Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka ...........

Wszystko co wiecie o facetach spod znaku BYKA !

Polecane posty

Poznałam ostatnio jednego i ciekawi mnie co to za typ ? Jak któraś była bykiem to niech pisze, jakie woli dziewczyny uległe czy bardziej dominujące? Jakie ma charakterystyczne cechy charakteru ?

Gość lilia00
przez żołądek do serca jak się mówi.Dwóch miałam spod tego znaku i uwielbiali jeśc

Gość chcesz wiedzieć?
Strasznie dominujące typy , nastawione na karierę, materialiści, uwielbiają jedzenie .Seks jest dla nich bardzo ważny.Muszą się podobać kobietom.Znam 5 osób spod tego znaku , wszyscy identycznie skonstruowani.

nawet nie wiem jaki to okres w ciągu roku :O rozumiem szczegóły, szczegółami, ale aż tak? :/

ale bardzo mnie ciekawi jakie kobiety lubię czy lubią takie którymi musza się "opiekować" czy takie które są dominujące ?

tak z tym że lubią jeść to się zgadzam, długo go nie znam a już to wiem ;) ale żeby był nastawiony na kasę ty chyba raczej nie, wiem że podoba się kobietom i chyba jest flirciarzem :o

może ktoś jeszcze napisze coś więcej ....

Gość chcesz wiedzieć?
wolą kobiety nad którymi dominują.Przynajmniej z tych co znam.Z kobietą która ma zadzior ,ciągle się kłócą.I zgodzę się lubią flirtować , nawet jak są w stałym związku.

ten mój przyszły niedoszły całuje wszystkie koleżanki na powitanie w policzek, dla mnie to trochę dziwne :o ja bym kolegów z pracy na powitanie nie całowała a on nie widzi w tym nic dziwnego, zresztą widzę że to flirciarz i też się zgadzam że woli raczej te którymi może dominować...

Gość dodaj do ulubionych 22
mój ojciec jest bykiem, alkoholik, całe życie lał matkę i miała ze sto kochanek !!

ja w życiu nie poznałam żadnego byka dla mnie to trochę zagadka i w ogóle nie wiem jaki to typ faceta i czego można się po nim spodziewać

Gość KASA,aż do przesady oszczędni
Wolą decydować,chcą żeby kobieta o nich dbałanp.gotowała,czasem jednak mają gest,dobrzy w łóżku,uparci

Gość chcesz wiedzieć?
ja według horoskopów powinnam być z bykiem.Najlepszy znak a ja bym się z bykiem pozabijała po tygodniu.

Gość chcesz wiedzieć?
o tak oszczędni to za delikatne wręcz skąpi choć na siebie nie żałuja.Zwłaszcza na żarcie , chociaż znam 1 byka patologicznie skapego aż śmiesznie.

ja jestem wagą i nie wiem jak byk z wagą się dogaduje ale na razie wiem jedno że lubi uległe kobietyi, że lubi seks i chyba jest w tym niezły choć jeszcze się nie przekonałam ;) i że lubi jeść.

Gość dszama
miałam jednego byka przez rok na urodziny kupił mi jedną róże, na imieniny nic mi nie kupił:D a do kina nie chodziliśmy bo twierdził że szkoda pieniędzy choć sama chciałam za siebie płacić :D lubi narobić sobie dzieci żonę uwiązać w kuchni i czuje się jak ryba w wodzie :P Jedno trzeba mu przyznać w łóżku był najlepszy ze wszystkich jakich miałam do dziś tęsknie :P

Mój eks to byk, zayebany skurvysyn, ruchajacy wszystko co ma cycki i puls, bez szacunku do ludzi, umie zajebiscie udawac romantycznego, cudownego, kulturalnego, a tak naprawde jest smiedzacym gnojem. To tyle. :classic_cool:🖐️

"umie zaj**iscie udawac romantycznego, cudownego, kulturalnego, a tak naprawde jest smiedzacym gnojem." hmmmm no właśnie ten którego poznałam zachowuje się aż za bardzo romantycznie jest bardziej typem twardziela a posze mi jakies romantyczne smsy w ogóle mi to do niego nie pasuje :o czuje że trochę udaje i jest w tym nieszczery :o

Gość kawał ch*ja z byka
Byk to ch*j nie facet ! Zdradzi jak juz nie kręci z inną, wiecznie mają inne laski na boku a jego dziewczyna dowiaduje się na końcu. Ja już z żadnym bykiem się nie zwiążę !!! Niestety w łóżku są zajebiści i cięzko od takiego ch*ja odejść bo seks z bykiem jest niezapomniany

Gość dszama
I notorycznie kłamał. Kiedys wymyslił, że pojechał za granicę, do lekarza, bo był chory na serce, a tak naprawde, fakt, pojechał, ale chlac i dymać. czy myśmy miały tego samego faceta bo mój zrobił dokładnie to samo ! :O

Chociaz juz minelo 3 lata od rozstania, to skurvysyna nienawidze. Smieszy mnie to, ze bylam taka naiwna i wierzylam, a potem jak sie dowiedzialam, to nie moglam w sumie w to wszystko uwierzyc i tego ogarnac, bo to dla mnie bylo niepojęte. Niby byl kochajacy, romantyczny itp, a ruchał na boku i kłamał 2143453453453245 razy dziennie. Gdybym go teraz na swojej drodze spotkala, to bym skurviela zadusila na miejscu. :classic_cool:

Gość dszama
mój wymyślił że jest chory na nerki i musi sie poddać zabiegowi w Czechach :D:D a tak naprawdę siedział nad morzem z jakąś dupą :D

Gość dszama
Nazwisko na Z :D

Albo kiedys byl motyw, ze ktos mu powiedzial, ze go zdradzam, co bylo nie prawda. To ten mowil, ze prawie doprowadzilam go do zawalu, bo wyladowal na pogotowiu, a przeciez wiem, ze ma chore serce. Hahaha, no jak teraz o tym mysle, to to jest dla mnie wprost przezabawne! :classic_cool:

Gość dszama
Albo kiedys byl motyw, ze ktos mu powiedzial, ze go zdradzam, co bylo nie prawda. To ten mowil, ze prawie doprowadzilam go do zawalu, bo wyladowal na pogotowiu, a przeciez wiem, ze ma chore serce. Hahaha, no jak teraz o tym mysle, to to jest dla mnie wprost przezabawne! ahahahahahahaha dobry był :D skurwysyństwo, byki to zakłamane chuje i niech to sobie każda zapamięta!! Epatują romantyzmem a po cichu obracają inną, kłamią jak z nut, kurwa były mi się przypomniał i aż mi się ciśnienie podniosło !