie obrzucani blotem, a co gorsze, wszystkich wrzuca sie do jednego wora. Sa tacy, ktorzy fakycznie lubia wziac w lape, maja wrecz oficjalne cenniki, ale jest naprawde wielu fajny ludzi w tej grupie zawodowej. Maja sporo kasy, ale pracuja. Tu nie chodzi nawet o wyksztalcenie i te 6 lat studiow, 5-6 lat specjalizacji , bo to ma byc zniesione do 5 lat studiowi 2 lat specjalizacji , ale o to ze oni zapieprzaja na milion etatow i czesto nie widza wlasnych rodzin calymi tygodniami. Na kazdym kroku dostaja po dupie, wymaga sie od nich coraz wiecej i wiecej, pacjenci sa rozczeniowi, bezczelni , uwazaja, ze wszystko im sie nalezy... niestety wszedzie sa kolejki i trzeba sie z tym pogodzic. A jeszcze gorsze od chorych sa ich rodziny.

Gość kjhgsbn
Stomatoloszka z powołania powiem Ci szczerze że nie sprawiasz wrażenia miłej osoby. Wręcz bym powiedziała że wywyższasz się bo jesteś kim jesteś i masz takie wykształcenie. A lekarz to też człowiek taki sam jak inni.

Gość Freedom sens
Widac ze Stomatoloszka z powołania lepiej wie wiec nie zamierzam z nią polemizowac bo to nic nie da ja pisałem tylko jak było w moim przypadku nie chcesz wierzyc twoja sprawa twój problem nie mój i kropka