Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Blondi jesteś?

Polecane posty

U mnie stagnacja , nie raz to dobrze że nic się nie dzieje :) Znów nagonkę na Ciebie robią :) zawistni ludzie , Jenny jak dom ?

no włąsnie dziecinada,że komuś się chce tyle topikow o mnie zakładac podziwiam.A domek w pniedziałek kafelkują kotłownie i wybieram już płytki do łazienek ,nasza będzie szero-wrzosowa ,wc dla gości beże-wenge ,ale nie mam pomysłu na córki łazienkę -nie za bardzo chcę różową ale ona się uparła na ten kolor

zrób różowa jeśli jej się podoba. Za kilka lat jak wyrośnie to zmienicie kafelki. A teraz zrobicie dzieciakowi frajde. Do 10 roku zycia jej sie róz bedzie podobał. Tylko zeby nie był oczojebny :D sorry ze wam sie wtrącilam do rozmowy :)

Wszystkie małe Królewny chcą różowy :) a córkę macie tylko jedną :) A co do tych topików to wiesz ja mam podobny stosunek do Ciebie że dziecinada , ale spójrz na to z innej strony to jest jak show biznes niech mówią co chcą byle nazwiska nie przekręcali :)

wredna blondyna ,zapraszam ja nikogo nie wyganiam,no właśnie jak się wprowadzimy bedzia miała 5 lat nie wiem czy po 5 latach będę na nowo jej kafelkować jak jej się odwidzi ...hmm zastanowimy się ,ja bym wolała już jakąś brzoskwinię (nie pomarańcz) ale nie widziałam ładnych płytek w tym kolorze.

Jenny to ja wolę różową niż brzoskwinię , jak podrosnie zniwelujesz kolor dodatkami , chodnik , ręczniki ..

Ewentualnie zrób jej białą , ecrue z różowymi dodatkami a jak podrośnie zmienisz różowe .. zapewne na różowe :):) bo jej nie przejdzie :)

Najlepiej idź z córką do sklepu i jej pokazuj kafelki. Co jej się spodoba to bierz oczywiscie w granicach normy :). Może mówi różowe różowe a jak zobaczy jakieś z kotkiem to zmieni zdanie :).

i jeszcze jedno wanna czy jacuzzi? .U małej w łazience bedzie wanno-prysznic (z szybą) u nas większa łazienka więc bedzie i prysznic i teraz nie wiem czy wanna)2-osobowa) czy jacuzzi(tez 2 osobowe) słyszałam o jakiś bakteriach w jacuzzi powodujące zapalenie płuc i trochę się przestraszyłam.

wiem że moje dylematy moga się wydawac śmieszne niektórym ,ale to jednak będą rzeczy na lata i chciałabym wybrac tak ,żeby nie żałowac...

Jenny jacuzzi to fajna sprawa ale to tak samo jak z nowoczesnymi technologiami , zastanów się czy potrzebujesz tego :) wiesz co prosty przykład jak kupiłam ostatnio pralkę o ok 1000 zł droższą niż inne w jej klasie bo była eko i mądra ogólnie a piorę na jednym programie :)

Miałam kilka inspiracji na kompie ale komp. w naprawie i pisze z laptopa :( Ostatnio mi coś wpadło w oko ale poczekaj może znajdę :D

haha proszek jesteś zajebista --- za biedna jesteś na własny post ?

gagita hmm nie wiem bo nigdy w jacuzzi się nie kąpałam ale szwagierka ma i sobie chwali ,mówi że fajnie odpręża i relaksuje.Słyszałam że pralki najlepsze simensa są.No sprzety też niezły dylemat do kuchni planujemy kupić bosha

masz rację a ogólnie nie wyobrażam sobie korzystać ze zmywarki ,póki co nie posiadam ze względu na brak miejscu w kuchni .:) kosmos

No nie wiem jak znajdę to wyślę, a jak coś to jutro :) Wiesz chciałam Cie zapytać jakie masz okna ? I powiedz mi bedziesz miała firanki, żaluzje czy rolety ... myślałaś już o tym ? Bo za mną chodzą drewniane żaluzje te 5 cm