Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietracicepła

JESTEM WŚCIEKŁA, NIE PASUJE PODOBNO ...

Polecane posty

Ale potrafię podłączać sprzęt muzyczny i złożyć perkusję ;) Moim zdaniem przejęłaś się tym tak bardzo, bo siebie widzisz tylko w pryzmacie swoich zainteresowań. Gdybyś pewnie i wygodnie czuła się ze swoim stylem bycia nie odczuwałabyś takiej potrzeby manifestacji zainteresowań i nie bolałyby Cię komentarze (albo by ich po prostu nie było)

Gość piczkaxxxxxxxxx
"sama jesteś kobietą, zapewne zupełnie inna, wiec nie zrozumiesz co to znaczy kochac piłkę nożną i co to jest spalony .. ale spoko .. same takie naokoło mnie" teraz to ty probujesz nam udowodnic ze my jestesmy gorsze bo nie wiemy co to spalony? ha ha połóz taką szpachlę jak ja , napraw ładowarke czy prostownice to pogadamy :classic_cool:

Gość nietracicepła
może nie do konca zrozumiałas temat owszem ,przytoczyłam jedna z sytuacji, ale bardziej mi chodzilo o obiektywne spojrzenie na takie dziewczyny, nie tylko na mnie ... nic na sile nie pokazuje..! kazdy jak mnie zna to wie jaka jestem .. i nie musze nic udawac, z tym ze denerwuja i wkurzaja mnie takie komentarzy .. bo to tylko facet ma rpawo isc na mecz, kibicowac itd.. tak wiekszosc z nich patrzy i to wg mnie jest bardzo płytkie ... ja wole byc taka jaka jestem ale miec większe wartości .. niż panna z solarium, w mini która owszem moze i wygląda "kobiecco", ale aby zrobic jajecznice wkłada surowe jajko do mikrofali .. i tak, szanuje sie i to co robie . i bede miec miec w dupie głupie aluzje.. na które będę z pewnościa odpowiadac jak tu teraz

Gość nietracicepła
piczka. Twój nick mówi za siebie.

Gość piczkaxxxxxxxxx
dobra jestes , sama jestes postrzegana jako "babochłop" a sądzisz ze zadbana dziewczyna nic nie potrafi ? otóż ja mam zawsze pełny makijaz , ladnie sie ubieram i dbam o siebie a w domu pale w piecu , gotuje , wykonuje prace wykonczeniowe w domu i wiele róznych rzeczy a pewnie pomyslalabys " ta to pewnie wode na herbate przypala " najpierw wymagaj od siebie a potem od innych :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
"piczka. Twój nick mówi za siebie." no to pogadane :D

Gość nietracicepła
" zawsze mam pełny makijaż" to raczej nie świadczy o kobiecości, ale o sztuczności .

Gość nietracicepła
Twój nick mówi sam za siebie* miało byc jak sie tak czepiasz detali .. krnąbrna jesteś strasznie. nie ma zamiaru kontynuowac dalszej kowersacji z toba.

Gość piczkaxxxxxxxxx
zawsze gdy wychodze z domu ścisłosci a ty sie nie malujesz tak ? skoro profesjonalny delikatny makijaz kojarzy ci sie ze sztucznością to radze wyjsc troche dalej niz na osiedle :D

Gość piczkaxxxxxxxxx
ty oceniasz mnie po nicku a inni oceniają twoją "porostotę " po stylu twojego ubierania i zachowania, niczym sie nie róznisz od swojego kolegi a w dodatku jestes hipokrytką :classic_cool:

Gość nietracicepła
Czy do Ciebie nie dociera, ze nie chce mi się z Toba gadac ?:D tak, mam Cię za idiotkę chociażby patrząc na Twój nick i sposób wypowiedzi. Mój styl ubierania? 3 pary twoich kozaczków z BErshki nie kosztują tyle co moja jedna sportowa bluza, więc dziewczynko... schowaj rzęsy, bo mnie nimi zaraz podrapiesz.

Gość jak przestaniesz
no- wszyscy, którzy powiedzą coś, co nie podoba się autorce, to na bank są panienkami w złotych szpilach i z ciałem pokrytym brokatem hahha... aż żal, że włączyłam się w taką denną 'dyskusję' :O

Gość jak przestaniesz
autorko- pozwól, że zejdę na Twój 'poziom gry' ekhem: jebnij się w łeb, a potem startuj do dyskusji, bo póki co masz ewidentne braki w umiejętności logicznej, kulturalnej -i wnoszącej cokolwiek w tok rozmowy- argumentacji 🖐️

Gość nietracicepła
ej, ale broń Boże! nie zniżaj się do mojego poziomu! no wiesz co, jak możesz?! pa dziewczynki :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
a ja mam cie za prostaczkę bo lubisz pic piwko na meczach i chodzisz w dresie ,pasuje ? :D sorry, ale ja nie zale sie na forum jak mnie ludzie postrzegają bo mam to w dupie , mozesz soebie myslec o mnie co chcesz . a mój nick jest właśnie prowokacją dla osób które myślą w ten sposób co ty :classic_cool:

Gość nietracicepła
i właśnie WOLĘ pic to piwo na meczach .. niż byc słodką idiotką, która się ogrzewa w kącie, bo ten ma 90 stopni :D naprawdę wolę! i oprócz tego jednego chłystka wczoraj, który mnie wyśmiał to Ci z którymi siedzę śmieją własnie z takich pustaczek..! czasem mi mówią z kim się ustawili i jak im głupio za panienkę było :D czasami słyszę jaki poziom reprezentujecie

Gość piczkaxxxxxxxxx
jak przestaniesz - tez mam tendencję do dyskusji z głupszymi od siebie bo zawsze mysle ze swoimi argumentami cos przetlumacze , ale nigdy sie nie udało :D moze nie warto sie włączac w takie gierki ale ile przy tym śmiechu :D

Gość piczkaxxxxxxxxx
jako ze nie mogę pojąć twojej głupoty to ci odpisze :classic_cool: radze ci przeczytac caly temat od poczatku bo najpierw piszesz ze ludzie oceniają cie przez pryzmat dresu a teraz sama oceniasz zadbane dziewczyny , ze to niby same puste lale . sprawdz na wikipedii hasło HIPOKRYZJA chociaz nowego słówka sie nauczysz :D

Gość nietracicepła
bo to, ze wypancykowane lale to dno, to akurat chyba kazdy wie. nie moglam zrozumeic nie akceptacji dziewczyn w dresie.. i to na tyle.

Gość marekzpolonezaaa
piczka, a chociaz dobrze sie ruchasz?

Gość piczkaxxxxxxxxx
"i oprócz tego jednego chłystka wczoraj, który mnie wyśmiał to Ci z którymi siedzę śmieją własnie z takich pustaczek." wiesz czemu twoi szanowni koledzy zwani potocznie dresami śmieją sie z takich panienek ? bo wiedzą ze wiekszosc z nich reprezentując sobą ten styl nie maja u nich wielkich szans

Gość marekzpolonezaaa
hahahahahhahahaahhahaahhahahaa Boże. Widzisz i nie grzmisz. Nie będe już więcej pisac.Uwilebiam takie net hools jak Ty :D przyjdzie co do czego to ciagną za włosy i płaczą, bo im sie tips złamał :D i że niby u panny w szpilach nie ma szans dres ?:D nooo tak, bo wy wszystkie leciecie tylko na fure, skóre i komóre :D sie (nie)rozumie :D z fartem !

Gość piczkaxxxxxxxxx
"bo to, ze wypancykowane lale to dno, to akurat chyba kazdy wie. nie moglam zrozumeic nie akceptacji dziewczyn w dresie.. i to na tyle. " to jestes dokładnie w takiej samej sytuacji co wypacykowane lale bo one tez nie mogą zrozumiec dlaczego są postrzegane jako głupie . tyko one sie nad soba nie użalają (przynajmniej te które mają cokolwiek innego poza wyglądem do zaoferowania )

Gość nietracicepła
pa skarbie:*

Gość marekzpolonezaaa
jedna i druga jest kurwą. bogiem jestem ja 🖐️

Gość nietracicepła
jestem szmatą :classic_cool:

Gość marekzpolonezaaa
jem kupę offermy :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
mam mokro...

Gość piczkaxxxxxxxxx
chyba zapomnialas sie przelogowac :D:D:D nigdy w zyciu nie nosilam tipsow no ale chyba nie masz normalnych dbających o siebie koleanek , to smutne