Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialena7666

Slimex15 kto się odcudzał ze slimexem?

Polecane posty

Gość madzialena7666

Kto sie odchudzał ze slimexem? Jakie efekty, jak szybko schudlyscie?

Gość madzialena7666
jesli chodzi o meridie to mozna jeszcze pojedyncze sztuki gdzies tam dostac, tylko trzeba dobrze pogrzebac ;) ja jestem na slimexie 2 tydzien i jemu duzo mniej niz wczesniej, zlecialo ze mnie 4 kg

Gość taka ja kaaaaja
Tez jestem na diecie, ale już bez wspomagaczy i zeszlo ze mnie 1,5 kg w tydzien... Mam jeszcze slimex w domu, ale boje sie go brac bo strasznie obciaza serce a problemy po meridii wychodza mi dopiero teraz...4 lata po odstawieniu... :/

Gość madzialena7666
a dlugo bralas meridie? ile w m-c schudlas? i w sumie? ja schudlam juz duzo na dukanie ale waga stanela i ani myslala ruszyc, dwa miesiace stala to zrezygnowalam bo szkoda zdrowia... jakie masz problemy po meridii? Ja po slimexie zle sie czulam 3 dni - mialam bol glowy i bylo mi niedobrze. Teraz jest ok, cisnienie idealne jak mialam, spac moge, jem 3 male posilki, sniadanie - po sniadaniu tabletka obiad - najczesciej warzywa i mala przekaska, jogurt, owoc, popoludniu i od 17 zazwyczaj juz niec nie jem. Tylko sucho w ustach ale to normalne przy kazdym odchudzaniu, pije 2 litry wody

Gość meridia byla zajebista
niestety ten gowniany substytut SLIMEX na mnie wogole nie dzialal :( ehhh a MERDIA to bylo cudo - niestety wycofana :( teraz lykam Adipex i jest ok. w niecale 3 tyg 4 kg mniej. Jeszcze 4 kg i koniec z odchudzaniem :)

Gość madzialena7666
slimex to jest generyk meridii - na jednego dziala na drugiego nie jak wszystko. A co z tym adipexem, ja slyszałam ze podobno nie jest bezpieczny?

Gość meridia byla zajebista
wszytskie leki odchudzajace na recepte sa niebezpieczne. trzeba dawkowac je madrze i z glowa.

Gość taka ja kaaaaja
W sumie schudłam 22 kg, nie wiem jak to się rozkładało na poszczególne miesiące ale zajęło mi to 3 mce. Jadłam bardzo mało ale ćwiczyłam codziennie przynajmniej godzinę. Odbiło się to na moich włosach, cerze, kołataniach serca, ale najgorsze że nabawiłam się problemów z jelitami i żołądkiem.

Gość taka ja kaaaaja
Jeśli tobie slimex nie szkodzi, to mysle ze mozesz go brac nadal. Ja niestety czulam sie po nim fatalnie i nie chcialam ryzykowac a na meridii mialam takie same objawy jak ty na slimexie. A ile juz schudlas?

Gość madzialena7666
schudlam 4kg dzisiaj wzielam 14 tabletke i nie wiem czy kupowac jeszcze jedno opakowanie czy nie, jakbym schudla drugie tyle to byloby ok ale nie wiem jak bedzie waga spadala...

Gość taratara
to gowniany substytut... na meridii schudlam ponad 20 kg..pozniej zaczelam brac slimex....zaczela mi puchnac lewa stopa zaczelam miec problemy z krazeniem trafilam do szpitala z podejrzeniem zakrzepicy bo mdlalam z bolu na ulicy...odstawilam to gowno i momentalnie przeszlo.nigdy wiecej slimexu!

Gość madzialena7666
a to ciekawe, bo jednak sklad ten sam - ja z meridia do czynienia nie mialam, ale jedna dziewczyna z pracy ode mnie brala i mowila, ze bardzo mocna, jakies jazdy po tym miala...

Gość Reudi33
To zależy od organizmu. Ja brałam Meridie i nie miałam skutków ubocznych, prócz suchości w ustach i na początku może jakiś ból głowy. Ale na Meridii schudłam ponad 20 kg.

Gość marea84
Mam do sprzedania kilka opakowań slimex15 sibutril15 Jest to to samo co meridia czy zelixa, na bazie sybutraminy. Koszt slimex15 - 180zł, sibutril 165zł. Możliwość spraedzenia zawartości - za dopłatą 18,50zł. Chętnym podaję mejla: marea84@interia.pl