Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shinji2487

Pierscionek zareczynowy?

Polecane posty

Stomatoloszka z powołania Szafir z brylantami?A co masz szejka za narzeczonego?:P I co dom z basenem i mercedes najnowszej klasy w garażu?:P

Moorland Ciekawa teoria:P Pierścionek to symbol ale fajny:)Nie musi być wypas zeby zachwycać:P

Gość babelekOOOooooOOoOOOOO
wiecie co, nie ma znaczenia jaki jest pierścionek-wazne co symbolizuje

Stomatoloszka z powołania A to szkoda Bo zaczynasz pisać jak nasza droga Jenny:)

Gość asasadasdffggf
stomatoloszka sie przemądrza, a nawet jeszcze męza nie ma tylko daje dupska narzeczonemu. w tych czasach zareyczyny nic juz nie znacza, wiec z czego sie cieszysz glupia dupodajko jak on cie i tak w dupsko kopnie i sie z toba na bank nie ozeni

Gość asasadasdffggf
to on cie w dvpe kopnie, poza tym ty chyba prowokujesz bo nie wierze ze mozna byc taka idiotką...

Stomatoloszka z powołania To ze kupił Ci taki pierścionek wcale nie przekłada się na jego miłość W tym wypadku droższy nie znaczy lepszy A juz napewno ze narzeczony oszczędza:PMoim zdaniem takim pierścionkiem można fajnie wybadać co czuje do faceta kobieta Jeśli podoba się jej totalna tandeta i mimo że myśli sobie "ale szajs" To powie "śliczny kochanie" to znaczy że szczerze kocha Wydziwianie nad pierścionkiem zaręczynowym - jakby to była niesamowicie wazna rzecz - świadczy o materialiźmie a nie uczuciu Dla mnie nie liczyl sie pierscionek tylko facet ktory mi go dał - szczerze?Nawet z takiego z gumy byłabym zadowolona bo w tamtej chili liczylo sie tylko to ze mój ideał chce mnie za żonę

więc skoro facet nie kupuje pierścionka za minimum 500zł to znaczy ,że oszczedz na kobiecie i jest gówno wart? ciekawa teoria-wiesz w zyciu jest różnie raz masz , raz nie masz a gdyby twójh facet ngle znalazł się w takiej sytuacji,że z dnia na dzień stał by się ubogi to co?

Stomatoloszka z powołania A ty jeszcze studiujesz?Bo mam pytanie do Ciebie - natury zawodowej Pomozesz?:P

ja sama wybierałam sobie pierścionek, żeby potem nie było żadnych wątpliwości. Poza tym chciałam go nosić przez całe życie i być z niego dumna. Nie widzę w tym nic złego. A kiedy mój narzeczony poprosił mnie, żebym została jego żona, te kilka gram złota i kamieni nabrało niepowtarzalnej wartości po raz drugi

adalis-idealnie to ujełaś

a czy taki, który kobieta dostaje z zaskoczenia jest gorszy i nie mozna go nosic z duma?

Stomatoloszka z powołania Słuchaj Mam taki problem - koronka czy licówka Co jest lepsze, trwalsze I jaki to mnie więcej koszt?Chodzi mi o dwójkę górną Nie jestem z niej zadowolona

Stomatoloszka z powołania Nie jest żle ale jest martwa i kolorem trochę rózni się od pozostałych - minimalnie ale jednak

Stomatoloszka z powołania No była ułamana - spadłam z drzewa:PI po doklejeniu trochę ściemniała I o ile nie widac ze jest klejona to kolor minimalnie sie różni bo zrobiła się martwa

zasadniczo nie porównuje się koron do licówek. Korony robi się głównie gdy brakuje zęba, licówki to uzupełnienie kosmetyczne, ja bym wybrała najtańszą wersję -wybielenie pojedynczego zęba. Ale nie wiem jak dokładnie to wygląda u Ciebie

Słuchaj bo moja stomatolog to powiedziała że mam zostawić jak jest:/ Ale ja nie chcę zostawić:PA po wybielaniu to ząb się nie sypnie jeśli jest martwy?

Mój mąż mówi że przesadzam bo tego nie widać - trzeba się przyglądać z bliska Ale sama świadomość że coś tam jest mnie okropnie irytuje...Taka jakaś psychoza:P

Jestem przewrażliwiona na punkcie zębów Chciałam nawet zostać stomatologiem Ale obejrzałam parę zabiegów w necie popatrzyłam na ludzi w poczekalniach i mnie obrzydziło:PJakby nie było musisz grzebać w zębach każdemu kto o to prosi.....

Ale dlaczego musi być koniecznie złoty? Ja akurat na złoto jestem uczulona więc nie wyobrażam sobie takowego dostać. Za to uwielbiam srebro. Tylko teraz się zastanawiam czy jak będę nosić srebrny pierścionek zaręczynowy to czy ktoś nie objedzie mojego narzeczonego, że jest skąpy i nie zależy mu na mnie? Różne są sytuacje, nie należy po cenie pierścionka oceniać uczuć.