Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbita z tropu:P

kto się ze mna napije?...

Polecane posty

Gość zyxx
tez bym sie napila ale mam 2 zlote w portfelu zreszta i tak byloby mi wstyd isc do sklepu z zaplakana geba :(

nie podejmuj takich decyzji pod wplywem naciskow. zniszczysz sobie zycie... a jesli on tak bardzo naciska, to nie jest Ciebie wart. przeciez masz meza, dziecko. warto to wszystko poswiecic dla chwili uniesienia? bo z Twojego pisania wynika, ze nie znacie sie tak dobrze. jestesmy w podobnej sytuacji. tylko ja jestem po drugiej stronie... :(

dziewczyny to jest tylko chemia mózgu, dzis jest fajnie euforia motylki, ale potem zycie razem juz mozen ie byc takie kolorowe. Pamietacie swoje poczatki obecnych związków? tez bylo pieknie, tez wydawało sie że tak juz bedzie na zawsze i co sie stalo?

zyxx... nie przejmuj się...:) zapijamy nawet herbatką...:) zatem ja mam mniej niż Ty obecnie...więc za nasze PUSTE PORTFELE:D:D... zdrówko wszystkich was:]

ANTYDEPRESTANT.. ŻYCIE WKRADŁO SIĘ...zawineło jak krzak swoimi ramionami......i mamy co jest:)....

Gość piasek pustyni
on jest wolny....znamy sie od 8 lat...poznalismy sie przez neta, spotkalismy w czerwcu tego roku, nie wiem, wydaje mi sie rodzinnym człowiekiem, człowiekiem który uchyliłby mi nieba, ale nie moge zaryzykowac 13 letniego zwiazku,,,,ehhh

Gość zyxx
to ide po sok...

dziewczyny lece, bo jutro wstac trzeba :O zycze milego wieczoru. a Ty Piasku Pustyni, masz racje. nie ryzykuj tak dlugiego zwiazku, a szczegolnie rodziny, bo to najwazniejsze... trzymajcie sie.

Piasek... A czesto sie sptoytkacie? i ile on ma lat? poderzewam ze starszy wiec gruba po 30-tce, to jak to sie stalo ze jest wolny? zadna go nie chciała? moze jest po przejsciach...? Jak popije to doradzanie mi sie włacza ;)

piasku pustyni.... jak ja Cię rozumiem....choć nie będę tego wyjaśniać,,,,, powiem jednaj jedno.... zanim podekmiesz decyzje..100000 razy przemyśl...bo często okazuje się nie wartą poświęcenia ta osoba..... co nie postanowisz... ZDRÓWKO:)

Love84... spokojnej...;)...i zapraszamy częściej:)

Gość piasek pustyni
młodszy jest o dwa lata ode mnie

Gość piasek pustyni
tylko,że ja mam wrażenie ,że juz nic mnie w zyciu nie czeka:( mam dość zdrówko. Jutro odchoruje

SŁONECZKA........ ZA WASZE I MOJE NIEPOKOJE....ZA SERC BICIE..ZA BEZDECH .ZA PICIE...ZA WAS I ZA SIEBIE PIJĘ................................................. ZA PIOSENKI RADOSNE I SMUTNE............. ZA MUCHY I ZA TRUTNIE.................... ZA WAMPIRY I WILKOŁAKI................... ZA KRÓTKIE I DŁUGIE KŁAKI............. ZA SŁODYCZ I SÓL ŻYCIA..... ZA SZCZYTY DO ZDOBYCIA I ZA TE NIE DO ZDOBYCIA... ZA PLANETY I GALAKTYKI.... ZA ISKIERKI I ZA ISKIER ZANIKI.... ZA SŁOŃCA PROMYKI ... ZA KSIĘŻYCA UNIKI.... ZA PEŁNIE ŻYCIA...I ZA KONIEC I POCZĄTEK PICIA.... ZA RADOŚCI I SMUTKI... ZA MIŁOŚCI SKUTKI... ZA ZDROWIE I ZA CHOROBY NAWET.... ZA BAKTERIE I WIRUSKI... ZA PEŁNIE WSZYSTKIGO I WSZYSTKIEGO PUSTKI... ZA NOWE ROKI I STAREGO UROKI... ZA ŚWIĘTA..I ZA PAMIĘĆ... ZA MŁODOŚĆ I ZA STAROŚĆ... ZA TOLERANCJE I ZA MŁODOŚĆ .. ZA KAŻDĄ KOLEJNĄ CHWILKĘ.... I ZA SKRZYDŁA MOTYLKA... ZA KRUKI I ZA ORŁY... ZA ŚWIATŁO I ZA CIEŃ... ZA DOTYK I ZA JEGO BRAK...I WSZYSTKO OD POCZĄTKU I ZA WSPAK.... ZDRÓWKO:)

PIASKU PUSTYNI.... nie męcz swojej dziś ,,dyni''.... czas wszystko pokaże... a serce się samo ukaże...:)

więc dalej...pijmy.... ZA PORYWY SERC I ZA BEZDECHY.. ZA CIAŁA UCIECHY... ZA DUSZ PODNIETY... ZA MORALNOŚCI..NIESTETY... ZA BRAKI I ZA WSZYSTKO CO MAMY... ZA MYŚLI NIEPOSKŁADANE... ZA INTENCJĘ ... ZA ŚLADY IMPOTENCJI... ZA CZĘŚCI I ZA CAŁOŚCI SIEBIE... ZA BYCIE I BRAK BYCIA DRUGIEGO CIEBIE... ZDRÓWKO:)

to ja tez sporobuje facet lat 29 jest niby sam moze dlatego ze to cham zadna wczesniej go nie chciala gdy go blizej uz poznala

A,,,, I JESZCZE ZA POMARAŃCZE... I TANGO ,KTÓRE KOCHAM I TAŃCZĘ.... ZA WSZYSTKIE OGÓLNIE RADOŚCI I SMUTKI... BO DZIŚ DZIEŃ PICIA..........................................................................................................................................................................................................................................................................................W E S O L U TTKI................................................................................................................................................................................................................................

antydepresant.. zapraszam do rymowania.... radości sobie największej składania::P

nie kladź zycia na jednej szali nigdy nie wiesz kiedy sie zawali on che rozbic twa rodzine zjawił sie w złą godzine zjawił sie nagle i nagle tez zniknie a twa dusza krzykiem wtedy ryknie powrotu nie bedzie maz juz nie czeka a mlode zycie przez palce ucieka

Gość piasek pustyni
antydepresant do specjalnie dla mnie??? wzruszyłam sie:) zdrówko juz mam kaca:P

nie mam męża i nie mam amanta... nie mam nawet kochanka.... przyjażni wole zacieśniac więzi.. to dłużej niz miłośc ..ugrzęznie.... a dzieci?..rzecz cudna a jakze... gdy ma sie męza, konto i prace jawnie.... a ja mam mniej niz to co piszę... dlatego slubuję ciszy....niszę...

piasku pustyni... zarymuj trochę... tak prosto z serca...a my będziemy twym powiercą....

to miasto ktore nie bylo twoje zamknie przed toba swe podwoje zniknie przyjaciol krag znajomy bedziesz miala miano zlej zony tej co odeszła zycie zniszyczla tego człowieka meza zdradzila co wtedy zrobisz moja droga trudna przed tobą powrotu droga uciekac ci przyjdzie na slask niestety budowac swe zycie, tej złej kobiety a dziecko twe tesknymi oczami wypatrywac bedzie ojca nocami a dusza jego pytac o niego bedzie a cialo szukac go chce wszedzie dlaczego tatus z nami nie mieszka i kim jest Twoj nowy koleżka

żesz za dużo pijecie? czy za mało w budżecie?? pijcie co macie pod ręką.. nikt nie będzię pamiętał.... a dzis pijmy co chcemy... okazji wnet milion znajdziemy... kolejnych porcje wznoszę.... wiec za... ZA TYSIĄCE I ZA ZERA... ZA EURO I ZA DOLARA... ZA TYGRYSY BENGALSKIE I ZA JAGUARA... ZA TYCH CO PRACUJĄ TERAZ... I ZA TYCH CO SPAĆ BIEGNĄ NARAZ... ZA TYCH CO LEDWO ZIPIĄ.. I ZA TYCH CO ENERGIĄ KIPIĄ.... ZA TYCH CO NAS OKŁAMALI... I ZA NAJLEPSZYCH ZIOMALI... ZA WSZYSTKO CO CUDNE.. I ZA TO CO JEST TAK CHOLERNIE TRUDNE... ZA ROMANTYZM I ZA BAROK... I ZA WSÓŁCZESNOŚĆ I ZA MINIONY ROK... ZA LUDZI I ZA ZWIERZĄTKA... ZA ROBACZKI I ROPUSZKI... ZA PALUSZKI U RĄK I U NÓŻKI... ZA KOLORY WIOSNY I ZA JESIENI NASTROJE... ZA KARATEKÓW I KOWBOJI.. ZA ŻYCIE..CZYMKOLWIEK NAS NASTROI...

ANTYDEPRESANT..POPROSZĘ I DLA MNIE.... ZARYMOWANE ...WRÓŻBY ...ZACHLANNIE..... :)

Gość piasek pustyni
wariaci!!!! :))) Eh ja dzis nie czuje, że rymuje. Moj nastroj jest zły, niczym banka mydlana prysł czy jeszcze mnie cos czeka? życie to niebezpieczna rzeka