Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biała kartka

Chciałabym zaręczyn

Polecane posty

Gość Biała kartka

Oboje mamy już swoje lata. Czekam na ten jego krok, bo jeśli nie chciałby mnie jako żony to nie widzę sensu dalszego związku. Teraz jest wspaniale, jestem naprawdę szczęśliwa, a właściwie do pełni szczęścia potrzeba mi tylko zaręczyn. Od czasu do czasu porusza ten temat ale zero konkretów w czynach. Mam się go otwarcie zapytać o jego plany względem mnie, tzn. czy zamierza się oświadczyć czy sama mam to zrobić:P. Pierścionek też oczywiście sama :P Mam dzisiaj jakiegoś dołka...a po mnie to wszystko widać i zaraz zaczną się pytania: co się stało, że jesteś taka smutna?, powiedź proszę, to moja wina?coś w pracy?...

Rzuć go! Co tam, że jesteś szczęśliwa i jest wspaniale. Rzuć go, bo to dupek! Każdy facet bez pierdzionka zaręczynowego w kieszeni, to dupek!

Gość lena- daleko
ja bym olała takiego faceta, mi mój oświadczył się po roku znajomości, a miałam wtedy 18 lat a on 25, dzisiaj jesteśmy już 7 rok raze3m

Gość facet nie ma problemu
ze slubu jak powaznie mysli o dziewczynie nogoglaszczka, nie no daj sobie na glowe wchodzic i ciesz sie, ze laskawy pan w ogole chce z toba byc i sluz mu dalej