Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyhujkmjhgfds

Przeklinacie lekarzy, a jak dopada was choroba to szukacie przerażliwie pomocy

Polecane posty

Gość pannna z akcentu
nie, ty jesteś niedowartościowana a modem jest bot :)))))))))))))))))))

Gość botbotbotbot
sama jestes bot :D

pannna z akcentu powiesz mi dlaczego miałabym być niedowartościowana? Nie to że się chwalę, ale pracuję kilka godzin dziennie, ile chce i kiedy chcę, mam 3 mieszkania, cudownego narzeczonego z dobrego domu, jestem ładna, szczupła, mogę jeść co chcę, jeżdżę po świecie Dlaczego miałabym być niedowartościowana?

Gość prosze o jasne odpa
nie no zrobiliście śmietnik z tego watku

Gość Anka-45.
Co do lekarzy : Właśnie to przechodzę... Lęki , koszmary, nieprzespane noce, skurcze mięśni, uczucie jakbym miała ręce i nogi z waty, skurcze przewodu pokarmowego... Masakra Do tego problemy z koncentracją i pamięcią, płacz bez powodu i jeszcze więcej.... Dziś mija 30-ty dzień mojej suplementacji magnezem i w zasadzie jest różnica, oczywiście na plus.. Już nie czuję tego , jakby serce mi miało wyskoczyć przez krtań, poprawił mi się apetyt, drganie powieki ustąpiło, tak samo jak mrowienie i skurcze twarzy.... Tylko emocjonalnie jestem trochę już tym wszystkim wykończona.. Wiem ,że suplementacja może być długa i żmudna, ale przetrwam to. Chcę tylko zapytać gdzie w tym wszystkim są lekarze? Czemu żaden nie wpadł na to ,że przyczyną moich dolegliwości jest olbrzymi niedobór magnezu? Chodziłam od lekarzy rodzinnych przez kardiologów, endokrynologów do lekarzy chorób wewnętrznych.... Szukali u mnie problemów z tarczycą, nerwami, stawiali najróżniejsze diagnozy.... A przecież z wywiadu lekarskiego wynikało ,że mam dużo stresów, mnóstwo nauki, obowiązków. Z żywej , energicznej dziewczyny stałam się narzekającą babą.. Na nic nie miałam siły, ochoty, zmęczenie zwalczałam hektolitrami kawy... Zawiodłam się na lekarzach i zaczęłam sama szukać przyczyny swoich dolegliwości. I co wyszło? Niedobór jednego maleńkiego pierwiastka doprowadza człowieka do takiej ruiny... A tym cholernym lekarzom to mam wielką ochotę nagadać do słuchu... Może nie wszyscy są źli ,ale większości nie obchodzi dobro pacjenta ! Wolą mu niszczyć zdrowie antydepresantami niż przepisać tanią witaminę ! Dlaczego to robią? By pacjent przez lata napędzał przemysł farmaceutyczny i ich odwiedzał , mówiąc ,że kolejne leki nie przyniosły pożądanych efektów.

Gość prosze o jasne odpa
jakiego pierwiastka ?dokończ

Gość sdhgfhgfh
"magnezu, dziwię się że na to lekarze nie wpadli. Tutaj akurat objawy oczywiste" ja tez sie dziwie ze nie wpadli, przeciez dziewczyna jasno napisala co suplementuje, niedouczeni ci lekarze... napisano czarno na bialym a oni sie glowili.. na szczescie blyskotliwa zebowa doktorka wpadla na to po przeczytaniu tekstu (bo przeciez wcale nie zasugerowala sie suplementacja) hurrra! :D

Gość ale przecietny uczen nie ma
placone zeby to wiedziec

Gość jak nam sie kibel zapcha
to przerazliwie szukamy hydraulikow, co wcale nie znaczy,ze nas nie wkurza, jak z nas zdzieraja, są nisełaownie, robią w konia itd. Trudno wszystko robic samemu. Są fachowcy. Niekoniecznie ich za to kochamy. I wsciekamy sie, jesli śa nierzetelni.

Gość werertyuiogfgh
lekarz to nie hydraulik , ten zawód nie ma porównania z kominiarzami czy spawaczami ,to bardzo odpowiedzialny zawód przyktórym lekarz nie może pozwolić sobie na odwalenie" roboty ,przepraszam bardzo

Gość doktor dolittle piedołek
pierdloita gupoty , jak bed stary to bedę mogł sie wypowiedzic na temat lekarzy

Gość golfikowy
wiekszosc lekarzy to matoly, ktore nic nie umio i wydaje im sie, ze sa gwiazdorami tylko dlatego, ze skonczyli medycyne, umio tylko rozgladac sie za kasa ale za doksztalcaniem sie to juz nie

Gość szczypoiorzyca
ty sie dokształ zrob mature i chociaż mgr

Gość golfikowy
a ty sie naucz pisac matole

Gość assa tadarassa assa
Autorka napisała: Przeklinacie lekarzy, a jak dopada was choroba to szukacie przerażliwie pomocy Dodam: - Przeklinacie policjantów, a jak dopada was niebezpieczeństwo to dzwonicie na policję, Przeklinacie urzędników, a jak potrzebujecie pozwolenie na budowę (na przykład) to w te pędy do urzędu, Przeklinacie kominiarzy, a jak zatka się komin albo kopci się z pieca to szukacie przerażliwie pomocy Przeklinacie szewców, a jak złamie się obcas to szukacie przerażliwie u nich pomocy. I tak dalej, i tak dalej...

Gość powód zazdrość chamów
nie widzisz tego że na lekarzy jest nagonka , tylko dlatego że mają wyższe pensje i sa inteligentniejsi

Gość assa tadarassa assa
Z inteligencją u lekarzy jest tak samo, jak w innych grupach zawodowych. Są ludzie inteligentni i są, niestety, debile umysłowi. Znam i jednych, i drugich.

Gość jakimmasz termin dolek
ale z Twoją inteligencja nic lepiej :D

Gość tyuiolkcfghjkl
uppss debile :D pieknie ,rozumiem że z tyłkiem pójdziesz do kominiarza albo spawacza haha

Gość assa tadarassa assa
Spójrz w lustro, tam z pewnością dostrzeżesz debila. Żegnam.

Gość fgnbxm n nb
o mój tyłek się nie martw - widzę, że mamy na forum lekarza-debila

Gość ryża-wy
"rozumiem że z tyłkiem pójdziesz do kominiarza albo spawacza haha" aleś błysnął inteligencją, nie ma co, buhahah hahaha

Gość niunczako le originale
potwierdzam to jakiś debil do potęgi

Gość łacifntghthf
uu lekarz nie bedzie sie kompromitował z takim głupcem , pozdr nie chcesz poruszyc innej grupy społecznej ?? Trutnu społeczny

Gość ryża-wy
cham i darmozjad - czyżby lekarz? czyli norma

Gość ryża-wy
aha, pozdrawiam serdecznie