Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka ...........

Wszystko co wiecie o facetach spod znaku BYKA !

Polecane posty

Gość jestem bykiem!!
moze glupie pytanie ale...skad mam wiedziec jaka jestem liczba? dodaje dzien urodzenia czy jak? :P

Dziewczyna Baran - atrakcyjna, wesoła, roztacza swój czar na lewo i prawo. To bardziej typ kumpla. Lubi silnych i wysportowanych przystojniaków. Może być szczęśliwa z Bykiem, Bliźniętami i Rakiem. Haha. To akurat bzura. Z tym ze lubie silnych i wysportowanych przystojniaków. :classic_cool:🖐️

Gość chcesz wiedzieć?
kur a nie wierzę ale trafili mi z opisem w 10.

Gość dszama
jestem bykiem!! dodajesz dzień miesiąć rok urodzenia wszystko sumujesz i masz swoja liczbe urodzenia są strony które licza to automatycznie.

Byk ON Pozyskanie mężczyzny spod tego znaku nie jest trudne. Lubi podróże częstą zmianę miejsca, ceni zaradność i inwencję. Jest wrażliwy na komplementy, pieszczoty a szczególnie na dobrą kuchnię, więc dobra gospodyni ma u niego największe szanse. Najbardziej ceni partnerki oszczędne i gospodarne. Równie ważne dla Byka jest pożycie seksualne i ognisko domowe. Jest wtedy spokojny i wybaczy niejedną niedoskonałość. Gdy wpada w gniew lepiej mu ustąpić, gdyż w przeciwnym przypadku rozjuszy się na dobre. Jeśli chcesz żeby Cię zostawił zaciągaj długi i bezmyślnie wydawaj pieniądze, zanudzaj go swoimi rozterkami duchowymi, bądź bierna w seksie i gotuj byle jak. Jeśli to nie poskutkuje, wygotuj w pralce jego ulubiony wełniany sweter. Kurde mój jest identyczny, dokładnie taki jak tu piszą

Gość jestem bykiem!!
dzieki za odp! zaraz sprawdzimy czy sie zgadza... :classic_cool:

Dziewiątki to osoby wrażliwe na wszelkiego typu bodźce zewnętrzne. Mają również zdolność jasnowidzenia. Mało jest osób tak zdolnych do poświęcenia dla drugiego człowieka jak dziewiątka. Inteligentne, aktywne, ceniące doskonałość i perfekcję we wszystkim. O bogatej wyobraźni i umiejętności wyjścia z każdej sytuacji. Osoby te mają skłonność do dominacji oraz jasny i przenikliwy umysł. Nic nie ujdzie ich uwadze, zdolne są wychwycić najdrobniejsze niuanse ludzkiego zachowania. Mają gwałtowne usposobienie i tendencję do dramatyzowania nieistotnych spraw. Często wykazują brak poczucia rzeczywistości. Cechuje również ich zmienność nastojów. Jednak osoby te zyskują sympatię otoczenia i potrafią pociągnąć za sobą tzw. tłumy. Mają swoje normy postępowania i własny kodeks moralny. Nadzwyczaj dumne i niezależne nie znoszą żadnych więzów. Potrzebują całkowitej wolności form działania i myśli. Związki między ludźmi są powierzchowne i nietrwałe. Zachowują zawsze pewien dystans i nikt ich nie ma do końca. Mówią to co czują i nie przejmują się konsekwencjami. Ich repliki są cięte i uszczypliwe, nikt nie jest w stanie wygrać bitwy słownej z dziewiątką. W uczuciu powściągliwe i pełne rezerwy. Nie lubią niczego na pokaz. Jeśli spotkają swoją prawdziwą miłość, potrafią poświęcić się bez reszty. Nie są wylewne ale należą do najbardziej wiernych wibracji. Romantycy, idealiści i marzyciele. Trudno jednak im znaleźć prawdziwą miłość. To moj eks byk. Kłamstwo kurwa. Własny kodeks moralny, haha :D Chyba brak kodeksu. :classic_cool:🖐️ Romantyk, idealista i marzyciel... hahahahaha. No pierrdolne. :classic_cool:

a najlepsze jest to że uwielbiam wydawać pieniądze na głupoty i jakies pierdoły i nie lubię gotować także nie wiem co z tego wyjdzie :) ale mój byk jest tak cholernie przystojny że cięzko się oprzeć żeby nie spórbować

Gość dszama
Romantyk, idealista i marzyciel... hahahahaha. No pierrdolne. :D:D:D:D

Gość jestem bykiem!!
wiec jestem jedynka i cos sie zgadza, cos sie nie zgadza...w sumie kazdy sie doszukuje czegos prawdziwego w tym wszystkim

Piątki to osoby bardzo kochające życie i nie znoszące żadnej rutyny ani monotonii. Obdarzone nieprzeciętna inteligencją, zdolnościami twórczymi, najbardziej ruchliwe i niespokojne zarówno w działaniu jak i myśleniu. Żyją teraźniejszością i zbytnio nie myślą o jutrze. Pociąga je wszystko co oznacza wolność i zmianę. Niezwykle szybko reagują na wszelkie bodźce. Wiecznie w pośpiechu i chcą być wszędzie, gdzie coś się dzieje. Nerwowe i niespokojne, żywotne oraz spontaniczne. Patronuje im powietrze i ich myśli oraz czyny są zbyt ulotne. Reakcje ich są zwykle instynktowne i nie dają się przewidzieć. Potrafią od największej euforii przejść do najczarniejszej rozpaczy bez żadnego racjonalnego powodu. Posiadają duszę tułaczy i silne poczucie niezależności. Buntują się jakimkolwiek więzom, ponieważ potrzebują czuć się wolne. Nie mają w sobie nic z mściwości czy pamiętliwości, łatwo natomiast je zranić i oszukać. Do późnej starości zachowują umysł dziecka, z łatwością przystosowują się do każdego otoczenia i duże zdolności adaptacyjne pozwalają im żyć wszędzie. W uczuciu są zbyt zajęte i zagonione aby zagłębiać się w związek. Lubią powierzchowne relacje i nowości. Jednak gdy znajdą swoją połówkę to są zaborcze i romantyczne. Marzą o przygodach miłosnych z sobą w roli głównej. Pełne seksapilu są lepszymi kochankami niż małżonkami. A to moj obecny, w sumie co do tego, ze lubi poruchac, to nie wiem czy sie zgadza. Mysle ze nie. I porządku nie lubi na pewno. Robi gorszy rozpierdol niz ja, a myslalam ze jestem w tym mistrzem. :classic_cool:

Gość evaaabe
ciekawe czy jedynką z 10 tki czy nie bo to wazne ale to już wyższa szkoła jazdy :P jakby wam rozpisac numerologie profesjonalnie (chociaż szczyty zycia) to by wam szczęka opadła jak wiele rzeczy się sprawdza, Znaki zoodiaku na pewno mają wiel wspólnych cech ale to nie jest tak dokładne jak numerologia.

Gość jestem bykiem!!
eva a jak sie dowiedziec czy jestem jedynka z 10 czy nie ? :D

Gość evaaabe
jestem bykiem!! najlepiej jak byś mi podał całą datę urodzenia ale podaj chociaż zsumowaną ostatnią cyfrę dwucyfrową jaka Ci wyszła

Gość jestem bykiem!!
chyba 38 :P rozumiem ze np jak sie urodzilem 12 . 04 . 1980 roku to wynik bedzie 34?

Gość jestem bykiem!!
teraz mi wyszlo 37 na szybcika liczylem i sie o jeden poyebalem :D

Gość evaaabe
gdybyś miał taką datę urodzenia to wynik by wynosił 25 czyli 2+5 wychodzi 7 twoją liczbą urodzenia jest liczba 7 Gdyby Ci wyszło tak jak napisałeś 38 to wynik 11 czyli 1+1+2 liczba wyszłaby 2

Gość evaaabe
1+2+4+1+9+8+0 tak dodajemy...

Gość jestem bykiem!!
no to teraz dobrze dodalem i wyszlo mi 37 :)

Gość evaaabe
czyli nie z 10 tki czyli normalna ;) także opis powinien po częsci chociaż pasować ;)

Gość jestem bykiem!!
no po czesci pasuje, ale mniej niz wiecej ;) co to oznacza? :P

Gość chcesz wiedzieć?
i jeszcze powiedz że się urodziłeś 12, albo 13 maja xd

Gość chcesz wiedzieć?
moja bliska rodzina 13

Gość jestem bykiem!!
14 :P