Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaewaaa

Mężczyzna Byk, może mi któraś dziewczyna coś nim napisać ?

Polecane posty

Gość ewaaaewaaa

Niedawno poznałam faceta spod tego znaku a nigdy wcześniej żadnego byka nie znałam. Czy któraś z was była związana z Bykiem i może mi napisać coś o jego charakterystycznych cechach ?

Gość nbmnmmmmmmmmmmm
tez zawsze patrze na horoskopy jak kogos poznaje ;) i numerologie.znasz jego date urodzenia? ja bylam z bykiem i bylo kiepsko, ale jestem blizniakiem i byk mnie meczyl, lepiej mi z kims bardziej spontanicznym i zywym. tu jest super strona (to nie reklama) - http://www.wrozbyonline.pl/ tam po lewej na dole masz mnostwo horoskow, sprawdz sobie: - zwykle -partnerski - sex horoskop -numerologiczny -odcienie meskosci i jakie tam cie interesuja:)

mój mąż jest spod znaku byka.Cecha charakterystyczna dla wszystich byków(a jest nim rózwnież moja mama i kilka innych osób) że najpierw coś mówią a potem wpierają że ze tego nie powiedzieli,że to nieprwda,że na pewno nie oni to powiedzieli

Gość zależy duzoooo
ma czarne plamy na bialym tle i trzeba raz dzeinnie dawać siana 🖐️

Gość ewaaaewaaa
mój byk jest z 10 maja ja jestem wagą zastanawiam się czy to się uda, słyszałam że byki są nerwowe, skoro mój poznany byk mówi mi że się zakochał to może być również tak że za jakiś czas zmieni zdanie?

Gość ja też szukam butów .
Li-monka haha dokładnie miałam faceta spod byka gadał tak samo, najpierw coś twierdził a po jakimś czasie uważał że nic takiego nei powiedział, komiczne zachowanie.

byk nerwowy?moja mama jest bardziej porywcza ale mojego męża z równowagi potrafię wyprowadzić ja(ale się muszę natrudzić) i bezmyślni kierowcy na drodze :D

Gość ja też szukam butów .
dobre te moje pytanie trochę idiotyczne, ale cholernie mi zależy na tym facecie a nigdy żadnego byka nie znałam :o ja uważam że horoskopy w bardzo dużej części się sprawdzają!

Gość Jastarnina
Ogolnie, rodzinny, duzo dzieci, zapobiegawczy , zadba o rodzine, ale tak ogolnie , to zimny typ dla zony.

Gość 1122430005
Charakterystyka byka to to ze lubi forse. Byki sa dosyc skape, pieniadze dla nich sa najwazniejsze w zyciu . Faceci byki lubia seks i seksowne dziewczyny - lubia kiedy zakladasz wysokie obcasy, nosisz seksowna bielizne, krotkie spodniczki itp sa bardzo wrazliwi na tym punkcie a co za tym idzie niestety moga byc niewierni

mój mąż jest. Nie wiem, jakie są cechy byka, bo w horoskopy nie wierzę, ale: - spokojny - raczej uległy, nie lubi podejmować decyzji - pracowity, ambitny - nie lubi się kłócić- a bym czasami chciała ;) On zawsze łagodzi spory, właściwie do nich nie dopuszcza - nie lubi sportów, jest kanapowcem

czytałam że do byka pasują znaki takie jak panna i waga właśnie.Ja jestem panienką :) i żyję z nim szczęśliwie już od 9 lat :D

Gość 1122430005
aha i jeszcze zapomnialam dodac ze kazdy facet byk lubi dobre zarcie. Do tego sa okropnie uparci. Pozytwyna cecha byka to to, ze uparcie dazy do celu jak juz sobie cos umysli to chocby by skaly sraly bedzie to mial (mialam 4 chlopakow spod byka i sama jestem bykiem)

Gość snake_girl
Ja zawsze związki analizuję u wróżki :-D najczęściej bardzo dużo się sprawdza i po takiej analizie mam obraz partnera i wiem czego mogę się spodziewać. Kiedyś korzystałam z porad telefonicznych np. na kosmice ale od miesiąca jestem na fajnej stronie wrozka.tv i tu miałam pierwszą poradę za free

Gość gość
Li-monka 2011.12.03 No popatrz, ja jestem bykiem i nie mam takiej tendencji. :O Jakim trzeba być durniem by szufladkować ludzi według znaku zodiaku. :O