Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof 2108...

Starać się o nią czy odpuścić ? ? ?

Polecane posty

Gość Krzysztof 2108...
nie twierdzę , że mam jakis kryzys jak niektórzy tutaj sądzą, owesz 4 lata temu mialem dośc poważną depresję dlugotrwała, ale udalo mi się z niej wyjść, pogodzic się ze smiercią żony, która była dla mnie wszytskim i nadal jest najwazniejsza kobietą w moim zyciu, bo jest matką moich dzieci... ale chcialbym znowu poczuć sie szczęsliwy i nie widze w tym nic zlego

Gość mmmmakstad
looooooooooooool to co kazdy umiera po 60=tce? Jestes nienormalna, popierdolona gowniara, wypieprzaj stad

Gość kurossssawa
Nikt nie wie kiedy umrze... to raz... a dwa... to przeciez ich decyzja, wiec nie goraczkuj sie tak... jak mowie, dziewczyna moze miec problemy z plodonoscia, o czym wie, a tutaj nie bedzie mial nikt do niej o to pretensji, a dodatkowo "zyska" "dzieci"...

Gość Eleeena
no moze moze. Corka autora chciala zeswatac ojca z MTKA kolezanki, a nie ze starsza kolazanka od siebie. Autor pyta , wiec rozne wypowiedzi beda. Ja wiem tez, ze w okolicach 50 tki zaczynaja sie problemy z potencja u panow.A przed soba autor ma mloda kobiete. Poza tym , ciekawa jestem jak rodzice zapatrza sie na kandydata po 40stce, z dwojka doroslych dzieci. I calym bagazem zyciowym.

Gość mily pan 27
ty kurvva dziadku jebanyy wes sie za prace i za dzieci gamoniu pierd00lony a nie na amory ci sie zebrało !!

Gość Krzysztof 2108...
nie wiem czemu niektorzy uczepili się tutaj temamtu ojcostwa, powiem tak mój ojciec po czterdziestce spłodzil dwójke dzieci jeszcze i sa jak najbardziej normalne...

Gość moim zdaniem to za duza roznic
Nie jestem gowniara i PRAWDA W OCZY KOLE

Gość mmmmakstad
Elena ciebie tez popierzylo?! chyba facet napisal, ze narazie nie mysli o tym mega powaznie. ale jestescie jebniete hahaha

Gość klaraklara_w_okularach
Krzysztofie, a byłbyś zadowolony ze związku swojej córki z mężczyzną 40-to letnim?

Gość mily pan 27
jak widze cos takiego on ponad 40 a ona 26-27 młoda dziewczyna to az mnie kurvvica strzela..gosciu masz szczescie ze nie mieszkasz gdziesz blisko mnie bo bym cie napierd00lil za to jak szmatee

Gość mmmmakstad
Jestes durna gowniara, pewnie twoja MATKA MIALA 14 LAZT JAK JA TWOJ 15 LETNI OJCIEC PRZELECIAL I DLATEGO, TAKA INTELIGENTNA JESTES- ZACOFANA PL WSIURA

Kurossawa na pewno ucieszy sie, ze facet jest z podwojnym bagazem dzieci i to prawie w Jej wieku:o !

Gość 1234567......
Krzysztofie, czytając Twoje posty sądzę, że jesteś już na innym etapie.Tak naprawdę nie potrzebujesz kogoś takiego na stałe, ale takiej osoby, z którą mógłbyś wyskoczyć na kawę, w każdej chwili pogadał itp., ogólnie spędził z nią czas.W Twoim wieku o takie towarzystwo jest trudno, bo rówieśnicy raczej tkwią w swoich związkach, dopiero z biegiem lat będzie coraz więcej wdów, wdowców.Takie relacje , o których piszę, nie zburzyłyby Twojego dotychczasowego życia, nie miałbyś problemu z rodziną, jak jej powiedzieć. Obecna Twoja sytuacja nie jest najlepsza, bo czujesz się samotny, tym bardziej , że dzieci nie wymagają aż takiego już zaangażowania.Sądzę, że nie powinieneś się pakować na razie w ten związek.Dziewczyna jest za młoda, choć też rozumiem również i Ciebie.Ale sam przemyśl, czego tak naprawdę potrzebujesz.

Gość kurossssawa
eleena, dokladanie ja tez tutaj widze ewentualny problem... rodzice tej dziewczyny moga nie byc zadowoleni... niby to jej zycie... jeszcze zalezy jakie ma relacje ze swoimi rodzicami.... pomijajac to, dla dziewczyny wdowiec to wyzwanie psychiczne w tym sensie, ze maz chowa w sercu ideal kobiety byc moze... co zrestza napisal, ze zona jest najwaziejsza kobieta w jego zyciu... chociaz chyba po rozwodzie bywa tak samo... jesli sa dzieci ze zwiazku... ale tutaj zona nieboszczka moze byc szczegolnie idealizowana... balabym sie proby porownania itd. ale jak mowie to ich deycjza... jesli sa swiadomi rzeczywistosci i wyzbyci zludzen bedzie OK.

Gość mmmmakstad
mily pan 27 A TY CO ZAZDROSNY WSIURSKI SKURWYSYNEK SKRECA CIE, BO SAM NIE MOZESZ NIC WYRWAC ;P

Sorry, nigdy nie interesowali mnie faceci po 40-stce, taty 'tatusiowie' sa dla pan w ich wieku z podobnym bagazem, a kryzys wieku sredniego i zachowania facetow jest wiecej niz zalosny.

Gość Krzysztof 2108...
powiem szczerze, że jesli chodzilo by mi o to zeby sobie wykorzystać jakąś panią, zabawiać się, czyli tylko sex i nic więcej to juz dawno tak bym robił, nawet kiedy żyla żona... ale nie należe do grona mężczyzn mówiąć wulgarnie ktorym zalezy tylko na przeleceniu panienki... mialem zawsze powodzenia u kobiet, ale nigdy z tego nie korzystalem, w życiu trzeba miec jakies zasady i czyms się kierować a nie myslec tylko o przyjemnościach cielesnych bo cale zycie cżlowiek w łózku siedział nie będzie, nie na tym to polega, wazniejsze jest cieplo,porozumienie, wsparcie, wiedzieć, że wraca sie do domu w którym ktoś na ciebie czeka z talerzem ciepłej zupy, to się ceni to się szanuje i o takie wartości sie walczy przynajmniej ja tak myśle !

"klaraklara_w_okularach Krzysztofie, a byłbyś zadowolony ze związku swojej córki z mężczyzną 40-to letnim?" dobre pytanie, tylko szczerze !

Gość Eleeena
mnie nie popieprzylo :-P Staram sie podejsc do tego bardzo rozsadnie. Gdybys uwaznie przeczytal moje wypowiedzi, to napisalam, ze jesli chce autor przezyc fajny flirt , niezobowiazujacy -oczywiscie TAK. Na zycie nie polecalabym , bo widze bardzo duzo problemow w przyszlosci. Wcale tez nie uwazam, ze dzieci autora moga byc tak happy , jak zobacza w roli macochy , kobiete niewiele starsza od nich. Ale oczywiscie moze sie udac , ba nawet autor moze przezyc 27 latke, jak ona bedzie miala pecha.

Gość animka12
moim zdaniem to za duza roznic Sorry, nigdy nie interesowali mnie faceci po 40-stce, taty 'tatusiowie' sa dla pan w ich wieku z podobnym bagazem, a kryzys wieku sredniego i zachowania facetow jest wiecej niz zalosny. Ciebie nie, ale ty nie jestes nia. A milosc nie wybiera wieku :) Prosze nie przejmowac sie tymi uszczypliwymi komentarzami, docinkami odnosnie popedu, plodnosci i ojcostwa, to same niedoksztalcone dzieci napisaly. W wieku takich osob (glownie 15-20) ciezko o rozsadna, wrazliwa mlodziez, to wina ich rodzicow i srodowiska jakie ich otacza.

Gość Krzysztof 2108...
owszem gdyby moja corka znalazał sobie pana 40 letniego pewnie nie byl bym zachwycony... zdaje sobie z tego sprawę, i wszytsko biore pod uwage

Krzysztofie, przykro mi z powodu postów, które Cię opluwają w jakikolwiek sposób. Poniekąd rozumiem Twoją sytuację - w mojej rodzinie była podobna historia. Widzę jednak, że masz problem innej natury - Twoim problemem jest strach przed samotnością. To niesprawiedliwe, że życie Cię tak doświadczyło. Ale zastanów się. Czy gdyby tą młodą dziewczyną była Twoja córka, zaakceptowałbyś taki związek?

Gość paniiiiiiiiiiiiiii
autorze tutaj to wszyscy najmądrzejsi i raczej skrytykują i dowalą... u mnie w rodzinie jest przypadek 16 lat różnicy, ciocia i wujek, przeżyli ze sobą całe zycie, są super małżeństwem, dzieici masz prawie dorosłe, zrozumieją, a jeśli nie, to kilka rozmów z nimi i napewno sie dogadacie skoro czujesz sie przy tej kobiecie szczesliwy, dlaczego mialbys z tego rezygnowac? wszyscy na tym skorzystają, Ty, ona i Twoje dzieci, które będą miały zadowolonego ojca co do kolejnego dziecka, którego ona moze chciec, to dlaczego nie? a kto wyznacza granice wiekowe dla posiadania dzieci? sznowni wszechwiedzący kafeteriusze? mój ojciec byl po 40 jak sie urodzilam, mama kolo 40 i co w tym złego?? Krzysztofie życzę powodzenia, Ty sam podejmiesz najlepszą dla Ciebie i Twojej rodziny decyzję, a tu nie toczy się gra o podpisanie cyrografu z diabłem, jeśli cos Wam nie bedzie odpowiadać to się rozstaniecie chyba warto spróbować pozdrawiam

Gość Krzysztof 2108...
a jesli chodzi o jej rodziców to matak ojciec jej nie zyje, a matka jest w stanach, nie utrzymuja ze soba kontaktu... jakieś tam sprawy z przeszlości

Gość mily pan 27
mmmmmm spiedalaaj obszczymurku pierd00lony !!! ja mam juz żone i jestem bardzo szczesliwy w przeciwienstwie do ciebie..pied00ol sie razem z tym dziadkiem po 40-stce moze wy jestescie pedały kurvva frajer pierd00lone!

animka12 dziecko drogie, czytasz bez zrozumienia - dawno przekroczylam 20-stke. Mam 29 lat i sporo w zyciu przeszlam.

animka12 zajmij sie swoim wychowanie i srodowiskie, widocznie za malo Cie nauczylo.

Sam widzisz. Sama mam znajomych dużo starszych od siebie. Jestem w wieku pośrodku między Twoją córką i tą kobietą, która Ci się podoba. Ale z biegiem lat widzę różnice. Nie chodzi o hobby, światopogląd, itd. Po prostu oni są "gdzieś indziej", niż ja jestem. Dobrze nam się gada, lubimy razem przebywać. I gdyby ktoś jakieś 5 lat temu spytał mnie, czy związałabym się z którymś z nich, myślę, że odp. byłaby twierdząca. Teraz już wiem, że nie.

Gość Eleeena
Krzysztofie , nie tylko pana po 40stce, ale wdowca z dwojka prawie doroslych dzieci. Poza tym jeszcze przed Toba dlugie lata utrzymania syna np , na studiach. No trudne wyzwania przed Wami wszystkimi.

Gość kurossssawa
No ale przeciez autor chyba te wyzwania bierze pod uwage? i pewnie ona takze... poza tym tak naprawde... to wszystko to moze dzielenie skory na niedzwiedziu... dlatego niechaj sprobuja.