Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

20letnia dziewica

Polecane posty

Gość smutna104

czy dziewczyna ktora jest ma 20 lat i jest nadal dziewica i w dodatku jest madra i podobno ładna według opini facetow, to jest cos z nia nie tak?? tzn miala juz jakis kontakt z facetem ale nie pełny.

Gość edeeeeeeeeeeeeeeeddd
przynajmniej nastoletnia matką nie zostałaś :D

Sex bez ślubu to grzech, o ile jesteś wierząca. A jeśli nie to i tak uważam, że trzeba się szanować.

Gość smutna104
po prostu nie potrafi isc z kims tak od razu do lozka,albo bedac z zwiazku nie czuje sie bezpiecznie.. czy to jest normalne..wg Was istniej prawdziwe uczucie??

Gość smutna104
co o tym sadzicie??

Gość Ja chciałbym
chociaż przytulić kobietę :-( PS: Mam 23 :-(

Gość smutna104
to czemu teog nie mozesz zrobic?? w koncu facetem jestes.

Jasne, miłość istnieje. Nie rób niczego bo koleżanki tak robią itp. bo sobie spaprasz życie.

Gość oipfoio
mądra z Ciebie dziewczyna! dobrze, że się szanujesz

Gość normalneeeeee
:)

Gość Przecież Dziewictwo to
skarb, który należy chronić i utrzymać aż do ślubu. Dziewictwo to największy skarb jaki jest wstanie oddać kobieta swojemu mężowi w dniu nocy poślubnej. Trzymaj się kobieto zdrowego rozumu, pomimo głośnych haseł wykrzykiwanych przez szatańskie pisma i rozgłośnie !!!

Gość a czym
Ja stracilam w wieku 22lat i nie zastanawialam sie czy to normalne. Po prostu poczulam ze 'już' sama sprowokowalam,nie balam sie i nie bolalo bardzo. Ba,nawet facet sie nie zorientowal:-) nie mysl o tym

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaa
Ej przepraszam "dobrze , że się szanujesz" bla bla... czy to oznacza, ze jezeli kobieta uprawia seks przed 20 to sie nie szanuje? nie mylcie może pojęć...

Gość Ja chciałbym
żadna mnie nie chce, mam 23 lata. Moi znajomi chodzą do klubów i na drugi dzień chwalą się, jakie to laski do nich podchodziły lub jakie to laski oni wyrwali. Znajomi mieli już co najmniej jeden głębszy kontakt z kobietą lub kontakty z różnymi kobietami. Ja chciałbym chociaż przytulić kobietę, poczuć jej ciepło. :-(

Gość smutna104
ale z tego co zauwazylam to laski ktore maja bardziej wszystko gdzies i spia z kim popadnie to sa bardziej szczesliwesze nizz te poukladane

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaa
"ja chciałbym" nie ma co się użalać, zabierz się z nimi do klubu, przedtem wyszykuj sie , ubierz coś fajnego, dobre perfumy i jazda;) na pewno poznasz jakas fajna laske, ale nie patrz na te puste co im lozko tylko w glowie. Spróbuj najpierw pogadac zanim wepchnie Ci jezyk do ust;p

ale z tego co zauwazylam to laski ktore maja bardziej wszystko gdzies i spia z kim popadnie to sa bardziej szczesliwesze nizz te poukladane One są takie uśmiechnięte po narkotykach i realizują hasło pier..nięty wiecznie uśmiechnięty. A Twoim zdaniem w narkomanię, alkoholizm, nichciane ciąże, choroby weneryczne, gwałty, porwania, pobicia to wpadają bardziej te puszczalskie, czy te porządne?

Gość Ja chciałbym
Nie wiem jak to jest mieć kobietę. Ten fakt mnie przerasta. Moja aktualna kobieta jest wyimaginowana, pochodzi ze świata marzeń i snów. Wieczorem, gdy kładę się do łóżka, wyobrażam sobie, że tak kobieta kładzie się razem ze mną. Przytulam poduszkę, wmawiając sobie, że to ona. Wyobrażam sobie jej pocałunku, to jak razem się obejmujemy, jej zapach, włosy, uśmiech .... :-(

Gość smutna104
no dobra ale ja kurcze nie potrafie isc z kims do lozka komu nie ufam albo nic do niego nei czuje. czemu uwazasz ze ze zadna Cie nei chce.. nie podobasz sie zadnej??

Gość mia mia mua mua
a coz to nadzwyczajnego. Wiekszosc moich kolezanek byla dziewicami do 25 i ich faceci byli w szoku, bo i ladne, i madre, i na randki wczesniej chodzily. Te madrzejsze kobiety wybieraja z kim ida do lozka, a nie rzucaja sie na byle co, tylko dlatego ze sa po 20tce

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaa
o ja chrzanie... ze skrajności w skrajność. Laski które mają wszystko gdzieś ? I sypiaja z kim popadnie ? No to takie laski są jedynie na pozór szczęśliwe. Pff szczesliwe co ja mowie... to poza laski "patrzcie a ja moge wszystko" wcale tak nie jest. Maja kolesi na jedna noc i zaden z nich nie szanuje jej ani troche. Chcialabys byc jedna z nich ? bo one potem wracaja do domu i nie dosc ze maja moralniaka to wmawiaja sobie ze jest dobrze, ze przynajmniej maja urode ida do klubu a kolesie sie slinia. Je*b**ć takie coś. Lepiej byc soba i znaleźć kogoś wartościowego.

loser, te porządne. Bo są wykorzystywane. A te rozrywkowe są świadome zagrożeń.

Gość jjod
Boze powiennas sie cieszyc ! ja mam 21 i jeszcze jako 19 latka myslam ze juz na zawsze zostane dziewica, a tu nagle spotkalam mojego chlopaka... i w sumie stracilam dziewictwo jak mialam 19 lat i teraz sobie mysle ze bycie dziewica w ogole sie nie roznilo od dziejszego i mogalabym byc dziewica nadal....

Gość Ja chciałbym
Jestem zbyt ładny i poukładany i być może to przerasta kobiety, które spotykam, a prawdę mówiąc to w ogóle się nie spotykam z kobietami. Chodzę na studia, na których jest 99 % płci męskiej. :-(

Gość frefrfefefeff
20-letnia to jeszcze nie jest dziwne , ale powiedzmy po 25 roku zycia juz by bylo .. no ale nic na sile

Gość Sweetgirl^^
Autorko sama stwarzasz sobie problem heh poznasz odpowiedniego faceta przy którym poczujesz się bezpiecznie, któremu zaufasz, pokochasz go itd to i z seksem nie bedzie problemu. Jesteś jeszcze młoda! Masz czas na poznanie faceta... A byłaś kiedyś w związku? Jak dlugo? Wiesz, gdybyś była dziewicą po 30tce to wtedy wydaje mi się że jest już coś nie halo

Gość smutna104
ale nie chodzi juz o to tylko ze moze przez to ze jestem pukladana to jestem sama bo przeciez wiekszosc facetow wola taki typ tych niegrzecznych dziewczyn. jestes przystojny i poukladany i zadna sie Toba nei interesuje?? nie wierze...ale w sumie ja tez mam taki problem.. chyba jestesm za bardzo ulozeni wychodzi na to.

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a dlaczego piszecie ,ze jest madra i taka super bo jest dziewica ,ktora ma 20-lat? seks z tym wieku jest czyms normalnym w koncu . nie uwazam zeby kobieta 20-letnia co nie jest dziewica byla w jakis sposob gorsza czy mniej moralna np ale tez nie potepiam tego. jej wybor. ja stracilam dziwictwo w wieku 18 lat, teraz mam 22 i tak sie zlozylo,ze mialam paru partnerow przez ten czas ,ale uwazam ,ze to calkiem zwyczajne skoro jestem juz kobieta. po co zreszta rezygnowac z seksu ?

Gość smutna104
byłam w zwiazku tak z 7 miesiecy..ale nie potrafilam jakos zaufac mu tak zeby pojsc tak calkowicie na calosc, nie czułam sie z nim pewnie i moze dlatego tez ze nei czulam ze mnei kocha tylko ze jestem jego obiektem fantazji seksulanych...

Gość jjod
moja droga, kazdy porzadny i przystojny facet woli dziewice na stały związek ! i jest dumny jak paw ze to akurat jemu taki zaszczyt padł :)