Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Blondi jesteś?

Polecane posty

nie mam drewnianych ,jakieś najlepsze plastikowe 6-7 komorowe ..nie znam się dokładnie .Drewniane uznaliśmy za drogie .Ale mamy rolety antywłamaniowe ,gdyby nie te rolety pewnie wzielibyśmy lepsze okna ,ale rolety kosztowały nas prawie tyle samo co okna. A co do dekoracji okna ,podobają mi się te firanki spagetti ale nie wiem czy to przy dziecku się sprawdzi ,a ty jakie okna i dekoracje?

Gość dfsfds67
potraktuj to zdjęcie jako inspirację dla Twojej wyobraźni.,pobaw się różem ,córka bedzie szczęśliwa ,a Ty jeśli to dobrze rozegrasz bedziesz mogła pochwalić się oryginalną ,ciekawą łazienką. Co do sprzętów uwielbiam firmę Beko ,polecam :)

My też nie mamy drewnianych bo odradzali nam... mamy plastikowe z pakietem 3 szybowym o współczynniku 0,5, profil geneo stosowany w F1 i lotnictwie (ściągany z niemiec) :D klamka hoppe secustic. Też się nie znam mąż wybierał :D :D :D Makarony również mi się podobają i też myśleliśmy o roletach antywłamaniowych, ale za drogie :) i jak na razie chodzą za mną te żaluzję :)

Gość Hanauajiakaka
Najlepsze sprzęty AGD ma MIELE!!! Mam z tego wszystko i polecam... Z tym ze pralka z tej firmy to koszt kilku tysięcy, zreszta reszta nie tańsza.

Jenni, a co o tej łazienki córy to pewnie, że zróbcie różową w końcu to będzie jej łazienka ;) teraz są takie piękne płytki do łazienki również w kolorze różu że dech zapiera:) będzie piękna!!! :)

Stan surowy zamknięty... chłopaki cały czas robią, w pon. przychodzi elektryk. potem robimy od razu tynki cementowe i gaz, niby kierownik twierdzi że w czerwcu, lipcu dom będzie do oddania, więc pomału zaczynam się rozglądać za niektórymi rzeczami :) żeby potem nie stresować się jak przyjdzie wszystko wybierać :)

Ale masz fajnie kurcze to już sama przyjemność... szczerze nie mam weny co do łazienki na górze duża pewnie będzie w kolorach beż z brązem, a na dole sama nie wiem... musi mi coś wpaść w oko :) A w kuchni będziesz miała te meble na wysoki połysk?

ja się strasznie ciesze ,że wakacje spędzę już w domku:).basenik:)(taki dmuchany narazie;)),grile przynajmnie raz w tygodniu:) całkiem inne życie:). Tobie się też już pewnie dłuży ?,ale fajne uczucie jak domek się tworzy:)prawda?:)

ja projekt? No chyba ie na forum:) zaraz by się zaczęły zajebiste komenty :D Wyobraź sobie, że jakiś palant wczoraj nazwał mnie "psychofanką jenny" :O

Właśnie widzę,,, nie można nawet z kimś normalnie porozmawiać... Ciebie tu widzę większość bardzo nie lubi.. zazdrosne wredoty :D :D

Gość fdbghgcfmkjyhk
nie zazdrośc tylko kazdy ma jej dosyc:0