Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietracicepła

JESTEM WŚCIEKŁA, NIE PASUJE PODOBNO ...

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxxx
moje zainteresowania to dyskoteki, chłopaki i ogólnie takie, takie...

Gość piczkaxxxxxxxxx
ale to nauka mnie najbardziej kręci..

Gość piczkaxxxxxxxxx
nawert podszywy na niskim poziomie :D

Gość marekzpolonezaaa
piszko - to się dobrze składa, bo ja szukam dziewczyny która szuka chłopaka który,,,z którym mogłaby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć...która jest fanatyczką myślenia, której sensem życia jest myślenie, rozwój,nauka...

Gość imhurry
nie bede sie opowiadał po zadnej stornie, bo postaram sie byc obiektywny .. autorko- jesli ci pasuje taki styl, bardzo prosze, sam mam takie kolezanki i je cenie, bo mozna z nimi pogadac o wszystkim . piczka- uważam, ze skoro masz się za "lepsza" to nie powinnas w ogole sie tu wypowiadac, twoj poziom raczej swiadczy o tym, ze jesteś troche pozniej poziomu i za wiele nie repreentujesz. czasami wazniejsze jest to ,co ma sie w srodku a nie czy pomalujesz sie czy nie. nie chcialem nikogo urazic, ale tego typu dziewczyny są jeszcze bardziej irytujace. pozdrawiam

Gość imhurry
przepaszam z gory za wszystkie błendy. zyje od 15 llat w niemczech

Autorko, po pierwsze - sama zachowałaś się jak kolega. Mało, że złośliwie dopisywałaś nam poglądy to z góry założyłaś, że nie ma tutaj ani jednej kobiety z "męskimi" zainteresowaniami.

Gość piczkaxxxxxxxxx
autorko pisz pod swoim nickiem a nie ci sie zachciewa podszywac pod chłopaków :D skoro mam ku temu powody to czuję się lepsza od niektórych . czy inteligentna osoba nie czuje sie lepsza od głupiej? ładna od brzydkiej? pracowita od lenia ? no sorry ale jak jestem w czyms lepsza to czuje sie lepsza to chyba logiczne :D

Gość taktaktakpiczko
tak tu kazda na kafetrii psize a potem w realu same pasztety ..

Gość piczkaxxxxxxxxx
ja nie wymagam od nikogo zeby mi wierzył przeciez , dla ciebie moge byc nawet zajepasztetem 🖐️:D