Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhubggy8ig

IDEAŁ KOBIETY WYGLADA TAK

Polecane posty

Gość jak przenies,
osoba o wadze ponizej 50 kg nie moze oddac krwi np. wiec nie sadzcie pierdół , ze taka to kais kanon piekna , bo to szkieletor !!

przenieś to to uwierz mi na słowo,że mam kilka kg poniżej 50-ątki, i nie wyglądam jak szkieletor

Nie mam rzekomego ideału. Ciągle powtarzam, albo jest TO COŚ co ciągnie do kogoś i wtedy nie ważny jest wygląd tej drugiej osoby, a to co sobą reprezentuje, czyli jaki jest, jakie ma podejście do mnie itd. itd. jak widzę, że na prawdę Mu zależy, że się stara, że jest nie tylko wtedy, gdy jestem szczęśliwa, ale również wtedy, gdy jest mi smutno i potrafi pocieszyć, przytulić, gdy czuję mocne bicie serca, gdy Go widzę, przytulam, gdy jak się całujemy, wokół nie istnieje cały świat, wszystko może się walić- wtedy wiem, że trafiłam na mojego IDEALNEGO faceta. Którym jest pomimo wszystko. I wydaje mi się, że każdy inaczej interpretuje swój ideał- bo dla jednych wystarczy, że ten ktoś ma niebieskie oczy, jest przystojny/ładna, wysoki/a, szczupły/a itd. itd. a dla innych najważniejsze są cechy charakteru... A jak się też podoba to tylko dodatkowy plus ;)

autorze na pewno znajdziesz swój ideał albo już go masz :) ciekawe tylko co zmienisz za dwadzieścia lat ? obecny ideał czy czy jego krytria :D suwka, posuwka !

Gość matacz..-.
ja tam mialem wiele kobiet ale , te co dla oka atrakcyjniejsze bo szczuplejsze w dodatku ubrane atrakcyjne ! staja sie po rozebraniu do naga znacznie mniej atrakcyjne od kobiety co ma co nieco wiecej o zaletach w sexie juz nie mówie , albo nie powiem - taka szczupłą jak kochac od tyłu i mocno ruchac , to bolą okolice bioder , bo dupa chuda i kosci wala o nasze podbrzusze . przytulic sie do kobiety majac ej jednak to ciut wiecej , a dla mnie normalnej , jest znacznie przyjemniejsze niz do kosci sie tulac , siadzie i poskacze na tobie (na jezdzca) taka chuda i masz też dyskomfort , bo cie poobija kosciami z dupska , itd. itd. wiec biorac to pod uwagę , ja tam wole te normalne kobiety nie GRUBE , PULCHNE tylko normalne , zamiast leopiej wygladajacych na codzien tych chudych ! ale kazdy ma inaczej , jesli jednak ma rozeznanie i moze cos powiedziec w temacie jak ja , bo jak sie ma tylko jedną kobietę to jak mozna miec zdanie co sie woli i co lepsze .... zmysły kłamią :) a dowodem jest na to iluzjonista ktory nasz oszukuje pokazujac sztuczki .:)

Gość matacz..-.
a terierka ciasna cipke :)

Gość matacz..-.
wiecie jak to jest - o ciastku decyduje jego smak , a nie wyglad , mimo ze ciastko wygladac moze bardzo apetycznie , w smaku moze sie okazac byle czym , tak samo jest z kobietami , to ze wygladem sie podniecamy to jeszcze nie wszystko !!

Gość matacz..-.
no chyba , ze ktos chce cisatka tylko kolekcjonowac i nie zamierza ich jesc - wtedy jest oczywiscie inaczej .

Matacz, no tak, ale nawet jeśli dana osoba będzie miała zajefajny charakter, a będzie totalną fleją, no to wybacz... wolę ciastko :P

Kusiciel, ja się nie posunę, a jeśli zbliżysz się do mnie i uderzeniem biodra posuniesz mnie w bok, to przyrzekam ci, że posunę ci po twarzy ;)

hihi :p niektórzy lubią fleje :D każdy ma swoje charakterystyczne, indywidualne,, niecodzienne, odrębne, osobnicze,specjalne, specyficzne, swoiste, szczególne, wyjątkowe typy .. ideał jest pojeciem subiektywnym chyba :p

Gość matacz..-.
ciastka - flyjowatego - nie zjesz , wiec po co komentarz do mojego posta o flyjatowosci ewentualnej kobiety ? pisałem wszak i kazdy post mój sie do tego odnosi , ze wyglad to nie wszystko !

Gość marigold7888
Spełniam każdy punkt, 167cm, ważę 51 kg, długie włosy, mały nosek, wydatne usta, mam gęste brwi..i co z tego? Wcale nie czuję się piękna, cm i kg nic dla mnie nie znaczą, jednym się podobam, innym nie, jedni uznają mnie za piękną kobietę, inni nawet na mnie nie spojrzą, dlaczego..Bo każdy jest inny, posiada inny gust, i całe szczęście, bo gdyby dla każdego ideał byłby jeden, musieliby klony zacząć produkować. Piękno trzeba doskonalić, o piękno trzeba dbać, ale każdy może być czyimś ideałem. Jak zaszłam w ciąże i przytyłam 30 kg, nadal czułam i wiedziałam, że jestem ideałem mojego narzeczonego.

Gość matacz..-.
a ktora czuje sie piekna buahahaaaaaaaaa!

Matacz, ech, wiem, wiem, ale ja zaliczam higienę do wyglądu, więc... :D