Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge uwierzyć

zabawa w słoneczko

Polecane posty

Gość niekonieczny
uczy się młodzież, że są wolni, ze mają być asertywni, korzystać z życia, ze mogą robić co im sie podoba, podczas gdy rodzice pracyją cały dzień - to proszę. internet, pisma dla młodzierzy, starsi koledzy, robia swoje. O wpadkach przy zabawie w gwiazdę słyszałem już ponad 20 lat temu. To zawsze był problem, jak dziewczę zaszło w ciążę i nie było kogo podać o alimenty, tylu było kandydatów. Macie córki, to uczcie je szanować siebie same, dopóki jeszcze nie jest za późno. Ale to,że małolatom wydaje sie, ze jak sie napiją to nie zajdą, ha ha pierwszy raz słyszę taki bajer. to jest dopiero ciemnogród. :( Co jeszcze za ciemnotę chcący dymać gówniarze wciskają swoim koleżankom?

Gość kapitalny
to jest temat prawdy o małolatach i jak się bawią, więc zamiast dyskutować dlaczego chcesz ten temat podać na Policję ? a jakie są korzenie , że tak jest może wiesz ?

Gość No ale o co chodzi?
Mam piętnaście lat. Mieszkam w małym mieście - 15 tys. mieszkańców. Owszem, słyszę o takich "zabawach", ale to jedynie w internecie, gazetach, nigdy bezpośrednio. Wiadomo, że teraz dziewczyny zamierzają udawać dorosłe i pierwszy raz mają za sobą najpóźniej w wieku 13 lat. Jeśli zechcą, to i tak zrobią, co im się podoba, nie sposób wszystkich upilnować:) ale tak publicznie? Zbiera się np. 5 dziewczyn, kilku chłopaków - ZERO prywatności, przepraszam bardzo, to chore...

Gość likjhgjk
Czyli co jest lepsze? to ze panny puszczaja sie z kolegami dla zabawy czy to ze puszczaja si e ze starymi kolesiami za nowe buty? :O

Gość No ale o co chodzi?
Jak ja traciłam cnote to bylo nas trzy i tylko szesciu kolegów i to uważam za OK. Ale nie żeby tak jak inne przy wszystkich...

Gość kapitalny
nie moge uwierzyć jest jeszcze inna wersja tej zabawy przy stole dziewczyny są pod stołem a faceci stoją przy stole i dziewczyny robią lodzika po kolei , która się zmęczy i dostanie zadyszki to odpada z zabawy

Gość likjhgjk
ja słyszałam wersje, ze faceci zgadują która go obsługuje

Gość No ale o co chodzi?
Cholera, co za podszywy. Inteligencja leży i kwiczy. To o 19.15 to nie ja.

Gość likjhgjk
ja pierdole co za czasy :O czternastolatka wie więcej o seksie, lodach i analach od dorosłych kobiet...

Gość nie moge uwierzyć
dziękuję, że wypowiedziała się w tym temacie osoba nieletnia, szanująca się istota, napełniłaś mnie optymizmem:) myślę, że moja córka(uświadomiona przeze mnie na temat ewentualnej ciąży) nie będzie taka lekkomyślna, dzięki🖐️

Gość smutna Ola...
Ja mam 16 lat i jestem dziewicą. Czy to znaczy ze żaden wartościowy chłopak mnie już nie zechce i będe do końca zycia sama???

Gość No ale o co chodzi?
Ale ja bym tak chciała jak inne tylko jestem za brzytka :(

Gość No ale o co chodzi?
Kiedy byłam w podstawówce, moja znajoma mówiła o jakichś "pójściach z kimś do łóżka" i o hmmm... robieniu tam różnych rzeczy, a ja, jak takie cielę stałam i nie wiedziałam, o co jej chodzi, bo przecież w łóżku się śpi. Miałyśmy po 9 lat. likjhgjk, nie zdziw się, niektóre dzieciaki teraz wszystko wiedzą:D

Gość kapitalny
nie moge uwierzyć przez kruki i wrony zostanie zadziobana, będzie sama jak na bezludnej wyspie popychana i wyśmiewana , że nawet lodzika nie potrafi zrobić

Gość nie moge uwierzyć
kapitalny>>>:D:D:D dzięki , mam poczucie humoru ale to poważny temat.

Gość likjhgjk
zawsze chciałam córeczke ale teraz chyba bede klepac pacierze o syna :(

Gość No ale o co chodzi?
Przepraszam bardzo podszywy: każdy wie, że te wypowiedzi durne i z błędami ortograficznymi nie są moje. Pozdrawiam.

Gość tak sobie czytam.........
kolega pracuje w gimnazjum i czasem opowiada, że na dyskotece szkolnej strach nagle światło zapalić na sali gimnastycznej bo nie wiadomo, co się zobaczy całowanie i obściskiwanie na korytarzu szkolnym to norma przekleństwa też

Gość No ale o co chodzi?
Przepraszam za hustawke nastrojów ale mam okres i przez to jestem w plecy dzisiejsze sunshine party u kolegi :(

Gość No ale o co chodzi?
I przestań sie pode mnie podszywać robiąc ze mnie jakąs wieśniaczke niepopularna co to niby nie gra w słonko i nie robi dobrze kolegom z klasy. :classic_cool:

Gość No ale o co chodzi?
Mam szczęście chodzić do normalnej szkoły:)

Gość No ale o co chodzi?
U nas to norma. Kolega da na sprawdzianie ściagnąc potem ja mu w kiblu ściagnę :)

Gość likjhgjk
no ale o co biega ----> zaczernij sie dziewczyno :O

Gość No ale o co chodzi?
Widzę, że moje wypowiedzi to istny raj dla podszywów:D idę się zalogować.

Gość kapitalny
nie moge uwierzyć oczywiście, że temat jest bardzo poważny ale to Wy rodzice i matki zastanówcie się czasem w czasie wyścigu szczurów co o godz. 20 porabia córka lub syn, gdzie jest i dokąd polazł , a może swoim dzieciom za bardzo pozwalacie na takie zabawy , to Wasza wina rodzice i nie zwalajcie winy na szkolę albo na towarzystwo córki lub syna

Gość No ale o co chodzi?
a wiecie że rysiek z 2C to ma tylko 23cm we wzwodzie :D Ale żenua :O

Gość bogaty samotny
19:12 [zgłoś do usunięcia] nie moge uwierzyć słyszałam. podobno chłopcy siadają nadzy przy okrągłym stole a dziewczyny robią im lody, odpada ten, który najszybciej się spuścił Ten i podobne posty przepojone erotyzmem w kontekście nieletnich poniżej 15 roku życia pisał pedofil, a nie żadna matka nastoletniej dziewczynki. I zgłosiłem to na policję tak jak obiecałem. Miłego wieczoru zboczona świnio siejąca zamieszanie i trzepiąca konia nad odpowiedziami.

Gość nie moge uwierzyć
co tam dyskoteki, to pryszcz, najwięcej dzieje się na szkolnych wycieczkach i nie są to obściskiwania, czy macanki, to jest zwykły zbiorowy seks wśród nastolatków!! i dlatego założyłam ten temat. Rodzice, proszę interesujcie się, nauczyciele, nie śpijcie, gdy jesteście na kilkudniowych wycieczkach!!!

Gość likjhgjk
Moja siostra ciotecznba opowiadała mi jak jej kolezanka sie bzykała na końcu autokaru jak jechali na wycieczle. Tyle że to juz liceum ale sam fakt sie liczy :D

Gość kapitalny
bogaty samotny jesteś głupszy niż konstytucja przewiduje !