Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbita z tropu:P

kto się ze mna napije?...

Polecane posty

dziś zapijam...winkiem..wszystkie dobre i złe chwile... zdrówko:)

Gość LawendowyDemon
Te dobre też?

wszystkie...dobre tez:)... łyczek:]

Gość LawendowyDemon
to co Ci zostanie?

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
Ja sie z Tobą napiję wiesz. Troszeczkę bo mi się chce WYMIOTOWAĆ. Jak można robić takie rzeczy wiecie jak mi zrobiono, że z pieniędzy z Afryki ustawili się po stała pracę i kasę W BANKU. Czy oni sa normalni? Wiecie co pasuje? Zeby sobie tak samo myśleli że są włascicielami kopani diamentów, ale też gorzej no to powiedzmy są od Lucyfera i rodowód szatański z tych pieniędzy jest bo np. w kopalni jest ciemno i niech to mi dawają bo co ja mam robić? I tyle. Uczelni mi nie pasuje - no własnie nie pasuje mi bo nie bo żle zrobiłam że tam poszłam nie miałam tam być. Wszystko przez te pieniądze. Co oni sobie nie myślą. Poza tym to nie jest moja rodzina urządzili się mną , są beznadziejni. Oni mają stała pracę, a ja przez szkołe lesb i ich wydział edukacji lesbijski mam się powiesić. Przynajmniej nie zapity sie dowiem. No szklaneczka wina, ale pijaństwo. Bo wino im dałam w Holandii. Niech sie idą powiesić te wariaty tam. To w sobotę a nie we wtorek - jebane w głowę wariaty - ale weseli, śmieszni, ZABAWNI - komedii nie mają w Holandii. Ale to jest prawda. W Niemczech też. I tak Niemcy popsuli CAŁY AMAZON - wszystko PO CO TAKIE RZECZY ROBIĄ - wycieczka do światowej firmy i co? I popsuli wszystko i tyle :( Ja się nie dam. Co ja tam miałam robić? przecież W ŻYCIU bym tyle nie wydoliła stojąc o książki. Tam trzeba mieć wartości Indian , ale głupi ludzie i tyle :(

Gość LawendowyDemon
No, teraz to i ja bym się napił :o

Gość ululam sie dzis
i ja sie przysiade i z wami wypije

ja pije piwo :p z sokiem porzeczkowym i sie ciesze ze wlasnie sie skonczyl bo niedobry do piwa :D wole malinowy albo truskawkowy :)

a ja się napije za tego debila..który mi w pracy czas umila...dzwoni i wciąż linie zawiesza,bo wierzy..ze w koncu sie chyba powieszę...ale niech ma... dziś mnie to nie rusza..... zdrówko:)

i za wasze intencje...i wszystkich Polaków pretensje....i za zmory i dobre humory..... zdrówko:)

a co tam u Was ogolnie?:) jakis szary smutny i wietrzny ten wieczor :D

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
Wiecie niech sobie sami tak żyją te zera głupie, że jest jakiś skarb i tak muszę go odnaleźć. A wiecie byliby chytrzy to by mi choć bank wymyślili. Tu bym musiała siedzieć z nimi. Tak byłam DEBILNIE ODDANA na rodzinę tudzież okolicę. No to praca w okolicy albo od rodziny. Postawiłam na rodzinę bo tak mi mówiono. I co mam? I co mam? Jeszcze na razie skarbu nie mam żadnego a dzieci? A życie? A moja babcia? A nie mogli się to zastanowić wiecie, że mnie zadna stała praca nie pasuje przez te pieniądze? Jak oni to stali o te pieniądze? Bo chcieli je dać brygidkom? Co? Jakie bzdury chore umysłowo. Nic nie pasuje. to coś bym dostała albo bym wiedziała, że jestem z Londynu - dyc tyle mi by starczyło. Zlitowaliby się nade mną. Wiecie jakie to są zera - aż mi niedobrze. No to ten bank to mi mogli wymyślić. A czy oni naprawdę brygidkom chcieli te pieniądze dawać? Naprawdę w to wierzycie? Mieszkanie mi powiedzą. Nie bo nie pasuje mi nic w Polsce z tego. Całość do mnie i jeszcze nieszczęście i koniec. Ale wiem co to za pieniądze. Od kaina nie wylecą - to są pieniądze kainowe. i oni to chcieli dać brygidkom. Zobaczcie jaka kara boska dla brygidek, że miały mną zająć się bo na jakieś studia religijne bym poszła, a tak to smoliłam cały KUL bo olałam uczelnię katolicką i nic nie dostałam. No wiecie PO PIERWSZE 18 lat miałam i w tym dniu miałam byc poinformawana o tym że po prostu gdzie zamierzam na studia isć bo jak pójdę na religijne to coś dostanę i tak by mi pasowała praca stała, a tak co? Wiecie no jak byłam malutka to nie mogli czegoś wymyślić? Bo czemu ja ich nie chcę. TEMU!!! NIech se żyją z takimi wariatami, zerami i mają taką opinię. przecież to nie moja rodzina - obcy ludzie i tyle. Dawać co moje i koniec. W Polsce też sie nie dam świr na świrze - po co ja robiłam wiecie ten doktorat - tu nic nie ma oprócz dupy. Niby wiadomo ale powiem wam rozczarowałam sie tym promotorem i tą uczelnią też - czego się spodziewać, ale ten dr mogli mi dać LUB PODZIĘKOWAĆ.Przenieść się - absolutnie. NIe zasłużyłam. To nie i tyle. I coś innego i koniec :( Bez sensu wszystko i tyle :(

u nas zaraz będzie wesoło...tylko jescze troche alkoholu....:D:D...

prawdziwa indianko albo tak skomplikowanie to napisalas ze nie rozumiem albo zbyt pijana jestem :D o co chodzi?

pijmy i piszmy...co komu na mysl przyjdzie....co dobrego i złego..pijmy...co chcemy i czego nigdy nie dostaniemy..i pijmy.....co nam dadza i czego odradza ..pijmy...co sie stanie i czego nie wazne działanie..pijmy... piszcie...wszystko ....co komu na mysl sie przypałęta....

mi sie przywklokly dwie mysli.. jedna ze jestem ostatnio tak szczesliwa, mam kochanego faceta i dwa cudowne koty, mam prace i wszystko sie w miare uklada.. czuje szczescie, uswiadomilam to sobie druga ze tak marze o slubie i dziecku a nie stac mnie na to i jeszcze z 10lat jak nie dluzej nie bedzie mnie na to stac ehh to zycie pomieszane... :(

opijmy związki i rozpadów skutki....opijmy rodziny i stanu wolnego ..rozwódki? opijmy i wdowy i panny...by przezyły co chcialy ..... i na facetów sie nie gniewały...

niech kazdy powie życzenie...głębokie skrywane pragnienie...a nawet jesli tylko pomysli..to niechaj mu się dzis choc przysni... zdrówko:)

Gość piasek pustyni
i ja sie z Wami napiję. jestem po lampce szampana w pracy, drinku w domu a teraz otworzyłam piwo, mam nadzieje, że nie na smutno dzisiaj:( Zdrówko!!

Gość piasek pustyni
zbita z tropu a co Ty dzisiaj tak rymujesz????:)

piasek pustyni.. dziś na wesolo..ewentualnie na obojętnie:) do wyboru..ale nie na smutno-to dzis odpada..dzis wesola zbera sie tu gromada:]

ludziska mam depresjeeeee :(:( na zmiane w usmiechem :D hustawka nastrojow jakas :D ciaza? chyba nie bo jestem w trakcie okresu :D

piasek pustyni..bo rymuje mi sie w dyni..:D:D...zarcik mały ale na okazje calkiem okazały:P

inka napij sie winka..i depresja znika..jak drezwo spalone z kominka:)

Mix Plus... napij sie z nami i będzie razniej całej naszej rodzince z alkoholami:D

Gość piasek pustyni
u mnie nie ma powodu do śmiechu, niestety:( ale postaram sie... no to siup:)

piasku pustyni..kazdemu trudno gdy swiat patrzy oczami trzezwymi......zatem wypijmy kielicha i niechaj dusza na wesoło wzdycha....:)

Gość piasek pustyni
Mix plus.... A co to za opis??? Zostawił Cie???