Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffantazjaaa

pytanie do odważnych dziewczyn

Polecane posty

Gość pommmpek
hehe dla mnie dziwka to kobieta ktora sie nie szanuje nie istotne czy bierze za to pieniadze czy robi to dla przyjemnosci i jak np czytam te wypowiedzi (np http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3317553&start=720 ) to zbiera mi sie zleksza na wymioty i raczej nie chcial bym spotkac takiej kobiety na swojej drodze zycia :(

Gość pommmpek
hehe widzisz piszesz tylko tak bo poczulas sie urazona generalnie to mnie nie interesuje co kto robi w swoim zyciu ze swoim zyciem :D

Nie, dlaczego? Każdy ma prawo do swojej opinii. Ja też mam prawo do opinii na temat jego opinii:P

Gość pommmpek
hehe no pewnie ze mozesz wyrazac swoje opinie:D

ja naprzyklad znam dziewczyny ktore sie puszczaja studetki itd. i znam kobiety które tego nie robia i to naprwade widac po zachowaniu

Gość aaaaaaarwena
ja jestem na etapie poszukiwan odpowiedniego faceta do tego przedsiewziecia :P ale jest nielatwo :(

Gość aaaaaaarwena
no widzisz nie kazdy ma tak dobrze, ja musze pomoc swemu szczesciu :P

Ach tak:D Krótko mówiąc- Gdy Kali ukraść krowa to dobrze ale gdy Kalemu ukraść krowa to źle... :P

Gość pommmpek
hehe dokladnie faceci zaliczaja a kobiety sie puszczaja :D

Gość pommmpek
no ja jestem po srodku :D

hmmm.. niby sex sexem ale mało jest chłopaków którzy nie uważali by takiej dziewczyny z takim doświadczeniem za.... ykhmmmm :) Takie życie :D :D

NocnyMotyl... No tak ale faktu to za bardzo nie zmienia za kogo cie ktoś uważa.. Rozniesie się bo owi nieznajomi /koledzy co bawili się tak z dziewczyną zrobią jej zdjęcie... i co taka panienka zrobi ??

TaBaSkOo NocnyMotyl... No tak ale faktu to za bardzo nie zmienia za kogo cie ktoś uważa.. I? Rozniesie się bo owi nieznajomi /koledzy co bawili się tak z dziewczyną zrobią jej zdjęcie... i co taka panienka zrobi ?? W moim przypadku zupełnie się nie przejmie a przede wszystkim nie da sobie zrobić zdjęcia :)

Gość pommmpek
hehe dokladnie

Popatrz na wypowiedzi innych którzy piszą tutaj, ja nie oceniam ciebie bo szczerze jak dla mnie mogła byś zrobić to z 5 napalonych facetów i nie obeszło by mnie to...

Gość A ja mam spiralkę
Ja próbowałam parę razy z kumplami po alkholu,jak byłam wolna.miło było ale generalnie wolę układ 1 na 1,nawet nie lubię jak ktoś patrzy,ciężko się w pełni oddać,faceci sobie przeszkadzają,a w ogóle najlepiej jest z miłości,inaczej nie mam orgazmu

Jak to co :D :D była byś gwiazdą na jakimś portalu z fotami gołymi :] pomyśl że widziałby to ktoś z twojej rodziny...Też byś miała wyjebane?? i tłumaczyła to był tylko sex?

Jak ktoś nie ma własnego zycia i lubi włazić z buciorami w cudze, i leczyc frustracje na innych, ja się mam tym niby przejmować?:D

Skarbeczku ja jestem dorosła i nie muszę tłumaczyc sie przed rodziną:) No i zapytałabym czego po takich portalach ten ktoś szukał?:)