Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss Sexy Pants

gdzie jest zeta48 ?? mam pytanie to wazne

Polecane posty

Gość miss Sexy Pants

Mam pytanie : ile jest 2 plus 2??

Gość miss Sexy Pants
Sądziłam że chociaż tego nauczyli cię tam na twojej wsi tluczku.... :(

Gość miss Sexy Pants
I tak, brakowało tutaj twojej głupoty. Już myślałam że ograniczasz się do wklejania tekstów. A to forum potrzebuje kogoś o 0 IQ. No i jesteś.

Gość przyprawy do dupy
hahahaha no i zeta sie nie opanowal i znowu wkleil.....

Gość miss Sexy Pants
Mam w tyłku to jego wklejanie . Facet :D ma obsesję ale tego gowna i tak nikt nie czyta. A on udowodnił po raz kolejny że głupi jak but. Hej zeta! Weź znajdź sobie jakąś laskę na swoim poziomie bo widać nie parzyłeś się dawno ;)

Gość bibibibibibi
Zeta jest super

Gość obejszczane galoty
Poemat pod tytulem "Powrot Zety-podniecenie i ekstaza" Nie bylo go dni pare lub moze i tygodni jakze on mogl doposcic sie tak straszliwej zbrodni Wierne fanki z zalu sie posraly bo przez jakis czas postow Zety nie czytaly Mayor ze zgryzoty zeby stracila Belle de Jour sie pryszczy na tylku dorobila Najbardziej ucierpiala jednak zdesperowana zona domowa z zalu jedzac ciasta roztyla sie jak krowa teraz nawet jej walijczyk nie chce dotykac bo zrobila sie armata z chudego patyka A w tym czasie Zeta sobie dobrze uzywal na pastwiskach pakistanu kozice posuwal potem do egiptu na wielbladzie wyruszyl jednakze na pustyni ch...j mu sie zasuszyl jak dotarl do celu spotkal polczyny rozpustne nie namyslajac sie wiele wlozyl im im palke w usta dziewczyny napalone dobrze ociagaly mietosily i gniotly az Zecie wyszly galy nigdy w zyciu nikt mu tak nie dogodzil teraz po powrocie jest znowu na glodzie wiec bierzecie sie fanki wierne do roboty nie zaniedbujcie naszego swojego idola cioty!

parzyc? widac ze zeta dawno tego nie mial :D i sperma zalala mu mozg. teraz widac efekty. Tworczosc powala :D