Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feb

sprawdzone zabawki godne polecenia-wymieńmy sie opiniami

Polecane posty

Gość feb

Zbliżają się świeta i bieganina za prezentami dla maluchów. Na rynku jest tyle zabawek,że idzie sie pogubic. Wymieńmy się opiniami,jakie zabawki sprawiły Waszym maluchom najwięcej radości :) Mój typ - konik morski,fisher price - cena ok.61 zł. świetny usypiacz dla najmłodszych.Mała zasypiała wtulona w niego już po paru minutach słuchania spokojnych melodyjek:)

U moich dziewczyn (2 i 4 lata) sprawdzają się wszystkie zabawki typu tory, uwielbiają je sobie składać i potem jeździć samochodzikami, pociągami. Teraz bawią się namiotem-domkiem podobnym do tego: http://allegro.pl/disney-namiot-domek-myszka-miki-sk-wa-wyprz-i1947599964.html Urządzają sobie tam domek a jak jest już po zabawie 2 ruchami się go składa i jest troche większy od dużego talerza, można go schować do szafki.

Gość kaskaada
plastikowy konik na biegunach litle tikes cena ok 80 zła ale naprawdę warto

Gość temat akurat dla mnie
każde dziecko jest inne , uwierz mi jedno dziecko może uwielbiać konika na biegunach inne nie moj syn konika ma od roku i tylko czasem da mu całusa. Inaczej go nie uzywa :P

Gość kaskaada
konika zwykłego to chyba żadne dziecko nie lubi!!!A takiego plastikowego to uwierz mi każdy... Wiem bo w pobliskiej bawialni jest taki jeden plastikowy i dzieci się biją o niego sama widząc to postanowiłam kupić córce.

Gość kaskaada
a balony tez u nas furorę robią szczególnie jak wleje do nich wodę

Zgadzam sie co do konika morskiego fisher price'a...W moim otoczeniu jest kilka Urwisow nie rozstajacych sie z ta zabawka od czasow niemowlecych :) jakosc tez bardzo dobra.

Gość weronikaa587
Ostatnio dla swojego synka kupowałam fajne puzzle z motywem bajki "Auta". Mój syn jest fanem tej bajki, więc puzzle niesamowicie mu się spodobały i zostałam zmuszona do zakupu kolejnych z tej serii. Puzzle wyglądają tak: http://www.kuppuzzle.pl/index.php?route=product/product&product_id=1648 Uważam, że to fajna i rozwijająca zabawa dla dzieci, a jakie jest Wasze zdanie na ten temat?