Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka ...........

Wszystko co wiecie o facetach spod znaku BYKA !

Polecane posty

Gość rówieśniczka_______
raki to najbardziej rodzinne znaki zodiaku, byki zdradzają potwierdza, Byłam z dwoma i kazdy z nim miał inna dziewczyne na boku, nie mam miłych wspomnien z bykami.

Gość jestem bykiem!!
nie zdradzam :O "kłamie" tyle co inni nie mniej, nie wiecej, staram sie mowic prawde, bo potem mam wyrzuty sumienia jak nie powiem wszystkiego, poza tym i tak nie umiem klamac...ale wiesz kazdy jest INNY i to ze jeden tego nie robi, nie oznacza ze inny tez nie bedzie, ja jestem raczej osoba taka wstydliwa :P wole dominujace kobiety, lecz tez umiem postawic na swoim, czesciej wlasciwie niz plec przeciwna ;)

czyli jednak dominujące hmmm a bardziej w życiu czy w seksie dominujące że tak dopytam :D

i jeszcze jedno jesteś masz więcej niż 30 lat czy dużo mniej ?

Gość wata cukrowa 2222
a ja dalej myślę o tym że trzy z nas miały byla który tak skłamał o chorobie to sie nadaje na badania naukowe :P

Gość chcesz wiedzieć?
byki mają duży temperament , są bardzo sensualne.Poziomka to juz tak daleko puszczasz wodze fantazji :)

przez Was będę unikała byków jak ognia :O 🖐️ , chyba zacznę się bardziej interesować tą całą astrologią :O nawet sprawdziłam jaki okres w roku im przypada :classic_cool:

Gość jestem bykiem!!
w lozku, w zyciu raczej chce stawiac na swoim, co wiele ludzi wkurwia :D jestem przed 30, Carrie typowe to jest Twoje pierdolenie na forum a nie moje gadanie...🖐️

chcesz wiedzieć? próbuję rozszyfrować tego swojego nowego i właściwie z tego co piszecie to jedzenie, hipochondria, sensualność i dominacja sie zgadza ;)

Gość dszama
pijany kjójićek :D coś jest w tej całej artrologii już nie raz się przekonałam.

Gość chcesz wiedzieć?
mnie to interesuje bo nie wierzę w horoskopy.A jednak te właśnie typy osobowości się nakładają.Jak dla mnie bardzo duża zbieżność.A że mam w rodzinie byczki to troszkę w szoku jestem.Ze tak podobne.

Gość dszama
Carrie a jaki Ty jestes znak ?

Gość gram dodatnia 9
a ja nie znam żadnego faceta byka więc nie pomogę :P:P

nie wiem, też jestem sceptykiem pod tym względem. zaczęłam czytać opis swojego znaku i 80% to bzdury :O chyba sie jednak nie przekonam, ale byków będę miała pod okiem :classic_cool:

A, przypomniało mi się coś, że jak miałam 15 lat, to byłam zakochana w koziorozcu i on był zajebisty. :classic_cool: Wodnik to moja miłość życia, tez zajebisty. Przez wczesniej opisanego byka go stracilam. 😭:classic_cool:

Gość chcesz wiedzieć?
Carrie podrzuć jednego:D Jak ci się znudzi O^

Gość jestem bykiem!!
o kurwa baran :D pewnie jestes wredna, dominujaca, zawsze musi sie liczyc tylko Twoje zdanie, najpierw robisz potem myslisz? Czy to Twoje cechy Carrie? :D

Gość dszama
A ja lubię facetów Baranów zawsze się z nimi dogaduje :D pijany kjójićek, trzeba trafic na profesjonalny opis znaku cięzko rozpoznać w necie bo jest tego cała masa a niektóre mają mało wspólnego z astrologią.

Gość gram dodatnia 9
baran i byk sa się chyba w stanie pozabijać, oboje rogacze i muszę zawsze postawić na swoim :P

Gość jestem bykiem!!
gram dodatnia haha to prawda! znam baranow i sa takie jak opisalem, mimo ze sie swietnie dogadujemy, zawsze znajdzie sie jakich podwod do klotni :D

Ósemka to bardzo silna i materialna wibracja. Osoby pod jej wpływem są energiczne, bojowe, ambitne i pewne siebie oraz swoich możliwości. Nie boją się ciężkiej i wytrwałej pracy oraz ryzyka więc maja wszelkie predyspozycje zajść daleko w hierarchii społecznej. Odznaczają się ekstremalnymi i radykalnymi poglądami i przeważnie nie uznają kompromisów. Dla nich wszystko jest albo czarne albo białe. Nieprawdopodobnie aktywne pod względem fizycznym jak i umysłowym. Charakteryzuje ich szczerość, śmiałość oraz prawość. Mają niezwykły dar przekonywania, wrodzoną znajomość ludzkiej duszy toteż z łatwością pozyskują otoczenie. Sprytne, roztropne i nieugięte, toteż zwyciężają i osiągają swe założone cele. Trudno im się przyznać do własnych błędów. Cechuje ich również nadmiar ambicji. Przywiązują zbytnia wagę do pieniędzy i sukcesu. Osoby o nieposkromionym temperamencie i gwałtowności. Tam gdzie inni tracą głowę ósemka zachowuje zimną krew. W uczuciu jak w każdej innej dziedzinie są zaborcze i apodyktyczne. Nie mają zbyt wielu przyjaciół od serca. Sami są lojalni i tego samego wymagają od innych. Należą do osób o "dobrej" pamięci, niczego względem siebie nie zapomną. Kierują się zasada "albo wszystko albo nic". Od partnera wymagają całkowitego podporządkowania się. Z numerologii tez się zgadza co do mnie. :classic_cool:

Gość dszama
CarrieBradshaw :classic_cool: dzięki za link będę miała co robić do rana :D

Gość dszama
ja też ósemka tyle że nie baran a co do ósemki bardzo się zgadza

Gość gretabeta:O
Byki zdradzają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za dużo w zyciu znałam byków żeby im teraz ufać mam uraz !!! W łóżku dobrzy nawet bardzo ale to tyle dobrego na ich temat !