Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serwus-nerwus

czy są jakieś tabletki uspokajające dla kobiet w ciąży?

Polecane posty

Gość serwus-nerwus

czy są jakieś tabletki bezpieczne dla kobiet w ciązy, które pomogą sie wyciszyc? Jestem strasznym nerwusem i czasami nad sobą nie panuję. Nie chce przechodzic tak ciąży, aby dziecko potem nie bylo takim nerwusem jak ja. Mozecie mi cos doradzic?

Gość Dowartosciowana mamuska 28
Tabletkami nie radzilabym Ci sie faszerowac,ale za to spokojnie mozesz popijac sobie meliske herbatke z melisy :) Mi pomagala,a ta herbatke moj lekarz mi polecil,bo tez moje nerwy byly na wykonczeniu,a przy tym i moj maz rowniez,bo nie mogl juz ze mna wytrzymac ;)

Gość kolejna ktora
wymysla cos i robi z niczego problem!!!!!!!!!! a jak nie bylas w ciazy to nie chcialas jakos nic brac na wyciszenie!!!!! zaraz bedzie zwolnienie lekarskie, chyba ze nie masz pracy bo nie masz zadnych kwalifikacji i nikt Cie nie chce!!!!!!

Gość mamasandpaps
relanium - moja koleżanka dostała z przepisu lekarza. Ale nie radzę

Gość ja brałam w ciązy
Validol na uspokojenie i kołatanie serca, mam nerwicę, zalecił mi to lekarz są to tabletki ziołowe, bezpieczne w ciąży, bez recepty.

Gość ltjgjdsdj
relanium jest ponoć bezpiecznym lekiem dla kobiet w ciąży

Gość palalalaka
ja amol sobie wąchałam

Gość olga.w
relanium tak jak wyżej ktoś napisał przepisuje się kobietom w ciąży ,mi lekarka zapisała w pierwszej ciąży jak miałam plamienia żebym leżała i się nie denerwowała ale nie miałam odwagi tego brac,może lepiej wziąśc głęboki wdech ,wyjśc się przewietrzyc i ogólnie starac się nie przejmowac za bardzo . sorry klawiatura mi szwankuje .

Gość lepiej sprawdź sobie poziom
TSH przed zajściem w ciążę, bo takie nerwy nie biorą się z powietrza sprawdź tarczycę dla dobra własnego i dziecka przede wszystkim