Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenanka

Ceny - do ludzi, którzy lubią modę.

Polecane posty

Gość marlenanka

Jak się kształtują ceny w H&M w Liverpoolu, Londynie? Ktoś się orientuje? Mam na wydanie około 1500 zł, chciałabym kupic jak najwięcej, czyli skompletować sobie szafę na ten rok, ale nie chce aby to rozwalilo mi się po jednym praniu. Czy ceny są mniej więcej takie jak na allegro?

Gość poppopopo
W H%M można trafić na fajne rzeczy. Ostatnio kupiłam fajną jeansową koszulę, jegginsy, fajne podkoszulki i marynarkę.

Gość marlenanka
jak myslicie ile mozna zarobic w galerii?

Gość marlenanka
To forum jest straszne, wy nie macie swojego życia i musicie pod innych się podszywać?

pijany kjójićek Co ty mówisz? H&M to najlepsza marka w PL. Co z tego że po 2 praniach bluzka do wywalenia... przecież metka najważniejsza :D

Gość marlenanka
A nie przyszło wam do głowy, że wolałabym nosić armaniego, ale mnie nie stać?

nie chodzi o to czy Cie stać czy nie.po prostu z ciekawości pytam co ludzie widza w tych szmatach? przecież są sklepy o podobnych cenach z lepszymi ubraniami :P

Gość jeesteszwawy
kijocikje a co nosisz? kappahl, camaieau, la senza?

Gość marlenanka
eee tu same dziadowy sa. h m co to jest dla kogo? ale szit na tej kafeterii

Gość marlenanka
Podaj jakie, bo się nie znam, chętnie skorzystam, nie musi byc H&M...

Gość poppopopo
Mi jeszcze nigdy bluzka z H&M nie zniszczyła się po 2 praniach ;) Ale zawsze sprawdzam materiał przed kupnem

Gość prawdazawszyciezaboli24/zbanow
primark atmoshperhe warehouse

Gość marlenanka
Słyszałam, że własnie primark jest dużo gorszy. Na serio się nie znam, ale o metki mi nie chodzi....

też ubieram się w sieciówkach, ale hm omijam szerokim łukiem, bo nie ma tam po prostu NIC. polecam moj no 1 z tym ze drozszy- river island i 2- zara i top shop :P

Gość poppopopo
Pijany, też lubie ToShop i River, ale w H&M jest sporo fajnych rzeczy :P To, że dla ciebie nie ma nic fajnego nie znaczy, że dla innych też nie. Wczoraj widziałam fajną koszulę, fakt, że kosztowała 200. Ja wzięłam marynarkę za 300 (dla mnie to już sporo, studencka kieszeń ;) ) i jest na prawdę fajna. A co do Zary to warto zaglądać na dział dziecięcy. Ostatnio kupiłam marynarkę za 90, a na damskim była taka sama za 350 :D

Gość poppopopo
Ah, jeszcze Stradivarius jest spoko. Ostatnio kupiłam sobie dwie torby, w sumie dałam 130 więc całkiem nieźle.

przecież nie narzucam swojego gustu autorce :P tylko pytam co jest tam fajnego, bo ja się czasami staram coś upolować, ale jeszcze się nie zdarzyło. z wyjątkiem kiedy lanvin projektował, bo versace nie widziałam :O to samo new look, rzadko, ale jednak można spotkać w miarę fajne ubrania, a ceny podobne do hm

w primark beznadzieja jedna wielka, nie raz sie nacielam, ale czasem mozna posród tego wyszperac cos sensownego w niskiej cenie np jakies ciekawe dodatki, swetrow i bluzek nie polecam tam kupowac, mechaca sie przed pierwszym praniem :-o

Gość oxo
Dawno temu lubiłam HM, później się strasznie zepsuł i ciuchy były na miarę Terranovy, która jest szmateksem. Zaglądałam tam tylko na dział dziecięcy jak szłam do którejś z dzieciatych koleżanek bo koszule czy sukienki dla dzieci są bardzo fajne. Ostatnio weszłam jednak do HM jak byłam w USA i się ździwiłam bo były fajne ciuszki. Jak wróciłam do Polski to pobiegłam do HM zeby sobie porównać i troszkę się ździwiłam bo jest dużo lepiej, nawet kupiłam sobie bardzo elegancką marynarkę, naprawdę super skrojoną i z domieszką mojego ulubionego materiału rayon! co w Polsce jest rzadkie. Niedawno tez kupiłam tam sobie niezłą bluzeczkę. Myślę, ze trochę się poprawili. Teraz jakość a nie ilość jest górą. Stradivarius jest też fajny, ale River Island niestety to juz nie dla mnie. Wszystko jednak zależy od oczekiwań, kieszeni, i wieku kupującego :) 1500 zł dla licealistki ubierającej sie w HM czy w New Yorker to kwota całkiem niezła, ale dla 30 letniej kobiety pracującej w biurze i lubiącej Zarę, Solara czy Mango to juz niewielka kwota.