Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Szef mnie pochwalil przed chwila :)

Polecane posty

Drogi Panie Szefie Zapytałam o żonę, gdyż pomyślałam, że może byłby Szanowny Pan zainteresowany ślubem z moim synem. Mówiąc konkretniej. Prawdziwy samiec potrzebuje kobiety, czyż nie? Proszę spojrzeń na mojego syna: chude to, mizerne, kobiece kształty. Ot taki melepeta. Czyż nie nadałby się na "przerobienie" go na kobietę? Mógłby zmienić nawet swój internetowy pseudonim z Wertypa na Wercipkę. Proszę to sobie wyobrazić: Pan - postawny dojrzały niedźwiedź i mój uległy synek na ślubnym kobiercu w tęczowym kościele gdzieś w Holandii. Wzruszyłam się. Przepraszam za swą wylewność. Z poważaniem, Mama

Ruchacz Prezesa Wertypa Nie mam zony Lubie ruchnąc tu i tam, ale od kiedy poznałem Wertypa zupełnie oszalałem, kutaska ma małego ale mnie zadowala, lubi obciagać, chętnie wypina dupcię złego słowa nie powiem Mamusiu zrób coś bo oszaleję.Co on mojemu Wertypciowi robi???????

Ruchacz Prezesa Wertypa to jest genialny pomysł Moge nawet zasponsorowac operacje doszycia c*pki!!! Moglibysmy sie postarac o dziecko Ślub w bajkowej holandii ja i wertyp zakochani w Amsterdamie bierzemy ślub jest cudnie, wracamy do Polski jedziemy na miesiąc miodowy do Gdyni cudownie, też się rozmarzyłem O nie...nigdy w życiu nie dam mu rozwodu....po moim trupie

Ruchacz Prezesa Wertypa Panie SZefie, czy pisze Pan poważnie? Zaczynam być szczęśliwa! Widzę światełko w tunelu! Jednak te klepanie zdrowasiek i ofiary na radio maryja nie poszły na marne! Chętnie sama bym Wam pomogła, dla dobra mojego pacholęcia żem gotowa nerkę sprzedać na czarnym rynku! TakaMALAjedna Kobieto, jaka ty jesteś egocentryczna! To ja na zawał zejdę... ze szczęścia. Ustąp pierwszeństwa starszej kobiecie w zejściu na zawał, a nie! Pcha się to łokciami przed starszych! Kolejny dowód na to, że mój syn dojrzałego mężczyzny potrzebuje

Offerma nie lubi kobiet :-( Twierdzi,że to k*wy i dz*ki... I co ja teraz mam zrobić? Kto mnie pokocha?

ŻONA PREZESA WERTYPA Nie jestem twoją mamą wywłoko z rynsztoku i nie grożę a ostrzegam! Nikt po takiej wywłoce nawet nie splunie! Jeden organizm produkujący dwutlenek węgla mniej! Ruchacz Prezesa Wertypa Panie Szefie, synku mój! Moje mieszkanie jest małe, ale dla dobra moich dzieci (Ciebie i Wertypa) gotowa jestem wyprowadzić się do piwnicy i prać obspermione koszule mojego pacholecia. Wszak teraz wiem, że nie będą one zbrukane spermą jakiegoś obcego samca, a spermą szczęścia mojego syna. Oczywiście na obiadki możecie liczyć codziennie. ❤️ wasza mama

Aaaa panie szefie, mój syn myje swój anus! A raczej ja mu myję, bo on taki nieporadny i te ręce ma wątłe. No, raz na tydzień to czynię, przyznaję się bez bicia i zamykania w karcerze. Będę jednakże od dziś robić to częsciej. Zabiorę się za to jak tylko syn wróci od pana z nocnego dorabiania.

Zapomina mama o jednym.Wertypuś mnie kocha, jestem jego boginią i od jutra nie pracuje u Ruchacza. Rzuca tę marną posadę .

No dobra...niech mamie będzie ...te czarne to Offermy:-) Mówiłam,żeby dureksy używał to nie chiński badziew kupił...i ot stało się

Panie Szefie, ale ja wlaściwie Pana na oczy nie widziałam! Może zamieści Pan tutaj jakieś zdjęcie? Chciałabym zobaczyć, czy jest Pan dostatecznie poważnym, dojrzałym i męskim mężczyzną.