Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof 2108...

Starać się o nią czy odpuścić ? ? ?

Polecane posty

ja mam 27 lat i mam o 10 lat strszego partnera. ma 2 dzieci z poprzedniego małzenstwa, ktore bardzo lubie one mnie tez. ja tez mam corke tylko ze jeszcze malutka. tworzymy super rodzinke :) mysle ze powinienes sprobowac, moze na poczatku z dystansem, ale mysle ze moze to byc zapowiedz fajnego zwiazku :)

Gość mmmmakstad
milypan27 Chyba ci zona dupska nie daje, jak siedzisz na kafe i plujesz jadem. Idz podetrzyj jej zada, zetrzesz jej gowno to moze i do ruchania ci sie nada.

Gość klaraklara_w_okularach
Mówisz, że Twoja córka próbowała Cię swatać. Musi być mądrą dziewczyną. Pewnie widziała, jak cierpisz i szukała Ci "towarzyszki życia", właśnie TOWARZYSZKI, ale nie kogoś na miejsce MAMY.

Gość animka12
Mala czarna ja mam podobnie, tylko moj pysio jest 9 lat starszy, nigdy nie odczuwalismy roznicy wieku :)

Gość kurossssawa
przeciez wiadomo, ze miejsca mamy zadna nie zajmie... ale czy to znaczy, ze autor nie moze juz miec zony? nie moze mieszkac z kobieta? No ludzie....

Gość mily pan 27
mmmmmm ty kurvvo pierdolona !! Wypierdalajj pucowac pałe dzielnicowemu ..co ty kurvvo mozesz o mnie wiedziec? czy zona mi daje dupy czy nie..to nie twoj pierd00lony zasrany interes,wes sie frajerku za prace prostaczku z pod osiedlowego smietnika!

Gość gosia sia sia
ja mam 29 lat, a moj juz teraz narzeczony 40. Ja jestem po rozwodzie i mam dziecko, on ma dwoje dzieci i też jest rozwiedziony. Jakoś ta różnica wieku nam nie przeszkadza. Dlatego próbuj, może Wam się uda. Powodzenia życzę :)

Gość ona 987 987
Autorze Każdy ma prawo do szczęścia, Ty i Ona też. Co ma do tego różnica wieku, skoro świetnie się dogadujecie, z Twojego postu wynika, że przypadles jej do gustu, bo wysyła jednoznaczne sygnały. Z Twoich wypowiedzi wynika również, że jesteś rozsądnym, dobrym facetem, a takich w dzisiejszym świecie jest jak na lekarstwo, o czym pewnie ta kobieta przekonala się już nie raz. Naprawde nie musisz nikogo pytac o zdanie, masz prawo do szczęścia w życiu, bo masz je tylko jedno, a jeśli przy okazji uda Ci się uszczęśliwić 2go człowieka, to jesteś wygranym. Życzę Ci dużo szczęścia, bo mam nadzieje, że swój limi nieszczęść w życiu już wykorzystałes ... I nie słuchaj tych wulgarnych wypowiedzi, które piszą tu ludzie, bo większość z nich to frustraci, nie mający nic innego do roboty niż wyrzucanie swych żali w takich miejscach. Pozdrawiam.

Gość mily pan 27
co za motłoch pierd00lony siedzi na tym forum..ide stad bo jak to wszystko czytam to az mnie kurvvica bierze..Spierdalaaaajcie Nara!!!!!

Gość mmmmakstad
Zegnaj Darling, idz zlizywac gowno z dupska ukochanej! Byeeeee!!! :*:*:*:*

Gość mmmmakstad
milypan27 XD Widzisz co ci doradzono "najelepiej z nia dzisiaj porozmawiaj"- powiedz jej poprostu, ze ma brudna dupe, zeby zaczela sie myc i podcierac, powodzenia!!!! To twoja jedyna droga do szczescia! Niezaleznie od roznicy smrodu, jestescie takim samym gownem! Przeciez macie pierdolone/wykupczone dzieci! Byee::*:*::*

Małaczarna ma rację. Pogadaj z nią o tym.

A ja powiem tak: jak najbardziej, dlaczego nie spróbować? Mam 28 lat i w moim towarzystwie są dwie podobne pary, jedni jakieś 5 lat po ślubie, ona 31, on chyba prawie 50, mają 5-letnią córeczkę i są szczęśliwi, na pewno nie widać tak bardzo tej różnicy, drudzy 2 lata po ślubie (ona w moim wieku) i właśnie myślą o dziecku... Nikt z nas w towarzystwie nie ma problemu, żeby normalnie się spotykać, chodzić razem na piwo.... Nie warto rezygnować, jak patrzę na facetów w moim wieku i to, co mnie od nich spotyka, to nie wiem, czy już nie wolałabym poznać kogoś wartościowego, parę lat starszego.

Gość dkfjjekk
Najlepiej młodszego, tylko nie starszego:/!!!

Krzysztofie, trzymam za Ciebie kciuki. Wiem, jakie to dla Ciebie trudne.

To zaskakujące jak wiele osób tryska jadem, kiedy ktoś jest zakochany i szczęśliwy. Tworzycie tutaj jakieś dywagacje jakby ktoś komuś krzywdę robił. On chce ją, Ona chce jego. Życie jest za krótkie, żeby jeszcze sobie samemu problemy jeszcze wymyślać. Sprobujcie. Życzę szczęścia. :)

Gość Gość myśli tylko o jej dupie
Nie ma planów, nie widać zakochania.

Porozmawiajcie dzisiaj o jakiś tam obawach ewentualnych. Lepiej pewne rzeczy wyjaśnić i nazwać wcześniej, nim wpadniecie jak śliwki w kompot.

Gość chili prawdaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci po 40 dziecinnieja... jak mieli po 17 lat tak nie sluchali matki i rodzenstwa i nie ciagali je na randki, tak jak to robia w wieku 40 lat..i wiecej. Ponadto nie dotrzymuja slowa... Ignoruja kobiete i upokarzaja ja. a tak na dobra sprawe jeszcze jej osobiscie nie poznali. Obiecali dziecko mija prawie 2 lata a tu nawet ciazy nie ma , ale zdazyli sobie zrobic jaja..i wkleic fote z wozkiem dla fanow.. takim dzieciakom mowie nie. Tak zimno to ty do niej powinieneś przyjsc, a ty wolisz wygode. No ale dla siory to bys przyszedl, bo to siora. A teraz facet mlodszy a dojrzalszy. Ma rodzenstwo ale nie ciaga go na randki jedynie sam. I tez chce dzieci, rodzine. Chce dzwonic, nie bawi sie w kocyowanie na ulicy, odwaznie jedzie do domu. Dobrze ze remont zrobilam. I szybciej tego dokona niz taki po 40 co mu tylko jaja..i nic wiecej jaja w glowie, robienie jaj. zwiazek to nie robienie sobie jaj, a juz napewno nie z kobiety i z jej slow, prosb itp.

"Nie ma planów, nie widać zakochania".. Tak, bo każdy facet po pierwszym pocałunku ma plany - kupuje pierścionek, oświadcza się, buduje dom i zakłada rodzinę :D

Gość Gość myśli tylko o jej dupie
Dojrzały facet zastanowiłby sie poważnie nad dużą różnicą wieku i tego konsekwencjami, a on zero dywagacji, tylko chodzi mu o zaliczenie młodej. Typowe dla facetów w tym wieku.

Gość znowu w życiu mi nie wyszło
nie ma to jak pracować w tej samej "brąży"

Gość 96jjj76
oj Krzysztof, czytalam Twoj topik:) podoba mi sie jak piszesz. Jak najbardziej masz prawo byc szczesliwy. Miales szczescie ze ja poznales. Napewno jej zalezy, tez cos poczula, dlaczego wiek mialby być tu problemem? Jasne ze masz prawo do szczescia. Widac ze z ciebie dojrzaly i cieply czlowiek ktory wie czego chce. Kobieta wlasnie potrzebuje kogos takiego. Jestem w pdobnym wieku co ona,i chyba nie nie bylo by dla mnie propblem zwiazanie sie z kims o tyle lat starszym. Dzieki niej poczujesz sie mlodszy, bardziej sie dowartosciujesz, nada twojemu zyciu smak. Gratuluje i zycze powodzenia

Gość 96jjj76
jak przychodzi uczucie i jescze to jest wzajemne to czlowiek sie nad niczym nie zastanawia.tym bardziej jesli oboje sa wolni.

Gość no nie mogeeee
autorze, ludzie sie tu rozpisali... niektorzy pisza kompletne glupoty, za stary i takie tam, jestes jeszcze mlody facet :) jesli sie zakochales i kobieta tez cie chce, to w czym problem??? obojetnie ile lat, jesli sie sobie podobacie to ruszaj do dziela i napisz jak sie znajomosc rozwinela, mamy jedno zycie i szkoda by bylo utracic milosc tylko dlatego ze zyjemy w jakims zasciankowym spoleczenstwie :)

"Dojrzały facet zastanowiłby sie poważnie nad dużą różnicą wieku i tego konsekwencjami, a on zero dywagacji, tylko chodzi mu o zaliczenie młodej. Typowe dla facetów w tym wieku." Zacznijmy od tego , że 15 lat to nie jest duża różnica jeszcze. Dla faceta lata 30-40 to najfajnieszy wiek. A kobieta 27. też już nie ma pstro w głowie jak jej koledzy w tym wieku.

Gość Krzysztof 2108...
Witam powtórnie, jestem po spotkaniu z nią,,, widzę, że dyskusja sie tutaj nieźle potoczyla... a wieć umowiliśmy się o 17... zaprosilem ją na kawę i cistko do restauracji... porozmawialismy, bylo bardzo miło... spędziliśmy razem tylko godzinkę, ponieważ jej przyjaciółka trafila dziś na porodówkę no i chciala jeszcze zajrzeć do niej do szpitala zanim zrobi sie całkiem póxno, więć ją pod szpital podwiozłem... w sumie to rozmawialismy dziaisj tak ogolnie nie wkraczając na nasz temat... wyszlo przypadkiem, że w sobote ma urodziny, tak sobie pomyslalem, że może na kolacje ja zaproszę albo coś....

może już ma jakieś plany w związku wz urodzinami możesz wybadać jakoś to powodzenia trzymam w kciuki a różnica wieku wcale nei jest jakaś kolosalna ! p.s. też mam 27 lat:)

Gość 40 lat minęło
a to zobowiązuje do myślenia. Ty myślisz, widać to w Twoich wypowiedziach. "w życiu trzeba miec jakies zasady i czyms się kierować a nie myslec tylko o przyjemnościach cielesnych bo cale zycie cżlowiek w łózku siedział nie będzie, nie na tym to polega, wazniejsze jest cieplo,porozumienie, wsparcie, wiedzieć, że wraca sie do domu w którym ktoś na ciebie czeka z talerzem ciepłej zupy, to się ceni to się szanuje i o takie wartości sie walczy" Piękne słowa. A co się za nimi kryje? Ktoś "czekający z talerzem zupy". To jest ważniejsze od "przyjemności cielesnych" dla faceta, który doświadczył pięknej miłości, prawie (jak dużo jeszcze brakuje do wyrzucenia tego słowa!!!) odchował dzieci. Ma pewną pracę i nawet na myśl mu nie przychodzi, że jest wiele ciekawszych. On już nie poszukuje swojego miejsca w świecie. Z drugiej strony jest dwudziestokilkuletnia dziewczyna, której imponuje Twoja dojrzałość. Dziewczyna, którą "skrzywdził niedojrzały gówniarz". Jeżeli o czymś teraz marzy, to podobnie jak Ty o takim "czekającym z talerzem zupy". I co razem stworzycie? Dziada i babę wzajemnie czekających na podanie zupy? Ty będziesz tylko bardziej dziadział, a ona zacznie się budzić ponownie do życia. Ty już zaczynasz "przejrzewać", a ona wkrótce otrząśnie się z traumy i zacznie dojrzewać. I dopiero wówczas będzie w stanie jeszcze raz zacząć swoje życie. W momencie kiedy Ty już uznasz, że ją "udomowiłeś". Gdybyś był początkującym psychiatrą pewnie bym powiedział "staraj się", zdobędziesz nowe doświadczenie. Ponieważ jesteś doświadczonym, i to wielokrotnie, bankowcem powiem Ci: "ODPUŚĆ".