Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka ...........

Wszystko co wiecie o facetach spod znaku BYKA !

Polecane posty

Gość wata cukrowa 2222
co jest do cholery :D mój były byk też mnie oszukał że jest chory i musi zrywa kontakt bo nie chce mnie obraczać swoją chorobą, że jedzie na terapię do stanów a tak naprawde pojechał do niemiec do roboty, nie wierzę w to co czytam :)

czyli z tego co czytam to nieźli kłamcy :/ w sumie dlatego ten temat założyłam bo podejrzewam swojego nowego faceta że chyba lubi kręcić a udaje takiego miluśkiego i szczerego.

Gość chcesz wiedzieć?
a faktycznie.Byki histeryzują ze zdrowiem , 3/5 z tych które znam miały raka hahaha.To znaczy w ich interpretacji.Cokolwiek się działo ze zdrowiem zaraz umierali , najciężej chorzy.Ale nie naprawdę tylko typowa hipohondria.

Gość dszama
ahaha :D widocznie są pojebani na całej linii i w gwiazdach mają zakodowane żeby takie pierdoły opowiadać, ale z tymi chorobami to mnie zdziwiło też :D Carrie daj znać jak eksperyment ;)

Gość wata cukrowa 2222
chcesz wiedzieć? mój poleciał niby do stanów leczyć się z raka mózgu bo go głowa często bolała :D:D:D oczywiście jak już pisałam to była bzdura bo siedział w niemczech i żadnego raka nie miał jak się potem przyznał :D dobrze że go krótko znałam to się za bardzo nie przejęłam :D:D ale do dziś nie rozumiem jak można tak kłamać :D

Gość jestem bykiem!!
dszama a moze sama jestes pojebana? :D tak sie sklada ze ja jestem bykiem, i tak jak z ta hipohondria i jedzeniem sie zgadza, ze zdrada absolutnie nie! wiec jak widzicie sa jednak wyjatki od reguly (?) jesli tak uznajecie, ze kazdy byk to taki skurwiel!

Gość wata cukrowa 2222
koziorożcach? strasznie przyziemni, zero romantyzmy, potrafią zwyzywać i uderzyć nie szanują kobiet.

Gość chcesz wiedzieć?
ja się liedys zastanawiałam nad wpływem znaku na charakter , czy to prawda.No i włąśnie z uwagi na ilość byków znajomych też się zastanawiałam co do chooya , wszyscy identico.Carrie same superlatywy :d

Gość wata cukrowa 2222
imię Marcin :D

ze zdrada absolutnie nie! wiec jak widzicie sa jednak wyjatki od reguly (?) jesli tak uznajecie, ze kazdy byk to taki sk**wiel! Kobieto, ja przez 3 lata tak myslalam, takze nie mów hop przed zachodem slonca. :classic_cool:🖐️ Kurwa, wlasnie ten moj Koziorozec jest zajebisty. No nie wiem. Moja mama to tez Koziorozec i jest zajebista. :classic_cool:

Gość jestem bykiem!!
chcesz wiedziec? - jestes koziorozcem pewnie?

Gość dszama
jestem bykiem!!" dla ciebie to mogę byc nawet pojebaną dziwką i mam to dupie :D tu nie o zdradę chodzi a o to że kłamiecie jak pojebani.

Gość jestem bykiem!!
Carrie kobieto - ja jestem facetem wiec chyba wiem co mowie nie? :D nigdy nikogo nie zdradzilem i nawet mi to przez mysl nie przeszlo! :O

Gość troglodytka:
Koziorożce babki sa inne niż faceci koziorożce.

Ogólnie, dla kobiet ktore lubia stabilizacje, romantyzm, zycie rodzinne itp najlepsi są faceci Raki. :) Są kulturalni itp, ale niestety nie dla mnie, bo potrzebuje pierdolnięcia, chociaż byłam z trzema rakami i każdego wspominam strasznie miło. :classic_cool:🖐️

Gość troglodytka:
jestem bykiem!! a skłamałes jaką że jesteś chory i znikłeś bo widzę że to norma u wad :P

Gość chcesz wiedzieć?
nie ale znam koziorożce .

Gość dszama
CarrieBradshaw :classic_cool:, to prawda raki to takie pantoflarze, mili, rodzinni, tradycyjni, ale to nie mój typ, ale jak ktos lubi spokój i stabilizacje to jak najbardziej.

Gość jestem bykiem!!
dszama wiesz co jest oznaka tępoty i ociemnienia? GENERALIZOWANIE! chuja wiesz a zgrywasz wielka specjalistke! to ze kilku z nich klamalo nie oznacza ze wszyscy tacy sa, :O litosci!

Gość troglodytka:
sorki jestem pijana pisze nieskładnie :P

Gość jestem bykiem!!
Takiej wyobrazni nie mam zeby sciemniac o chorobie i wyjezdzac :D bez przesady... Carrie prostactwo gora co? :D 🖐️ nie znasz mnie wiec spierdalaj w podskokach

Chociaz moj dziadek to też rak i troche bardziej porywczy jest, ale fakt bardzo rodzinny, romantyczny itp, do smierci babci powtarzal jej codziennie ze ja kocha, a byli malzenstwem przez rowne 50 lat :)

jestem bykiem!! a jakie kobiety lubisz te uległe czy dominujące ? :P poza tym że lubisz jesć i jesteś hipochondrykiem to jaki jeszcze jesteś ? Zdarza ci się okłamywać partnerkę albo zdradzać ?