Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka ewka

MAM 18LAT A TYLE JUZ OSIAGLAM

Polecane posty

Gość kawka ewka
dla mlodszej ,ale moj maz ma 27 lat wiec chyba ja jestem ta mlodsza :)

Gość 083r4932u8rfnfjkenfc
Ale ta młodsza będzie ładniejsza, niezależna, z pasją, niepiszę, ze zrobi to teraz... Trzaśnie Ci drugie dziecko, a jak trzeba to i 3-cie i po sprawie. Ładna bylaś przed ciążą:) Miałam romanse z żonatymi, to wiem.

Gość a ja mam 20 lat
i krupnik na obiad :D

Dziecko - chce Ci się pisać takie prowokacje?Myślisz że jakiś debil da się nabrać na te Twoje pożal się Boże osiągnięcia? A co dziś szkoły nie było?I nudy w domu?

Poza tym 2 letnie dziecko w wieku 18 tz ze koło 15 musiałaś zajść w ciąże. Nie skończyłaś pewnie szkoły wiec jak się facet zostawi to zostaniesz z niczym. Bez wykształcenia, pieniędzy i emerytury.

Hej prawda:) A dziś jestem nieprzytomna - ledwo żyję................... # miesiące nieprzespanych nocy i człowiek wysiada A dziś to już totalna masakra A co u Ciebie???

Gość takajedna2
No to gratuluję :)ale teraz musisz pielęgnować i utrzymać to szczęście.Ja bym jednak zdobyła jakiś zawód bo co jak ci się wszystko rypnie i ty będziesz musiała pracować na dom :(?

dołaczam sie do ogólnej wesołosci i rozbawienia tym wątkiem. Ja tam takich osiagnięc w wieku 18 lat wolalabym nie miec :)

i co chcesz się pochwalić że złapałas na dziecko bogatego faceta i do tego się tym chwalisz.szkoły średniej też nie zdążyłaś zdać bo zaliczyłas wpadkę. Ale osiągnięcie

nie będe się chwalić ale jestem w twoim wieku. Nie mam męża ani dziecka. Nie pochodzę z bogatej rodzinie ale mam mieszkanie w mieście, dom na wsi, samochód i przed sobą studia i życie którego ty nie będziesz miała bo masz dziecko

Prawda Ja już dawno straciłam wiarę w ludzi Ale tylko na tym forum - Ci w realu to albo są inni albo dobrze się kryją Mam wrażenie że to tu zbiera się cała chołota.......

Gość pani GINEKOLOG
moim dzieckiem zajmuje sie najczescie matka meza lub nianka, bo nas stac na to. Jestem bardzo ladna ,wysoka, szczupla brunetka, maz zawsze mi komplementy robi :) mam wielu adoratorow , a po ciazy jeszcze lepiej wygladam bo mam wieksze piersi:) zawsze mialam i mam powodzenie :) Drugo dziecka narazie nie chce ,zabezpieczam sie, tak pozatym to dziecko mnie nie ogranicza....

O jeju :-/ a ja myślałam że przeczytam coś o wiele ambitniejszego niż bachor i kasiasty mąż! Jedno trzeba Ci przyznać jedyne co Ci sie udało to złapać kasiastego faceta! I to on osiągnął dużo NIE Ty! Więc dlaczego sie podpisujesz pod czyimś sukcesem?! No tak Ty umiałas rozłożyć nogi i urodzić dziecko Tyle osiąglasz! I fakt że Twoje dziecko bedzie miało godziwe życie !

Gość fewgwergh
ty 18 on 27...syn 2 lata. czyli twój mąż będąc już dorosłym mężczyzną posuwał Cię kiedy miałaś najwyżej 15 lat :-O I Ty się nie martwisz, że on znajdzie młodszą?? ewidentnie gustuje w dorastajacych dziewczynkach, a ty wybacz ale za chwilę będziesz miałą 20, w dodatku ciąża robi swoje i na nastkę to już go nie weźmiesz....