Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lar va

ODCHUDZAMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu :-)

Polecane posty

A ja wlasnie wrocilam z zakukow. Kupilam sukienke koronkowa, zielona. Bardzo ladnie lezy:) Po drodze bardzo rozbolal mnie brzuch, okres...masakra, leze teraz i odpoczywam. Creativee ja tez lubie ta stronke ilewazy. Nje przejmuj sie tym co zjadlas, choc rozumiem cie. Ostatnio tez mialam nie pic i wypilysmy z kolezankami 2 winka. A zawsze jak sie wypije to pozniej tez trudno sie trzymac jesli chodzi o zarcie. Teraz planuje potrawy swiateczne i mysle jaka taktyke przyjac w swieta zeby jesc jakos rozsadnie. Nie chce zeby kilogramy ktore dopiero zrzucilam wrocily po swietach. Za duzo wysilku bylo!!!! Zdeterminowana- ja wiem, ze czasem jest sie ciezko trzymac do wymogow konkretnej diety, ale w sumie mi nie najgorzej idzie. Robie czasem male odstepstwa zjem troche orzechow, kostke czekolady, napilam sie tez wina ostatnio...ale co do reszty sie trzymam. W swieta pozwole sobie na kawalek ciasta, pewnie zjem pieroga i inne pysznosci...ale musze postarac sie zeby wszytkiego zjesc po troszku. Nie bede na pewnojesc chleba, makaronu do zupy... Dzis na razie mialam musli z mlekiem, kawka na miescie, jogurt, a teraz jak sie podniose to biore sie za obiad. Oh, nie chce mi sie...dzis steak, jakas surowka. Ksiazeczke czytalam w jezyku angielskim, nie wiem czy jest juz na polskim rynku. 'The 17 day diet' dr Moreno. Dlatego staralam sie szczegolowo opisac o co chodzi i jakie sa zasady dietki.

Gość creativeee
Kochane jak wieczorek ? zjadłam na obiadek udko + surówka (kapusta kiszona , marchew , pieprz) pojechalam do znajomego ogolnie zjadlam 2 jablka , jakos mial takie pyszne ze wcinalam ;) teraz sobie wcinam kolacyjke : serek wiejski i surowke z obiadu , jeju strasznie mi zasmakowala , chyba nie jest zle co ? marhefka zazdroszcze sukienki pewnie sliczna ( a ja nie mam w co sie na sylwestra ubrac masakra ciagle mysle o tym ;/ ) Jak masz jakies fajne ciekawostki o dietce chetnie poczytam:) co myslicie o sniadanku : kosci wolowe , wiem ze takie sniadanie nie bardzo ale nie wiem jak mam to zrobic bo od razu po szkole jade do pracy i nie wiem jak ja dam rade jak sil nie bede miala , moze macie jakies propozycje dla mnie ?

Hej dziewczyny :) Jestem i ja :) Niestety odnosnie jedzni to chyba nie mam sie czym pochwalic i jutro tez pewnie nie bedzie lepiej ;/ Niby chcialam zrzucic te osiem kilo ale jem takie swinstwa , ze niezbyt to realne ;/ dzisiaj sarnina bo nasz znajomy jest mysliwym i mial urodziny do tego mnostwo ryzu z grzbami i niy wszystko ok tylko ze wcielam to na kolacje .potem poprawilam kawa , redbullem bo po 3 godzinach snu bylam martwa i teraz tez umylam wlosy i tak siedze jak zwłoki:p Marhefka- zazdroszcze sukienki , choc ja to akurat jestem fanka butow i Ty mnie kusza niemilosiernie:p Na sylwestra to nie wiem co ubrac bo z kazdych spodni wyplyaja mi okrutne boczki bleeeee:( A ksiazeczke to wobec tego pocytam i moze znajde cos dla siebie :) W kazdym razie napewno duzo to lepsze od Dukana bo on przed swiatami to gwarancja JOJO po świetach:p Creativeeee- no jablka to chyba mega maly greszek jak u wizyty u kolegi:) Swoja droga wnioskuje po tych odwiedzinach u kolegi ze ten Twoj men to wyrozumialy jak tak nie widzi w tym problemu :p Moj to by chyba zielenial:p A co do ych kosci wolowych czy rrosolku to mysle ze nie przestepstwo .Z reszta jak zjesz to do 17/18 to przeciez zdolasz spalic:) A ja Wam powiiem ze mysle o rowerku dla siebie albo biezni bo mamy dom mezem wiec byloby gdzie to wepchnac no ale moj chlop mnie wysmial i powiedzial ze w zyciu nie bede na tym ciczyla ... kurcze tylko ze z drugiej stony ja tak pozno koncze prace i tak pozno laduje na silowni ze a aeroby brakuje mi czasu :(I co byscie zrobily ????

Gość creativeee
Kochani zwazylam sie u kolegi 51,8kg jakos w to nie wierze ;o ja dzisiaj już nie ćwiczę , źle się czuje ;( zdeterminowana ladna kolacyjka ;p ja sie nawpierniczalam tej kapusty podobno zdrowa ok i malo kaloryczna taka suowka ale mnie tak wymeczyla w sensie ciezko mi na zoladku teraz zapchana na maxa;/ ja tez mam problem bo mam boki zadnej fajnej sukienki nie mozna znalesc , jak wezme bardziej obcisla , zjem cos to zaraz bebzon jak zwiewna to doda mi 3kg wiecej i co zrobic ? no na DUkanie tez mialam jojo masakra byla z tego co pamietam jakies 3 kg wiecej heheh ;D Co do wizyty to musialam odebrac od niego pena kiedys zostawilam , siostra mi suszyla glowe, spokojnie tylko gadalismy , z moim TŻ-etem jestesmy na malym kryzysie nie odzywal sie do mnie od wczoraj ja tez nie , mam mala zalamke przez to wiec wiesz...od sr sie nie widzielismy oprocz na zajeciach gdzies na przerwie ale to tak sucho ze masakra ;/ No on tez jakby wiedzial to bylby zly ale sam nie wiem co robi nawet :( na Twoim miejscu Kochana bym poczekala do cieplejszych dni i na rowerek w plener o tak chodzisz na silownie i w ogole po co Ci to a moze bez kitu bys nie jezdzila i by sie kurzylo tylko ? ja ogolnie bym chciala ale brak miejsca...;o z tych kosci wolowych zrezygnowalam :) mam jutro a pracy ( 2 tyg bede dorabiac) jakas godzinke czasem 30min wolnego przeznacze na cwiczonka :) no ja juz przygotowalam otreby owsiane z jablkiem i cynamonem :) pysia wezme ze 2 jablka ( jedno moze zjem w szkole jak bedzie czas a drugie w pracy) i serek wiejski kupie moze do pracy przezyje :)

Buty tez kocham...ale potrzebowalam sukienki, stare posprzedawalam i cos swiezego chcialam na impreze z pracy. A kupilam tez majtki wyszczuplajuce;) zeby wlasnie ten brzusio nie odstawal...he he Wyspalam sie po poludniu, potem obiadek, teraz jeszcze pojechalam na zakupki spozywcze, a teraz juz relax. Dzien mija dobrze jesli chodzi o dietke:)

Kryzysy???? Creativeeee-Skad ja to znam my z męzem jestesmy mlodym małzenstwem raptem kilkumiesięcznym a juz swoje mamy na koncie i to nawet jak teoretycznie nie poinnismy sie kłocic dom bo mamy dom pieniadze zdrowie .. wiec naet o miejsce kwiatka w salonie potrafilo pojsc i to najlepsze ze jako narzeczeni przez dobre dwa lata bycia ze soba poklocilismy sie moze raptem kilka razem a pote takie awantury , ze tylko modlilam sie zeby juz szedl do pracy hihihih Nauczylismy sie jednak rozmawiac ze soba i teraz jeste naprawde dobrze wiec i wy dacie rade :p Wagowo u Ciebie rewelacja bo mnie to marza sie te Twoje kilogramy a nie moje nieszczesne 62;/ Marhefka -no no te Twoje majty to pewnie zawojują nie jedengo o ile oczywiscie nie bedzie ich o i po tych majtach wnioskuje , ze imreza oj wazna wazna wiec bede trzymala kciuki

Taaa...na moje majty to ja zawoiowac moge mojego meza;) A impreza nie taka wazna, swiateczne wyjscie na kolacje a potem party. Ale nie zamierzam pic, wiec raczej nie bede tam dlugo. Nastepnego dnia mam w planach robienie pierogow przy winku, takze nie chce miec kaca;) U mnie waga sie ruszyla, hurrrraaa!!!

Gość creativeee
Dobry wieczor chudzinki:) Jakos przezylam ten dzionek , nazajeciach zjadlam potem jablko i 2 madnarynki , kawe z automatu , wrocilam do domku szybko zjadlam kosci wolowe o ktoryh wspominalam ;) w sumie 1 kosc ale byla duza i miala duzo miesa , kilka marchewek gotowanych , wypilam kawe i polecialam do pracy , strasznie syta :) chyba za duzo zjadlam, masakra;o no i w pracy pocwiczylam i zjadlam jabluszko potem w domu 4 draze kokosowe , sie skusilam i potem juz nic :) zdeterminowana u Nas juz lepiej na szczescie , potrafimy sie dogadac ;) na pewno z wami tez bedzie tez coraz lepiej, wazne zeby sie kochac;)

Gość creativeee
Hej CHuderlaczki ;) Ja po szkole , zajadam sie serkiem wiejskim i kiszonym ogoreczkiem popijam kawe i smigam do pracy niedlugo , masakra sie czuje , chyba mnie jakies chorobsko bierze , do tego zmeczona jestem juz na maxa ;( Dzisiaj zgrzeszylam , na sniadanko ladnie otreby w szkole skusilam sie na cukierka i kawalek piernika :( wiem wiem ale te ciasto mnie przesladuje .. Moja siostra to ma dobrze nie przepada za ciastami , a ja uwielbiam ....szkodaa ze tak cienko mi idzie to wszystko.. do pracy to wezme jabluszko moze zjem moze nie :( ...

Nie przejmuj sie !!! Ja wczoraj tez poszalalm...Po kolacji zjadlam jogurt kokosowy, 3 kostki ciemnej czekolday, ciastko bezglutenowe z kawalkami czekolady, serek topiony z taki patyczkami chlebowymi, 2 garsci migdalow i paczuszke ciasteczek owsianych....niezle...nie wiem czy to przez okres czy taki napad mialam. Trudno!!! Dzis na wadze bez zmian:)

Gość creativeee
ja juz po pracy zjadlam jabluszko , mialam okazje ciasta ale sie powstrzymalam , ale mam ochote na jablko jeszcze masakraaaaaaaaaaa marhefka no to ladnie ladnie pobilas mnie :) to grzech zjesc jablko jeszcze :( pewnie do nocy nie bede spac do 12 a glodna juz masakra

Eh...znowu za duzo zjadlam...nie wiem co sie dzieje! Mam zachcianki na jakies przekaski i wcielam znowu migdaly, czekolade i ciasteczka owsiane...jutro musze sie opanowac!!!!

Hej Chudzinki:) Docieram i ja :)Nie bylo mnie troche ale za to dietowo bylo ok.Dzielnie walcze z moimi zbędnymi kilogramami i na razie nawet nie jest najgorzej:) Byłam na siłowni wczoraj , byłam na siłowni dzisiaj i bylam z deka odcieta od swiata bo zajecia z uczniami mialam do 19.30 potem silownia od 20.00 do 22.00 i nawet juz nie wracalam do domu tylko zostalam u mamy :) Zdecydowanie wole w moim łóżecku z męzem ale z racji tego ze bylo do przejechania te 40 km a nastepnego dnia z rana musialam byc w Dąbrowie zostalam tam na noc. no ale dobra nie bede pisala pierdol ... co najwazniejsze dzielnie sie trzymam bo ja to mam tak zawsze , ze jak sie za os zabiore to juz wpadam w rytm i tak sie stalo z silownia i teraz tylko jeszcze jesc musze racjonalniej:) Marhefka to Ty masz męża??No o niezle niezle... to jestesmy we dwie :) Creativeee- to fajnie ze Wam sie poprawilo , no bo u nas poki co jest super : i obym tylko nie zapeszyla :) no ale najwazniejsze to zebysmy zbytnio nie grzeszyly :p z tymi naszymi cukierasami , piernikami i cala reszta :p

A u mnie dzis na wadze 0,5 kg wiecej niz wczoraj:( Pewnie przez to wieczorne podjadanie. Musze sie zebrac i zamiast jesc to zrobic cos pozytecznego wieczorem. Moze dzis wskocze na rowerek. Zdeterminowana - tak mam meza i 1,5 roczna corcie:)

Gość creativeee
Jak dzionek dzisiaj ? ja na zajecia nie poszlam , moze i dobrze bo czuje sie fatalnie ciezko , zle jakbym zjadla wczoraj cala pizze giganta nie wiem od czego to , bez kitu pije wode smakowa dziennie 1,5l moze od tego moze powinnam ograniczyc , ja zapisuje co jem w zeszycie wtedy latwiej mi wylapac od czego wyskakuja mi np. pryszcze albo czemu mam dni takie jak dzisiaj ciezkie itp i powiem wam szczerze ze zjadlam : otreby na sniadanie kawa kawalek piernika w szkole ( maly paseczek) serek wiejski plus ogorki kiszone przed praca i kawa 2 jablka po poludniu i kawalek kiwi na noc nie mam pojecia od czego tak sie czuje a wy jak myslicie ? ja nawet dzisiaj nie mam ochoty jesc , zjadlam rano na sniadanie serek wiejski z porą sola i pieprzem , 2 male ogorki kiszone wypilam kawe , niedawno zjadlam troche kapusty kiszonej , teraz pije kawe i jem jablko i czuje sie okropnie masakra a tu niedlugo do pracy ... jeszcze te problemy ze zdrowiem umre chyba :( co jakis czas mi wychodzi drozdzyca wiecie czego i znowu to samo ;/ i do tego uzywam plastrow evra i 1 mi sie kiedys zniszczyl i ciagle do tylu z paczka jestem, dzisiaj po pracy musze leciec po nowa ;/ nie moge zalatwic 1 plastra bo dziewczyny na necie chca po 15 zl plus przesylka a ja kupuje za 35zl w aptece nie oplaca mi sie masakra;/ jeszcze cos mnie dobije pewnie dzisiaj.. marhefka nie ladnie kochana... zdeterminowana brawo , strasznie ci zazdroszcze :(

No i porażka ;/ bo stanełam na wadze i az 59.60 :( Kurcze tyle meczarni a tu tyle na wadze tzn to 59 jest w pozadku ale po co te choler...eka? No nic. Zjadlam zupe z rana ateraz patrze na pycha kawke i o ciacho do niej;/ wiec tak siedze przed tymi kawałkami i gdybam zjesc nie jesc no ale dzisiaj powinien wpalic mi ten fitness iec chociaz to na pocieszenie :)

Gość creativeee
zdeterminowana , nie zalamuj sie Kochana , moze masz jakis zastoj , u mnie ciezko malo jem nie mam czasu za to duzo pije i bebzon mam jak nie wiem :/ nawet boczkow nie widac.... ja po 10 zjadlam udko z kurczaka z kawa i kapusta kiszona , teraz pije kawe jem jabluszko i biegne do pracy eeeeeeeeeeeeeh.... 3majcie sie Kochane

Ja dzis sie nie wazylam. Wczoraj staralam sie nie podjadac wieczorem, zjadlam tylko kilka migdalow po kolacji. A tak w ciagu dnia platki, jablko, sushi na lunch a na kolacje lososia. Ryba dominowala! Zmeczylam sie strasznie 3 godzinnym sprzataniem i padlam. Dzis wreszcie wracam na cwiczonka, zumba&pilates wieczorkiem.

Gość creativeee
Hej Kochane :) ja w koncu sie zobaczylam z Moim TŻ-tem i wypilismy co nie co :) sobie drinki do tego kupil mi moje ulubione chrupki z Lidla orzechowe jak Carly smakuja :) nooooooooooo trudo taki dzionek i tak wszyscy mowia ze schudlam to sobie zjadlam te cale chrupki i jeszcze troche lays'y ostre , jakos strasznych wyrzutow nie mam dzisiaj pocwicze jak zdaze w pracy i w ogole :) czuje sie dzisiaj napchana strasznie ale jem serek wiejski i pije kkawke do tego ogorek kiszony zeby mi cos w szkole nie przyszlo na jakies niedobroci :) na zapas jak to sie mowi:) i niedlugo lece na zajecia. marhefka ladnie kocham ryby , bardzo zdrowe i sycace :)

Gość Slodzikxd
Cześć , poczytaj cie sobie stronkę www.extrafigura.ugu.pl można tam się dowiedzieć trochę o skutecznych zrzucaniu nadwagi :-)

A ja wczoraj grzanca wieczorem wypilam...po cwiczonkach. Dzis na wadze 64,8 kg. Nie jest zle, no ale na razie waga nie spada. Zobaczymy co bedzie dalej, dzis kolacja u znajomej, jutro kolacja z pracy...chcialabym do swiat wazyc 64kg. W swieta chce skosztowac wszystkiego, ale z umiarem, a potem zaczynam ostry powrot do dietki.

Gość creativeee
hejka laseczki , a tam jak weekend to weekend zjadlam 2 kawalki pizzy mojej ukochanej mafii ale ze sredniej ;p teraz popijam desperadosa i wcinam male laysy ;) ale od pon totalna dieta ;) obiecuuuuuuuuuuuuje :)

Ja wczoraj pilam winko, grzanca i tez zjadlam danie z bialym pieczywem...normalnie nie jem bialego pieczywka i to wieczorkiem.... Ale bylo w miare zdrowo i rozsadna ilosc. Dzis wyjscie z pracy, kolacja i pokusa -deser!!!! Na szczescie dzis nie pije, wiec przynajmniej nie bedzie pustych kalorii z alkoholu;)

Gość creativeee
no ja tez nie pije juz bo widze ze wszytsko przez to ;/ juz jestem po kawie , udku gotowanym na obiad , robilam obiad rodzince kawalek kurczaka sprobowalam czy dobry smazony , kapusty kiszonej tez sporo , teraz pije czerwona herbate jestem napchana na maxa juz dzisiaj nic nie jem;o

Gość creativeee
jestescie?:(

hej Chudzinki!!!! Creativeee Nie bylo mnie troche bo i Wy malo pisalyscie a jak juz w koncu sie pojawilas to u mnie bylo tyle problemo ze masakra .Ogolnie biegam jak maly robocik zeby wszystko ogarnac bo na meza to lizyc nie moge i jeszcze wczoraj wyskoczyl mi z pretensjami ze obiadu nie mial mimo ze nie bylo mnie od soboty do wczoraj wieczorem. Jednym slowem nie ma jak wsparcie marudnego meza :( na wadze 60.10 czyli chyba kierunki pomylilam z tym chudnieciem ;/ tzn w obwodach mi spadlo co moze wyswietli sie w stopce :p I sama juz nie wiem czy to przez to moje srednie jedzenie czy moze przez silownie ze miesnie mi sie tworza zamiast tluszczu ;/;/; No niby w obwodach mi spadlo ale pas tryma sie bez zmian i jeszcze jedna oponka mi zostala , ktorej wprawdzie nie widac jak stoje ale ktora sie zwija jak siedze:p W sumie to nie wiem co z moja silna wola sie stalo , ze tak mi idzie mozolnie strasznie ;/ narazie ogarniam ogolnie problemy ze snem ;/ Nie wiem co sie porobilo ale jakos od m-ca nie mogram asnac przed 3 i to niezelanie od tego czy wstalabym o 7 czy 9 wiec czoraj musialam isc do apteki po melatonine bo innej rady nie bylo ;/ No zobaczymy... zobaczymy jednam slowem Na silownie tez sie dzisiaj wybieram bo lekcje z uczniami koncz juz o 19 wiec tam zakotwicze sie juz ok 20:)

u mnie waga spada powolutku:-) dziś 69,9 czyli ponad 2 kg w 11 dni;-) jak skończy mi się@ mam nadzieje zobaczyć 68-59 muszę się postarać do końca tygodnia

Gość creativeee
Hej u mnie kiepsko ostatnio mam bebzon jak nie powiem co , kupci nie ma od 11 :( i do tego znowu mi sie powiekszyl zoladek a duzo nie jem z rana jakis serek wiejski 3 plasterki poledwiny ogorek kawa potem byla kawa tu 3 mandarynki i jablko zaraz ide dp racy wezme ze 2 mandarynki i jak wroce juz nic nei zjem musi mi sie zmiejszych zoladek....wczoraj byly w galerii lody zabajone i bananowe myslicie ze duzo kcal no i racuch u "tesciowej " ale mniejszy taki , masakra po swietach jak prosie bede..:(

Ja wczoraj na wzde milam 65kg, no ale pozwolilam sobie w ten weekend i na deser i na winko...troszke tego bylo. Dzis sie nie wazylam, tez jestem zabiegana przed swiatami dlatego zadko zagladam...mam nadzieje, ze waga nie poszla w gore, jutro rano sie zwaze!