Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhubggy8ig

IDEAŁ KOBIETY WYGLADA TAK

Polecane posty

Gość lkbvihgi
przy ty wzroście taka waga?? poszukaj w trumnie

Racja, przyjąć Twoje minimum w wadze i w wzroście, Autorze, to z przodu decha, z tyłu decha.. Nie ma na czym oczu zawiesić, choćby urodę ta kobieta miała nieprzeciętną.

mulan niekoniecznie duzo kobiet woli brzydszych bo wtedy podobno maja wieksza pewnosc ze ich nie zdradzi ja no mam zajebiscie przystojnego faceta na ktorego wszystkie leca i wiele bym dala zeby zbrzydl...

haha ja mam 175 cm wzrostu i jakos nie wyglądam jak kon tylko jak normalny człowiek a nie liliput wysoka kobieta wygląda zgrabnie dlugie nogi ;))))))))))))))))) nie chcialabym miec na pewno 160 nigdy sie nie spotkalam zeby ktos mnie obrazil ze wyglądam za wysoko albo jak kon wrecz przeciwnie w wymienionych punktów spełniam duze oczy dlugie geste rzesy wydatne usta dlugie wlosy ;) nos mam normalny ale nie jakis malutki tylko taki akuratny

o o tym czytalam npo tutaj na forum, nioe raz trafilam na takie wpisy ze kobiety wola brzydszych wlasnie z tego powodu

Gość lolka,,,
Mam 168cm 55kg. i rozmiary 91 - 68 - 92 jestem zadowolona z mijego wygladu.Do tego mam bardzo dlugie wlosy i maly nosek (bo po operacji)

''Racja, przyjąć Twoje minimum w wadze i w wzroście, Autorze, to z przodu decha, z tyłu decha.. Nie ma na czym oczu zawiesić, choćby urodę ta kobieta miała nieprzeciętną. '' tu tez nie ma reguly. kiedys wazylam 47 kg wzrostu ialam 162 i wcale decha nie bylam cyckow to mi kazda zanajoma zazdroscila np :P

hehe, dobre, dobre :D A kolor włosów czy oczu, autorze, jaki jest dla ciebie najlepszy?

o, ktoś tu pisał o uśmiechu... Dla mnie uśmiech to też podstawa ;)

wedlug mnie kobieta idealna to zadbana, oczywiscie bez przesady, zeby nie miala pol kilo tapety na twarzy. Jezeli jest ladna to w ogole nie potrzebuje makijazu. Poza tym najwazniejszy jest charakter

kiedys mialem jakis okreslony ideal kobiety, ale teraz wiem ze idealy nie istnieja. W obecnych czasach znalezc porzadna dziewczyne graniczy z cudem

Mentoos, każdy ma jakiś ideał. Np. wiesz, zielone oczy itp. A potem jak spotykasz na swej drodze tego kogoś z piwnymi oczami, to twój kanon ideału się zmienia, że tak to ujmę :D

najwazniejsze jest to jaki ktos jest, wyglad sie zmienia z wiekiem a charakter zostaje do konca zycia

poza tym... co z tego, że ktoś pasuje do opisu "ideału" (który chcąc nie chcąc nie istnieje)- jak w głowie ma sieczkę a charakter całkowicie do dupy ? ;P

Gość Kotna znaczy katniss
Mam 165, 56kg długie ciemne proste włosy jestem fitnesistką, mały nosek i mocnoniebieskie oczy:) odpowiadam?? Faceci gapią się na mój tyłek;p a mąż w czasie seksu nigdy nie ma dość:)