Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Szef mnie pochwalil przed chwila :)

Polecane posty

Gość Killerus
Przeczytałem i leże:-D:-D

Gość Killerus
Dobre ale trochę mi się tego wertypka żal zrobiło:-P

Killerus, no co ty ? Haha :) Mi nie, mialam ubaw po pachy Moderator TEAM Sikam po nogach!! najlepszy pierwszy post matki o tym aucie kupionym od cygana ale balet hahahahahahaha no ten najlepszy

' [zgłoś do usunięcia]Killerus Ty chyba jakas pie**olnieta jesteś!? Ja bym cię nie uderzył tylko wypie**olił z chaty na zbity ryj i nie dał sobą pomiatać a Ty tu się zastanawiasz jeszcze czy wybaczyć!? K**wa łaskawa pani wielce niech to ch*j upali!" no no Killerus... nie wiedzialam, zes Ty taki;>;>

Gość mlaskaczka na 102
Prezes Wertyp wali w kakao jak malo kto. Ale on dupska nie myje i to jest jego najwiekszy problem :/ heheheheheheh

Gość Killerus
Ale to chyba z innego tematu co?:-P po prostu wkur... Mnie jak ktoś traktuje kogoś jak śmiecia i jeszcze twierdzi że racje są po jego stronie. A poza tym może przez koszmary z dzieciństwa taką skrzywiona psyche mam. Gdyby mnie kobieta uderzyła i zwyzywała to na pewno bym nie oddał ale też na pewno nie chciał mieć z taką nic więcej wspólnego

Gość Killerus
A dlaczego takie ważne? Przez całe życie byłem katowany do krwi i nieprzytomności przez starych zamykany w ciemnej piwnicy poniżany wyzywany od skurwysynów pedałow cpunow chujow gnojow (chociaż niczym z tych rzeczy nigdy nie byłem) itd itp. Od czegoś takiego uciekłem i jeśli takie coś miałoby mnie znów spotkać od kobiety z którą postanowiłem spędzić dalsze życie to bym tego nie wytrzymał

MIalam takie przypuszczenie - ze byles ponizany albo bity, chcialam sie upewnic.. Boze, ale to co teraz przeczytalam...zamarlam ...Jezu slodki...

Gość Killerus
Kur.. Żebym wiedział jak zaczernic nicka w tel chyba nie idzie:( to by się debile nie podszywały. To obrażanie to nie ja.

Gość Killerus81
Nie lubię mówić o przeszłości bo ona boli a tym bardziej nie chciałem nikomu psuć humoru. Czasami jednak dobrze jest się wygadać:( chyba jakaś menda mi nicka zabrała bo zabezpieczone hasłem:(

To nic, zalozysz sobie inny nick. Nie, nie popsules mi humoru, tylko przykro mi...jakos tak zle sie zrobilo.. bo jestem bardzo uczulona na ludzka krzywde i przykro mi jest strasznie, ze Cie to spotkalo na dodatek ze strony wlasnych rodzicow...:( Ja musze juz mykac, jest 5 , do zobaczenia na Kafe i 3maj sie mocno dobrze ? 😘

A ha i jeszcze jednao chcialam - jesli bedziesz chcial pogadac, albo chociazby sie wygadac, zawsze chetnie pomoge i wyslucham :) papa:)

Gość Killerus1981
No pa:) trzymam się:) czasem lepiej czasem gorzej ale trzymam:-) co debile taką radoche wam sprawia blokowanie komuś nicka? Przytrzasnijcie se ch.. pod to konto

Gość Killerus....
Nie macie lepszego zajęcia? To nawet nie jest śmieszne a żałosne

Gość Killeruss
Koń by się uśmiał

Gość nataszenssssssggggg
Nie no to jest zajebiste.Pierwszy raz sie tak usmialam na kafe