Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzona_Jusia

krępujący prezent

Polecane posty

Nie, kilka razy byłem zauroczony w dziewczynach, najczęściej to były dziewczyny, które znałem tylko z widzenia.

Gość Zawstydzona_Jusia
dziękuje za odp letycja to nie prowo;) właśnie dlatego trudno mi jakoś uwierzyć,że mu na tym zależy bo dużo o tym gadamy. On mówi,że wiadomo,jest facetem ma ochote itp ale jest zdania,że tak wcześnie to nie jest dobrze. Pomysł niby wziął się z tego,że tak jakoś temat bielizny wyniknął i wpadł na taki pomysł.

Gość fdghfhjgmjm
loooser to prowo? bo jak serio jestes taki jak piszesz to ja pierdoole :)

Autorko, a może on po prostu nie pomyślał jak możesz odebrać taki prezent? i po prostu chciał być miły i coś Ci dać, a facet jak to facet, z wyczuciem czasem jest na bakier... być może uznał, że misie i ramki na zdjęcia są infantylne, i dał Ci bieliznę, traktując Cię jak kobietę a nie dziecko. Pytanie, co to za bielizna ? Uważam że jest różnica między koszulką i figami w serduszka, a prześwitującym gorsetem w cekiny :P

Gość fdghfhjgmjm
jesli przeswitujacy gorset w cekiny to dla ciebie zberezna bielizna to ty chyba seksownej bielizny jeszcze nie widzialas

Dziecko powyżej, nauka czytania ze zrozumieniem i pojmowania kontekstu się kłania... Napisałam że zbereźna ? Nie. To patrz co czytasz. A jak nie widzisz różnicy między powyżej wymienionymi zestawami bielizny, to już nie mój problem :)

Ja też dostałam bieliznę na urodziny 18 od swojego faceta, ale nigdy mnie w niej nie zobaczył ;)) I niekoniecznie chce Cię przelecieć, skoro daje CI taki prezent. Jeśli nie powiedział Ci: chciałbym Cię w tym zobaczyć, to może ktoś mu po prostu doradził taki prezent, sam nie mógł nic ciekawego wymyślić i zadecydował o bieliźnie? Wiesz.. 18 urodziny są postrzegane jako wkroczenie w dorosłość , stajesz się pełnoletnie, wiele -może się wydawać- CI wolno itd. itd. Nie raz spotkałam się, że na "osiemnastkę" dziewczyny dostawały zboczone prezenty typu wibratory, a faceci gumowe cycki ;)

Gość fdghfhjgmjm
mamo Kresko widze roznice ale nie az taka zeby byl to dobry przyklad :)

Gość Zawstydzona_Jusia
stwierdził,że mogę to wywalić,do szuflady wrzucić,cokolwiek ale żebym wzięła

Gość Zawstydzona_Jusia
Brunetka,rozumiem. To nie na urodziny a tak bez okazji,żebym się ucieszyła jak stwierdził.

Więc.. Wg mnie zachował się całkiem w porządku. Ja też nie chciałam przyjąć tego prezentu i usłyszałam to samo. Prezent prezentem- jaki by on nie był przyjmuje się, bo to świadczy o dającym- miał życzenie dać Ci coś, nie ważne, czy Ty to ubierzesz, czy rzucisz do szafy i nawet nie zajrzysz. Dla niego ważne było to, aby Ci coś podarować. Jak dla mnie, facet jest ok.

Gość fdghfhjgmjm
bo jakbys nie wziela to musialby ci kupic drugi prezent a szkoda mu kasy... :)

Sorki, coś przekręciłam. Ale nieistotne. Ja bym przyjęła to i zobaczyła, czy on to w jakiś sposób będzie próbował później "wykorzysta c", czyli namówić Cię, abyś się w to przebrała, pokazała itp. itd. Być może będzie planował Wasz pierwszy raz i chciałby, byś się w to ubrała... Ale siłą przecież nikt Cie nie zmusi do niczego. W każdym momencie możesz powiedzieć DOŚĆ.

Gość Zawstydzona_Jusia
Dzięki za radę mała brunetko chyba tak zrobię;) może nie pomyślał,że mnie zawstydzi

Gość fdghfhjgmjm
robicie problem gdzie go nie ma, po chooj analizujesz takie bzdury dziewczyno , sa tysiac razy wieksze sprawy

Gość 123a123
W temacie uczuć i seksu oraz zdrowia i urody wypowiedz się i sprawdź co myślą inni w sondażach na http://www.podane.pl/

brunetka czasem odmowa przyjęcia prezentu jest oznaką kultury i danai jasno do zrozumienia że chyba ktoś jest niepoważny, nei mówie o przypadku autorki :)

Gość Zawstydzona_Jusia
jak masz ważniejsze sprawy to się nimi zajmij.

Gość fdghfhjgmjm
po prostu jestes glupia cipaaa a bedziesz miec w zyciu wieksze zmartwienia niz bielizna, jak z tym sobie nie radzisz i szukasz pomocy na forum to co zrobisz jak bedziesz miala gorsze zmartwienie

Gość w ogole nie odczuwamy
dostalam bielizne seksowna od kolegi, to dopiero jest krepujace:o

Gość w ogole nie odczuwamy
a ile on ma lat?

bielizna jako prezent to zawsze ryzyko, nawet kiedyś czytałam o tym artykuł w gazecie. to jest podarunek z kategorii "prezent dla Ciebie z myślą o mnie". facet kupuje seksi ciuszki, bo chce w tym zobaczyć swoją kobietę i jeśli kobieta lubi takie rzeczy, to ok, super prezent i wszyscy są zadowoleni. ale jak dziewczyna jest nieśmiała, ma jakieś kompleksy to niestety źle odbierze taki podarunek. ja osobiście uważam, że seksi bielizna najlepiej wygląda na seksownych, szczupłych, zgrabnych kobietach, a że sama nie jestem super idealna, wyglądałabym w czymś takim po prostu kretyńsko. awantury bym nie zrobiła, ale raczej nie włożyłabym nigdy.

Gość Zawstydzona_Jusia
szukam po rady po prostu a głupią ci.pe masz między nogami

Gość Zawstydzona_Jusia
okazało się,że to bardzo droga,seksowna i prześwitująca bielizna. Powiedział,że chciałby mnie w niej kiedyś zobaczyć ale z seksem chce jeszcze poczekać aż bardziej się poznamy,zaufamy sobie i umocnimy tę relację.

Gość mlodai1993
Loooser pewnie jesteś gruba , niska i brzydka wiec się nie wtrącaj i nikt ciebie nie chce . Chłopak dał normalny prezent, dziewice się podjarały

Gość Zawstydzona_Jusia
to jest mój temat a ładniejsza od Ciebie jestem napewno a już napewno mądrzejsza:)

Gość kornonkowaLovA
a jak dlugo sie spotykacie? Jesli miesiąc, dwa, to faktycznie koles sie pospieszyl , natomiast jesli dluzej, powinnas nie robic maniany tylko podziekowac i wziac prezent. to , ze teraz sie nie kochacie nie oznacza, ze nie bedziecie tego robic za pol roku, nie???? a wtedy mozesz zaskoczyc go wlasnie tym zestawem ;p Ja tam lubie dostawac bielizne od mojego faceta, ostatnio nawet zaszalal i podarowal mi cos bardziej szalowego http://www.krisline.com/product,products,57.html :)

Gość gwoli wyjasnienia...
"że nie robimy tego" hahahha, 21 wiek (Bravo!)

Gość Mikoma.com.pl
Bielizna to prezent bardzo intymny. Może to, że kupił Ci bieliznę to był pierwszy krok, żeby Cię przełamać i przekonać do sexu. Każdy podchodzi do tego indywidualnie. Pozdrawiam mikoma.com.pl